SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11280 Dátum: 12 ápr 29, 18:58:28 » |
|
Ha még ezek is lennének a kiszemeltek, még mindig ott van a 0. Divízió. Eddig nem jött még le, hogy Vandenreich-ben vannak-e olyan egyének akik eséllyel állnának ki velük. A Stern Ritter nem lehet ennyire erős, hogy a kapitányokon kívül még a nullásokkal is képesek legyenek harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11281 Dátum: 12 ápr 29, 18:59:40 » |
|
Vajon ki lehet a maradék 4 nem kívánatos személy ? Yamabá valószínű, marad 3. Talán Aizen meg Urahara és esetleg Ryuken ?
Ezen én is gondolkoztam , Jamabá biztos én még a Lelkek királyára tippelnék .Jó lenne pontosan megtudni mi történt 1000 évvel ezelőtt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11282 Dátum: 12 ápr 29, 19:11:43 » |
|
Uraharát én azért nem mondanám, mert bár ugyanúgy HM-ben volt, mégis egyedül csak Ichigo lett bejelentve, mint az öt közül az egyik.
szerk: bár, ha jobban belegondolok, nem feltétlenül kellett tudniuk Kisukeről, hiszen eddig nem bonyolódott harcba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 29, 19:20:09 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11283 Dátum: 12 ápr 29, 19:13:12 » |
|
Aizenről meg azt hiszik, hogy halott nem? Én helyette inkább isshint mondanám, de akkor már urahara is, meg ryuken is. És akkor összeáll a kép.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11284 Dátum: 12 ápr 29, 23:43:09 » |
|
az 5ből 2 fixnek mondható: Ichigo és Yama-jii. A másik 3 vagy az elmaradhatatlan kapitánypáros, Kyouraku és Ukitake, kiegészülve a rettegett Unohanával vagy Ryuken, Isshin és egy teljesen random, ki-gondolta-volna-hogy-pont-ő ember, de Urahara zicher, hogy nincs az 5ben, mert akkor őt is érezték volna megérkezni Ichigóval együtt, Aizen pedig szerintem nem veszélyforrás a Vanderleicht számára
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11285 Dátum: 12 ápr 30, 07:03:26 » |
|
Az utolsó képkocka tényleg valami nagynak a lábfeje, és éppen tapossa az ösvény SS-be a Csillagocskáknak. Kiváncsi vagyok Ishida mikor tűnik majd fel. Egy kritikus pillanatban amikor senki sem számít rá, kiderül, hogy ő is a klánnal tart, vagy kisegíti a barátait és a sajátjai ellen fordul.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11286 Dátum: 12 ápr 30, 11:25:46 » |
|
RoronoaZoro Akkor lenne poén ha a "sajátjaival" lenne ishida és a final fightban ishida vs ichigo lenne, ichi ugyan legyőzné de nem tudná megölni ishidát így az elmenekülne bár mondjuk kétszer ugyan azt a forgatókönyvet elkövetni....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 30, 11:26:30 írta xXKiraXx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #11287 Dátum: 12 ápr 30, 11:52:56 » |
|
arra is van esély, hogy az öt-ben Ishida is benne van de amúgy én is kiakadnék ha Ishida Ichigo ellen fordulna xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11288 Dátum: 12 ápr 30, 11:55:04 » |
|
Én nem akadnék ki annyira, hiszen a Bleach-ről beszélünk. Valószínűleg ha Ishida át is pártol, a végén mindenképpen Ichigo oldalán fog küzdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11289 Dátum: 12 ápr 30, 12:05:34 » |
|
Az a nagy "izé" inkább egy Kapu amellyel tudnak közlekedni a saját világuk és SS között. Ishida, de a faterja biztosan tud róluk, viszont nem gondolnám velük tartana. Szerintem sem fog szembefordulni Ichigoékkal Isshida.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11290 Dátum: 12 ápr 30, 12:18:58 » |
|
Ishida végülis azért gyűlölte a shinigamikat mert nem érkeztek időben megmenteni a nagyapját. De azt már visszafizette Mayurinak, ott kiderült a turpisság, szerintem se fordul ellenük, csak úgy felhoztam , hátha mégis... .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11291 Dátum: 12 ápr 30, 14:06:00 » |
|
Az utolsó képkockán az 1 láb, ami nem tapossa az embereket, hanem fent van égben...és eltakarja őket, azaz megérkeztek a lovagok és SS felett vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11292 Dátum: 12 máj 01, 17:27:47 » |
|
Nah a quinci-k is betolják a bankai-t, valahogy nem lepődtem meg annyira mint kellett volna. De hogy Ishidának tápabbnak kéne lennie... végén kiderül ő a quincik elveszett hercege... Bírnám a nagy csatározásban Aizen elszabadulna és a végén nyomnának egy mindenki mindenki ellen fight-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11293 Dátum: 12 máj 09, 15:13:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #11294 Dátum: 12 máj 09, 16:13:29 » |
|
Nem volt rossz. Allon összerakva, tres bestia még életben. Meglepően szívósak. Yama-bá tüzét is túlélték, most a quinchy csóka ütős csapásait is. Lényegében a végén Allon elnyelte a csapást? Csak mert elég nagy volt a fehérség. Mondjuk utána a csávón sebek nyoma is látható, szóval lehet betámadta hátulról. Azért az sem gyenge, hogy Ichigo közeli getsuga tenshou-ját így nyakkal levette. A kapitányok nagy bajban lesznek, ha a többi stern ritter is ilyen erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|