24 nov 27, 19:37:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 749 750 [751] 752 753 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1773099 alkalommal)
0 Felhasználó és 177 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11250 Dátum: 12 ápr 18, 16:42:01 »

Azért nem verném rá az egészet Yama apóra. Más shinigamik is éltek akkor akik levadászhatták volna. De az is lehet, hogy amennyiben megölte volna, akkor meg az lenne a baj. Én inkább azt gondolom, hogy Yama nem is tudta, hogy túlélte azt az 1000 évvel ezelőtti háborút. Az arctekintete szerintem azt sugallja, hogy nagyon meglepődött inkább és felrémlettek benne az akkori emlékek. Lehet, hogy kapott egy jelentést miszerint meghalt/megölték. Így teljesen nyugodtan üldögélt a trónszékén immár 1000 éve. Most meg tudatosult benne az igazság amelyet jól a fejéhez is vágtak.

Nem volt rossz rész de nekem összességében csak átlagosnak tartanám. Sok információt megtudtunk és Kira is rájött valamire a dolgokból. A következő szerintem érdekesebb lesz.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11251 Dátum: 12 ápr 18, 16:51:32 »

Jól van, minnél több szálon megy a sztori annál jobb. Nevet
Kira még jobban ráment az emós frizura, mint eddig. xD
Nem csoda, hogy veszített Harribel a Boss ellen, ha Yamának is gondjai  támadtak a legyőzésével. De tényleg, ha minimum 1000 éves a Boss, akkor nagyon brutális erővel rendelkezhet. És szerintem számíthatunk még új ellenfelekre, mert pár neve sincs Quincyel nem fogja elfoglalni SS-est. Hiába tudják elolvasztani a Bankait, jelenleg, akkor sincs meg a katonai erejük erre. A Boss lehet kemény, de szerintem még ő se tudja legyűrni egyedül a 13 kapitányt egyszerre. Kell mellé még pár darab erősebb társ is. Hisz Aizen sem egymaga ment a Gotei 13 ellen.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11252 Dátum: 12 ápr 18, 16:56:08 »

Az viszont érdekes, hogy Ichigotól valamiért tartanak. Gondolom a bankai miatt. Most találják megfelelőnek az időt SS elleni támadásra amikor Ichigo HM-ban tartózkodik de nem értik, hogy miért van ott.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11253 Dátum: 12 ápr 18, 17:05:41 »

Azért nem verném rá az egészet Yama apóra.

Mayuri szavait tekintve ez egyedül Yama bűne, mert futni hagyta valamiért a fickót. Ez inkább jön le a tekintetéből.

Más shinigamik is éltek akkor akik levadászhatták volna.

Ez az, hogy Yama volt az egyedüli aki megtudta volna ölni, mások erre képtelenek voltak, és miután elengedte éppen ezért a többiek megtalálni sem tudták, mert nem egy idiótáról beszélünk. Yamát pedig nem érdekelte. Áldott tudatlanság.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11254 Dátum: 12 ápr 18, 17:06:50 »

Gondolom nem számítottak rá, hogy egy kis Arrancarnak van egy Shinigami helyettes haverja, akinek mellesleg van Hollow és Fullbring ereje is. Hümm-hümm
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11255 Dátum: 12 ápr 18, 17:15:54 »

Gondolom nem számítottak rá, hogy egy kis Arrancarnak van egy Shinigami helyettes haverja, akinek mellesleg van Hollow és Fullbring ereje is. Hümm-hümm
A kis náívak Nevet  Vígasztal Én remélem, hogy jó csatáknak nézünk elébe, most hogy a boss bejelentette, hogy ez a legalkalmasabb idő a támadásra. És vajon a boss milyen erőkkel operál?  Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11256 Dátum: 12 ápr 18, 17:18:06 »

Nem értelek. Ott volt 1000 évvel ezelőtt mayuri, hogy ezt tudja? Teljesen más most ezt 1000 év távlatából megítélni még ha kezében van a jelentés, akkor is. Gondoljunk csak a mai történelmi kutatások eredményeire. Másrészt azért 1000 éve sem csak Yama volt erős mint ahogy most sem egyedül van. Ha pedig annyira erős volt akkor küldjenek rá több, erős shinigamit.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11257 Dátum: 12 ápr 18, 17:26:16 »

Szerintem, most így újranézve Yama feje az utolsó oldalon inkább dühös. És ráadásul oda is van írva, hogy : Discord is slowly corroding Soul Society, vagyis a viszályok szétrombolják SS-t. Szóval Mayuri meg Yama között ellentét lehet.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11258 Dátum: 12 ápr 18, 17:40:50 »

Lehet teljesen marhaság, de nem lehet, hogy a Vandenreich vezetője Yama bá fia?
Egyébként nem ő az egyedüli aki erős, ezek a Stern Ritter tagok egy szinten lehetnek a kapitányokkal. Gondolom nem viccből viszi őket magával Soul Societybe.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11259 Dátum: 12 ápr 18, 17:44:50 »

Hát.. lehet Nevet Mondjuk elég sablon dolog, de ez itt a blícs, kérem szépen xD De nekem is rögötn az ugrott be, hogy valami Yamának fontos személy lehet az.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11260 Dátum: 12 ápr 18, 18:04:17 »

Annyi erővel Isshin bátyja is lehetne vagy egy Kurosaki fellázadt Zanpaktouja..  ja nem már ellőtték ikszdé .
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #11261 Dátum: 12 ápr 18, 18:12:27 »

Ha engem kérdeztek, akkor ez az ürge egy Quincy, és olyan Yamamoto-nak, mint Uryuu Ichigo-nak.
Apropó Ishida. Csak én gondolom úgy, hogy a Quincy becsülete miatt ezen arc során szembe fog nézni Ichigo-val? Jelenleg esélytelennek tűnik ellene, de ha kap egy kis hollow erőt (mint Ivan), akkor megugorhatna valamelyest az ereje, és talán még esélye is lenne. Persze utána jönne az ömlengős, bocsánatkérős cucc, de igazából ideje lenne, hogy a Bleach-ben is legyen egy "a saját társaim ellen fordulok valami miatt legalább egy harc erejéig" figura (pl.: Vegeta, Sasuke, Robin, Hibari, stb..).
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11262 Dátum: 12 ápr 18, 18:21:54 »

renato

Én úgy gondolom hogy ishida és a "quncyk" között semmilyen kapcsolat nincs, hogy ishida nem fog ichigóék ellen menni sőt..... van egy olyan érzésem hogy egy alkalommal ő fogja megmenteni ichiék seggét. mert ezek az ellenfelek nem quincy-k csak olyan erejük is van mint nekik, hogy pontosan mik/kik még mindig nem tudjuk pontosra, még mindig nem derült ki a ki/mi létük. Lehet a kapitányok azt mondják hogy quincy-k de ők is csak sejthetik mert csak azt az erőt használták mikor be törtek SS-be.Sok kárdás van még az ellenfél felől, remélem jövőhéten többet is megtudunk róluk mert a mai fejezetben el mondták volna ichinek hogy kik is ők, csak kubo sensei jelenetet váltott.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11263 Dátum: 12 ápr 18, 18:37:44 »

Szerintem elegendő a tudásunk belőlük. A céljaikról, képességeikről pedig már sok mindent tudunk. Személyenként még lehet bontani de a főnökön kívül nem érdemes kiterjeszteni, mert a többieknek nincs jelentőségük. A fönök és Yama megismerésével talán lesz módunk megismerni az 1000 évvel ezelőtti eseményeket. Engem minden bizonnyal néhány rész erejéig érdekelne.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #11264 Dátum: 12 ápr 18, 18:53:52 »

A Hueco Mundo-ban állomásozó kapitány -kinek neve úgyszint leírhatatlan számomra, mint a szervezeté- állítása szerint ők Quincy-k. A másik mondatát ugyan nem fejezte be, de ez kiderült a mondandójából. Kiderülhet az is, hogy mégsem azok, de jelenleg gazdálkodjunk a mangában szereplő információkból véleményem szerint.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 749 750 [751] 752 753 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins