24 nov 05, 02:59:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740924 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
SSS
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11280 Dátum: 12 ápr 29, 18:58:28 »

Ha még ezek is lennének a kiszemeltek, még mindig ott van a 0. Divízió. Eddig nem jött még le, hogy Vandenreich-ben vannak-e olyan egyének akik eséllyel állnának ki velük. A Stern Ritter nem lehet ennyire erős, hogy a kapitányokon kívül még a nullásokkal is képesek legyenek harcolni.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11281 Dátum: 12 ápr 29, 18:59:40 »

Vajon ki lehet a maradék 4 nem kívánatos személy ?  Yamabá valószínű, marad 3. Talán Aizen meg Urahara és esetleg Ryuken ?

Ezen én is gondolkoztam , Jamabá biztos én még a Lelkek királyára tippelnék .Jó lenne pontosan megtudni mi történt 1000 évvel ezelőtt .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11282 Dátum: 12 ápr 29, 19:11:43 »

Uraharát én azért nem mondanám, mert bár ugyanúgy HM-ben volt, mégis egyedül csak Ichigo lett bejelentve, mint az öt közül az egyik.

szerk:  bár, ha jobban belegondolok, nem feltétlenül kellett tudniuk Kisukeről, hiszen eddig nem bonyolódott harcba.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 29, 19:20:09 írta mateee-kun » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11283 Dátum: 12 ápr 29, 19:13:12 »

Aizenről meg azt hiszik, hogy halott nem? Én helyette inkább isshint mondanám, de akkor már urahara is, meg ryuken is. És akkor összeáll a kép. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11284 Dátum: 12 ápr 29, 23:43:09 »

az 5ből 2 fixnek mondható: Ichigo és Yama-jii. A másik 3 vagy az elmaradhatatlan kapitánypáros, Kyouraku és Ukitake, kiegészülve a rettegett Unohanával vagy Ryuken, Isshin és egy teljesen random, ki-gondolta-volna-hogy-pont-ő ember, de Urahara zicher, hogy nincs az 5ben, mert akkor őt is érezték volna megérkezni Ichigóval együtt, Aizen pedig szerintem nem veszélyforrás a Vanderleicht számára
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11285 Dátum: 12 ápr 30, 07:03:26 »

Az utolsó képkocka tényleg valami nagynak a lábfeje, és éppen tapossa az ösvény SS-be a Csillagocskáknak.  Pojén
Kiváncsi vagyok Ishida mikor tűnik majd fel. Egy kritikus pillanatban amikor senki sem számít rá, kiderül, hogy ő is a klánnal tart, vagy kisegíti a barátait és a sajátjai ellen fordul. Gondolkozik
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11286 Dátum: 12 ápr 30, 11:25:46 »

RoronoaZoro Akkor lenne poén ha a "sajátjaival" lenne ishida és a final fightban ishida vs ichigo lenne, ichi ugyan legyőzné de nem tudná megölni ishidát így az elmenekülne ikszdé bár mondjuk kétszer ugyan azt a forgatókönyvet elkövetni....
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 30, 11:26:30 írta xXKiraXx » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #11287 Dátum: 12 ápr 30, 11:52:56 »

arra is van esély, hogy az öt-ben Ishida is benne van Mosolyog de amúgy én is kiakadnék ha Ishida Ichigo ellen fordulna xD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #11288 Dátum: 12 ápr 30, 11:55:04 »

Én nem akadnék ki annyira, hiszen a Bleach-ről beszélünk. Valószínűleg ha Ishida át is pártol, a végén mindenképpen Ichigo oldalán fog küzdeni.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11289 Dátum: 12 ápr 30, 12:05:34 »

Az a nagy "izé" inkább egy Kapu amellyel tudnak közlekedni a saját világuk és SS között. Ishida, de a faterja biztosan tud róluk, viszont nem gondolnám velük tartana. Szerintem sem fog szembefordulni Ichigoékkal Isshida.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11290 Dátum: 12 ápr 30, 12:18:58 »

Ishida végülis azért gyűlölte a shinigamikat mert nem érkeztek időben megmenteni a nagyapját. De azt már visszafizette Mayurinak, ott kiderült a turpisság, szerintem se fordul ellenük, csak úgy felhoztam  Pojén, hátha mégis...  Nevet.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11291 Dátum: 12 ápr 30, 14:06:00 »

Az utolsó képkockán az 1 láb, ami nem tapossa az embereket, hanem fent van égben...és eltakarja őket, azaz megérkeztek a lovagok és SS felett vannak.
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11292 Dátum: 12 máj 01, 17:27:47 »

Nah a quinci-k is betolják a bankai-t, valahogy nem lepődtem meg annyira mint kellett volna. De hogy Ishidának tápabbnak kéne lennie... végén kiderül ő a quincik elveszett hercege...  >.<# Bírnám a nagy csatározásban Aizen elszabadulna és a végén nyomnának egy mindenki mindenki ellen fight-ot.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11293 Dátum: 12 máj 09, 15:13:18 »

Kint van a fejezet: http://www.mangareader.net/94/bleach.html
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11294 Dátum: 12 máj 09, 16:13:29 »

Nem volt rossz. Allon összerakva, tres bestia még életben. Meglepően szívósak. Yama-bá tüzét is túlélték, most a quinchy csóka ütős csapásait is. Lényegében a végén Allon elnyelte a csapást? Csak mert elég nagy volt a fehérség. Mondjuk utána a csávón sebek nyoma is látható, szóval lehet betámadta hátulról. Azért az sem gyenge, hogy Ichigo közeli getsuga tenshou-ját így nyakkal levette. Nevet A kapitányok nagy bajban lesznek, ha a többi stern ritter is ilyen erős.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins