24 nov 05, 17:37:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 740 741 [742] 743 744 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743837 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11115 Dátum: 12 márc 28, 12:59:09 »

Ez a főtájcsó hadnagya mint nagyon kemény tag jó ötlet lett volna, ha Ichigo nem intézte volna el SS arc-ban, egyetlen egy puszta kezes ütéssel... Így kicsit szégyen azért... Pesche visszatértét sajnáltam, irritált azzal az idegesítő haverjával Dondochakkával együt. Nel viszont nagy arc, jót mosolyogtam mikor beszólt Chad-nak. Nevet
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11116 Dátum: 12 márc 28, 14:29:33 »

Abból próbál meg építkezni ami maradt. Nem mer új dolgokat kitalálni, vagy már nem tud, nem akar, lényegtelen. Sasakibe hypeolása külön rossz pont. Semmit sem ért az egész bleach alatt, aztán ilyet hazudni róla...
Naplózva
Ruujin
Újonc
*

« Válasz #11117 Dátum: 12 márc 28, 14:51:34 »

Én az olyan részeket szerettem mindig is mikor Ichigo Zangetsu-val beszélget. És most kiváltképp érdekelne az öreg hogy is nézhet most ki hisz Ichi-n kívül minden megváltozott.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11118 Dátum: 12 márc 28, 15:22:58 »

Én úgy gondolom, hogy valaki aki eléri a bankait és soha nem használja az olyan mintha soha nem is érte volna el azt. Gyakorlás nélkül pedig semmit sem ér. Jó példa erre Renji és a Byakuya közötti összecsapás ahol Byakuya elmondta, hogy sok-sok évnyi gyakorlás és tapasztalat szükséges annak valódi uralására. Egyszóval Sasakibenek teljesen mindegy, hogy használta volna vagy nem. Megpróbálta és nem volt szerencsés a dolog. Viszont valószínűleg ezekre a vonuló nácikra kellemetlen meglepetés fog várni szerintem.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11119 Dátum: 12 márc 28, 15:36:50 »

xD Ja hosszú évek. Ichigo jó sokat gyakorolta a bankai-t míg elverte byakuyát. Sőt renji se gyakorolta azt olyan hosszú évekig, de később már rendesen tudta uralni. Most meg aztán pláne elég erős lehet, ha 1 ütéssel kiütötte jackyt vagy hogy hívták. xD Pedig még most se telt el, csak 17 hónap. Más kérdés, h sasakibe nem 1 ichigo volt, de ki tudja, h menyit gyakorolta a bankaiát.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11120 Dátum: 12 márc 28, 15:39:53 »

Attól még simán edzhetett volna bankaiban anélkül hogy más is lássa elég nagy az kis égi városka........
Ha főtaicho hadnagya,  azért elvárás lenne hogy ne papírkutya legyen .
Nagyon remélem ezek a gonoszak nem vasto lordok , nagyon kiábrándító lenne......
Itt is már lopkodnak képességeket ..... Neeem
Már csak egy MP 44 gépkarabély hiányzott a foszer válláról az utsó oldalon.... wtf ?  ikszdé
Ichigoék már betámadják az ellent ? Kubo ezt így leírta ?
Kiváncsi vagyok javulni fog-e a manga úgy hogy nem foglalkozik az animéval  Gondolkozik
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11121 Dátum: 12 márc 28, 16:41:31 »

Hát engem is eléggé meglepett, hogy Sasakibe rendelkezett bankai-al és hogy előbb szerezte, mint Ukitake ás Kyouraku. Tényleg kár, hogy sohasem fogjuk meglátni mit is tudott vele, ahogy Kenpachi sem fog sohasem shikait és bankait kapni (bár poén lenne). Sasakibe az elveinek élt és így is halt meg, Byakuya szintjén lehetett ami a elveit illette.
Ichigo és Urahara no meg a többiek akik csatlakoznak hozzájuk nem baj, hogy ilyen korán betámadják hueco mundot, az ellenség úgysem ott van, mármint a főhadiszállásuk. Szóval csak az utánpótlást zúzhatják le, amivel Karakurát megkímélik az újabb harcoktól. Grimmjow majd úgyis befut a harc közben.
Az a medál sem volt gyenge. Azzal tudják elzárni a bankai-okat. Érdekes képesség.
Ami még érdekelne, hogy Ishida miért is nem csatlakozott hozzájuk? Tényleg csak azért, mert nem akar hollow-kat menteni, vagy mert pontosan tudja, hogy az ellenség quinchy-ket tartalmaz és előtte még az apjával akar egyet diskurálni? Vélemények?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11122 Dátum: 12 márc 28, 16:47:09 »

Na igen, ez a "nem akarok hollowokat menteni" kifogás tényleg elég gyenge lett, valószínűleg valami mást tervezhet. Am. kíváncsi vagyok hogy Urahara mit fog most produkálni, elég valószínűtlen hogy ilyen korán megmutassa a bankaiát, de már nagyon érik az is... Nevet
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11123 Dátum: 12 márc 28, 16:50:54 »

Hát érdekes fejezet volt...Sasakibe bankaija előbb megvolt mint Ukitakéé, és ennek ellenére mégsem tudta normálisan használni, mert nem harcolt. Akkor minek neki bankai?
Az egyedüli dolog, ami tetszett az az uccsó mondat a lap alján, hogy a kövi részben Ichigo és Urahara megtámadja az ellenfelet Nevet

Ez a bankai lopkodás nekem nem jön be. Kubonak már sztem nem volt ötlete új támadásokat kitalálni, így a régieket fogják új szereplők használni...
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 16:52:09 írta Domynyk » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11124 Dátum: 12 márc 28, 16:55:49 »

Az egyedüli dolog, ami tetszett az az uccsó mondat a lap alján, hogy a kövi részben Ichigo és Urahara megtámadja az ellenfelet Nevet

Rommelék biztosan nem fogják hagyni, hogy meglepjék őket.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11125 Dátum: 12 márc 28, 16:57:21 »

Még jó, hogy Kenpchi kardja folyton shkaiban van, dexter6 xD
Bár egy bánkájozást én is megnéznék tőle, ha nem lenne biztos, hogy Kubo ezt is elcseszi...

A fejezetről....Kubo menteni próbálja a menthetetlent, amivel csak még inkább reménytelenné teszi a helyzetet... Komolyan, Sasakibe, mint kemény arc? EZEK után? ikszdé OKé, hogy nem tervez ennyire előre (illetve nem, de előfordul másnál is), de ekkora FAIL-t xD

Am Sasakibe bánkája nem ez a böhöm izé volt? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/483/18
Nyílván a nácik ellopták tőle, és visszafodították rá, vagy mittomén.

A következő fejezet ígéretesebbnek látszik, mert Kisuke meg Ichigo lég prok, de én kinézem Kuboból, hogy Uraharáét ellopják ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11126 Dátum: 12 márc 28, 17:01:25 »

Bocs de nem értem ezeket a bankai lopkodásos beszólásokat. Hol látjátok ezt mert nekem úgy rémlik, hogy megsemmisítik, elolvasztják azokat a bankaiokat. Ez nem azonos a lopkodásokkal. Akkor mondhatnánk ezt ha később ő használná ezt az ellopott bankait. Ez semmi más mint egy fegyver amit az ellenfél legerősebb technikájának megsemmisítése érdekében létrehoztak. És valószínűleg éppen azért most léptek akcióba mert sikerült nekik ezt létrehozni.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #11127 Dátum: 12 márc 28, 17:06:44 »

Nagyon remélem ezek a gonoszak nem vasto lordok , nagyon kiábrándító lenne......

Ehj de sajnálok egyeseket hogy ilyen tév hittben élnek hogy Vasto Lordok lesznek, jönnek...
Hát vegyék már észre az ilyenek hogy a VL-ek már voltak!
Hogy hol?
Hát kérem szépen az espadak mind azok voltak!
Én újra kezdtem nézni az animet, és nem is hiába, mert amiket elfelejt az ember időközbe, így felfrissíti az emlékezetet!
Amikor Toshiro beszélt a Menos Grandekról, hogy nekik 3 csoportjuk van
1. Gillian: Hatalmas és erős, ám meglehetősen buta lény. Több emelet magas, fekete csuklyával ellátott köpeny borítja, maszkjának orra különösen hosszú. Majdnem minden Gillian ugyan úgy néz ki, de ritkán előfordul, hogy néhány Gillian megőrzi egyéniségét, és folytatva fejlődését megeszi a többi Gillian-t, ezekből lesznek az Adjuchas-ok. A Gillian-ok száma több ezerre tehető, és hatalmas erejük ellenére, igen alacsony intelligenciájuk miatt, "csupán" gyalogosnak számítanak. Legerősebb fegyverük a szájukból kilőtt, nagy koncentrációjú szellemi-erőből álló sugár, a Cero.

2. Adjuchas: Megjelenésükben jóval közelebb állnak az emberekhez, valahol félúton a köz-Hollow és az ember között. Ugyanakkor jóval intelligensebbek a Gillian-oknál, irányíthatják is őket. Viszont jóval kevesebben vannak mint nagyobb testvéreik. Ők is képesek használni a Cero-t. Az Adjuchas-ok veleszületett félelme, hogy visszaváltoznak Gillian-né, és végleg elvesztik személyiségüket, ezért folyamatosan fogyasztják saját Adjuchas társaikat. A lidérc születésekor eldől, hogy továbblépheti-e az Adjuchas szintet és nagyon ritkán néhány érheti el a Vasto Lord szintet. Ha egy Adjuchas rájön, hogy nem válhat Vasto Lorddá, akkor gyakran felajánlja a testét egy ígéretesebb társának, mint ahogy Grimmjow Jeagerjaques társai tették.

3. Vasto Lorde: A legerősebb és legintelligensebb Hollow-fajta, ugyanakkor belőlük van a legkevesebb. Ilyenek voltak pl a 10 Espada ranggal elnevezett Arrancar!

De itt van az a rész ahol ezt mondja Toshiro, a 19-ik perctől van, szóval tekerjen oda aki kíváncsi rá, és nézze meg 21:50-ig, és nagyon  Figyeljen!!!
http://indavideo.hu/video/Bleach_115_resz_Magyar_Szinkron
És amikor beszél róluk akkor ott mutatják a hátérben Ulquiorrat és Yamit, és nézd végig, és ha így se érted meg, és szűröd le hogy mit akarnak mondani, főleg hogy ott a végén Aizen be is nyögi hogy 20-an vannak, (és a többi körítés hogy ilyen meg olyan erősek, az csak mind a drámaiság fokozása miatt van!!! hogyha ezzel jönnének az okosok...), akkor reménytelen vagy, mert hiába beszél az ember ilyeneknek!
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11128 Dátum: 12 márc 28, 17:15:05 »

Mosolyog Te élsz tévhitben az a helyzet. A 9es espada maga mondja, és ki is emeli, h ő az egyetlen, aki gillian létére bekerült az espadaba, amit a különleges képességének köszönhet. Azt hiszem vmi aroniero volt a neve. Ő volt az, aki kaien testével próbálta rukiát félrevezetni.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11129 Dátum: 12 márc 28, 17:18:18 »

Ami még érdekelne, hogy Ishida miért is nem csatlakozott hozzájuk?

Mikor Ryuuken visszaadta neki a Quincy erejét, Ishida megesküdött hogy soha nem fogja semmiben segíteni a Shinigamikat, és nem avatkozik bele a dolgaikba. Bár Ichigo még mindig csak helyettes Shinigami, mivel Soul Society szövetségesévé vált, elvileg nem segíthet neki ilyen dolgokban.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 740 741 [742] 743 744 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins