24 nov 17, 22:31:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 732 733 [734] 735 736 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757467 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #10995 Dátum: 12 feb 29, 18:04:45 »

Spanyol mánia után angol, most német... Nagyon fantáziadús, mondhatom... :/
Jah, mert sablonok alapján japán neveket adni nagyon kreatív, teszem azt lemásolni kultúrák mítoszok lényeinek nevét hatalmas talentumra ad következtetést...
Hát, ennél mindenestre többre... különösen, hogy az együtt jár általában valamennyi, legalábbis minimális jelképrendszerrel, mögöttes tartalommal, vagy valamiképpen hosszáad valamit az adott dologról elnevezett dolog képéhez. SŐt, jobb esetben nem is keveset. Mellesleg, ezzel nem csak a Narutora utalok, de a shouenek ötödére kb. valamenniyre igaz.
A Bleachben az elnevezeések csak azon múlnak, mi hangzana fazsaságosan Kubo szerint éppen. A vita többi részével most had ne foglalkozzak.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 18:05:27 írta STM » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #10996 Dátum: 12 feb 29, 18:06:02 »

Figyelj lehet hogy rosz a helyes írásom, mert nem nagyon izgat, nha meg főleg hogy elszoktam gépelni és lusta vagyok.nyugodt szívvel megadhatod a gyógyítód elérhetőségét, belőlem is lehet még ember.értelmezés terén nem hiszem hogy baj van, mert véded a blícset.Védjed, majd elmos az ár:) és ezzel meg fölösleges itt vitázni, mert nincs kedvem se bannhoz, se kitiltás se semmihez.Ezek után pedig kommentálod, magad értelmiségét fogod bíráltatni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10997 Dátum: 12 feb 29, 18:14:54 »

STM : Plágium vagy kreativitás... Kurama ötletes kis szimbólom! Lenne, ha nem lőtte volna le ezt a szimbólumot Yoshihiro Togashi.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10998 Dátum: 12 feb 29, 18:19:40 »

Ishida: Ez egy csúsztatás. Kurama (és az összes többi, Narutóban fellelhető név) utalás valamire/valakire. Nyilván mivel elsősorban a japán piac a kiemelt, ezért a japán mitológiából merítenek a legtöbben, ezért lehetnek átfedések. Viszont több százéves történetek használata ne legyen már plágium.

Kubonál az a gond, amit STM már nagyon szépen leírt: jól hangzó szavak vannak egymás mellé rakva, amik mellesleg semmi többletjelentést nem tartalmaznak.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #10999 Dátum: 12 feb 29, 18:25:50 »

Nah ahogy látom itt már mindenről megy a duma csak arról nem aminek a helye ez, mert egyes agyonművelt IQ huszár úgy gondolta hogy most fitogtatja a nemlétező hozzáértését!  Kiüt
Csak gratulálni tudok ehhez!  No comment

A fejezet meg jó volt, csak mint mindig kevés/rövid volt és meg kell várni a következőt!  ikszdé
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #11000 Dátum: 12 feb 29, 18:34:17 »

Hát őszintén szólva, itt egy dolgot tudtunk csak meg, azt hogy aizen (aztis nagyjából) mit miért csinált.Itt nincsenek okok, csak eszmék, mégpedig yamatotol hogy a törvény az szent, aizen szerint pedig minden rosz ahogy van.Nha és enyi is.
De például rengeteg kérdést tesz fel a mangaka, és sajnos ahelyett hogy válaszolna is, csak elnapolja, és tolódik a sok sok kérdés. ez itt a nagy baj, nha meg teljesen ötlettelen az egész.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11001 Dátum: 12 feb 29, 18:48:17 »

DarkEagle
"Az hogy te neked mindegy mi van mert csorgatod rá éjjel nappal a zsepire az nem az én bajom, viszont külföldi fórumok tele vannak ilyen hszekkel mint az enyém hogy mit képzel Kubo és ezeket általában Twitteren is elküldik neki bár ugye nem válaszol rá mivel leszarja mindenki véleményét azt csinálja amit épp jónak lát. Csak az a baj ezzel hogy 10 éve ezt a jónak látja szart kapjuk de semmi komoly története nem volt eddig a Bleachnek, csak az hogy jött ez a narancs hajú idióta GAY és mindenkit levert és csak ő mert ugye más nem képes rá."

Akkor neked fel tennék pár kérdést dark
1 Te írod a mangát?
2. Miért nem vagy akkor külföldi fórumokon ha ennyire  oda vagy értük ?!

DarkEagle
"Ne is tudtam hogy újoncok megmondhatják ki mikor kap BANánt Nevet LOL."

Lehet újonc a rangom de az nem azt jelenti hogy nem követem fórumon a fejleményeket, az eszme cseréket és a viccesebbnél viccesebb szájkaratékat amik olyan helyesírási hibákkal van tele amit tanítani kellene pedig nehéz számítógépen helyesírási hibákkal teletűzdelve írni, de egy - két embernek mindig sikerül és ez mulattat. Nem mellesleg csak arra szerettem volna felhívni a figyelmeteket hogy nem régiben az ilyen stílusú hozzászólások miatt lett lezárva a fórum egy másik topicja, és csak a kedélyek csillapítása végett írtam amit.

DarkEagle
"Egy anime rész általában egy manga rész tesz ki csak a gyökér Bleachben volt most az hogy egy részben volt fillér meg mellé 5 manga rész"

Mint azt zárójelben is odaírtam a hasamra csapva írtam 3-5 mangát / anime résznek és pont.

DarkEagle
"4 rész óta megy ez a fos ARC de eddig azt tudtuk meg hogy Ichigo nem szereti ha az ágyára állnak meg hogy mi a neve ennek a csoport homokozósnak akik betörtek SS-be. Semmi mást. Ja meg sejtelmeink vannak amik ugye 10 éve vannak már hogy ezek a nyomik Kvinsik / talán hollowok. és Ugye most még azt is tudjuk hoyg eltudják folytában a shinigamik bankaiát és ha ez igaz nagyon beszopták SS-ben. Szóval ne oszd te is itt az észt ha nincs hogy ne sírjunk 4 fejezet után mert most kezdődött. Nem Nem most kezdődött hanem 10 éve. "

Most akkor meg kérdezem mit vársz el te 4 rész alatt hogy mit tudjunk meg? Barátom én nem sértegettelek se téged se mást szerintem neked se kellene sértegetned engem. Én nem osztom az észt mivel nem régóta olvasok mangákat. Nem azt mondtam hogy ne sírjatok, csak azt mondtam hogy legyetek türelmesek, mert mint mindig minden ki fog derülni.

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 18:52:40 írta xXKiraXx » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11002 Dátum: 12 feb 29, 19:24:10 »

Hmm 12 óra munka után nincs kedvem lemoderálni a témát. Ahogy látok pár hszt a legjobb, ha lezárom a témát. Holnap elolvasom és kiírtok mindenkit aki hülye.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #11003 Dátum: 12 márc 01, 11:15:16 »

Nos legközelebb mikor az első ember elkezd személyeskedni. Nem érdekel ki lesz az. Kívágom. Nekem egyik hozzászólás sem tűnik felfoghatatlannak. Ha én képes vagyok értelmezni akkor más is. A magyartanárok meg készüljenek legközelebb eltöröm a kezüket és akkor írni se tudnak majd.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 11:16:55 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #11004 Dátum: 12 márc 01, 11:29:04 »

A fejezetet képtelen voltam komolyan venni:D Az egész részt elpoénkodtuk. Nincs is mit beszélni erről. Az égadta egy földön nem volt benne olyan dolog ami ne Kubot jellemzné. Szerencsétlen nem találja a helyes utat és szeritnem nem is fogjaXD
Naplózva

Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11005 Dátum: 12 márc 01, 12:28:17 »

Véletlenül még rátévedhet arra az útra... Nekem tetszett ez a fejezet. Ugyan semmi újat nem mutatott, de nem volt unalmas. Szegény Sasakibe, én sajnálom. Mondjuk nem vágom, hogy miért nem fújtak még mindig riadót, ha nem is látják a behatolókat, valakinek csak feltűnik, hogy van ott pár idegen lélek energia, vagy valami. Befuthatnának már a kapitányok.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11006 Dátum: 12 márc 01, 12:51:28 »

Nekem elfogadható volt ez a rész. Körülbelül erre számítottam ami viszont meglepett, hogy azok akik deklarálják a háborút, egyből meg is támadják azt akinek átadják az üzenetet. Mondjuk az előző hozászolásomban felvetettem ezt a lehetőséget is de nem gondoltam volna, hogy így tesznek. Legalábbis azért mert nem illik ilyet tenni. Úgy gondolom, hogy ennek oka Yama eltakarítása és az erejük bemutatása lenne. Ezt tetézi az, hogy valószínűleg valamilyen tudományos áttörést értek el, amellyel képesek eltörölni a bankai képességeket. Ez lehetett az oka, hogy eddig nem mertek előkerülni mert az erejük annál gyengébb. Az viszont egy érdekes kérdést vet fel, hogy Ichigo bankaiára miért nem tudta kifejteni a hatását Ivan technikája. Azt megértem, hogy elakarják takarítani Ichigot, hiszen ő shinigami is, így valamilyen szinten SS-hez tartozik. Kíváncsi leszek a magyarázatra. Fullbring vagy a hollowsága? Ha a hollowság lenne akkor akadnak majd még problémák a vaizardokkal is. Vagy egyszerűen annyira nagy az ereje, hogy képtelen elnyelni Ivan technikája? Akkor Yamával is bajok lesznek, mondjuk ott többen vannak akik képesek lehetnek az elnyelésre. Amúgy azért ennyit arról, hogy Yama nem gazdagodik az emberei épségéért amikor ránézett Sasakibére. Az a kép pont azt mutatja, hogy biza, ő aggódik. Hogy nem mutatja ki az csak egy dolog. Én várom a következő részt.
Naplózva
liteon
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #11007 Dátum: 12 márc 01, 13:44:34 »

A 15-dik oldalon, Ichigo kezéről levált a Fullbring? Talán ez miatt nem sikerült Ivannak a terve? Ezért rossz a manga annyira közeli képeket kapunk, hogy nehéz eldönteni mi micsoda, kihez vagy mihez tartozik. Talán az animében jobban látszik majd, ha egyáltalán folytatják.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11008 Dátum: 12 márc 01, 13:45:39 »

Szerintem egyszerűen azért nem hat Ichgora az az X izé, mert a Bankai-ja meg a Shikai-ja is valamilyen szinten már összeolvadt a fullbringjével, vagyis nem tisztán Shinigami erő hanem van benne kicsit más is, ezért az X nek gondja akadt az elzárásával, ami Ichinek pont elég volt, hogy kiszabaduljon. Amúgy szerintem sem volt túl jó ez a fejezet, legalább annyi kiderült, hogy az a benga izé nem íj hanem ágyú.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 13:46:58 írta Exkirion » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11009 Dátum: 12 márc 01, 14:11:59 »

Én nem vágom, hogy mi baja van, pár embernek ezzel a fejezettel. Igen rövid volt, nem történt benne annyi minden. De nem ez az első alkalom, hogy rövid. Amúgy meg csak észre kell venni a dolgokat és máris kiderül egy két dolog, és persze még több kérdés vetődik fel. Pl Kiderült, hogy a csókáknak tényleg az a hús-vér testük és a padlón keresztül jöttek. Nevet Tényleg elég könnyen betörtek, de Yamánál jobb védelem nem is kell. Mellesleg ez volt benne a legjobb rész. Mosolyog
Kiderült, hogy Ichigo jobb megfigyelő lett, hogy észrevette, hogy Ivan csak cukkolja. És Kaptunk egy konkrét időpontot is, szóval az ellenségnek meg konkrét terve van. Meg Ivant beazonosíthatjuk, mint ellenség.
A kérdések terén meg, Ivan tényleg hatástalanítani akarta a Bankait vagy mi volt a terve ? Meg vissza-e kapja a karjára a keresztet ? Végülis az is már a részévé vált. És ki a fene lőtt ki egy akkora "nyílvesszőt" ?

Yamának meg mit kellet volna tennie, hogy látta Sasakibét ? Oda kellet volna sírva rohannia hozzá ? Nevet Nem elég, hogy a nevét kiáltotta ? Vagy Bankait kellet volna nyomatnia ? Várjuk, meg, hogy mit fog csinálni az öreg.
Így vissza nézve azért történt pár dolog.  Mosolyog Ja és, hogy Kubo milyen szemét hogy mutatja Sasakibe szenvedését, ahhoz csak annyit, hogy volt egy kép az arcáról. meg arról, hogy Shikai használat alatt szegezték a falhoz.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 18:58:17 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 732 733 [734] 735 736 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins