24 nov 27, 21:29:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 721 722 [723] 724 725 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774202 alkalommal)
0 Felhasználó és 125 vendég van a témában
gt12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10830 Dátum: 12 feb 15, 18:20:40 »

Na, az új shinigamik életben maradtak. Ivan meg egyelőre érdekes. Semmi nem utal rá, hogy ő is Aizen egyik "terméke" lenne, tehát lehet, hogy természetes arrancar? De vajon mit keres Ichigonál?
Naplózva
Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10831 Dátum: 12 feb 15, 20:13:15 »

Mivel nem vagyok jól angolból, ezért szeretném megkérdezni, hogy magyarul mikor lesz elérhető a mostani fejezet a mangaolvasóban?
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #10832 Dátum: 12 feb 15, 20:26:55 »

Még ezek a karakterek leváltják icihigo bandáját...Ésss arancar arc következik? !
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10833 Dátum: 12 feb 15, 20:36:14 »

Hát egyedül az tetszett ebben a fejezetben, hogy megjelent Lisa, Hiyori, és Hachiról is volt szó, no meg Ikkau és Yumichika épp igyekezett vmi sürgős dolog miatt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10834 Dátum: 12 feb 15, 21:07:54 »

Nekem eléggé tetszett ez a rész. Kicsit visszahozza a régi formáját. Azért nem semmi, hogy Ichigo szobája milyen forgalmas helyiség lett már. Nem beszélve az ágyáról. Hogy beszólt már Ivannak, hogy tekerjen lefelé az ágyáról és még az a pillantás amivel végigmérte. Nem semmi tekintett volt tőle. Kicsit arra emlékeztetett mikor Gin-re nézett.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10835 Dátum: 12 feb 15, 21:10:17 »

Hát Ichigo szobája mindig is egy átjáróház volt Nevet gondolj bele a fillerekbe is, az volt a főhadiszállás Kageroza ámokfutása alatt is.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10836 Dátum: 12 feb 15, 21:17:59 »

Igen, de azok fillerek és nem a manga. Ha a mangát nézed akkor ez nem jellemző.

Azt viszont elfelejtettem írni az előzőben, hogy most már azt is megtudtuk legalább, hogy Lisa, Hiyori, Hachi és Love itt maradtak Karakurában. Érdekes lesz megtudni, hogy mit is akarnak tőlük ezek a jelenlegi arrancarok vagy micsodák. Azt hiszem, hogy talán dobhatjuk a tiszta quincy nézetett.
Naplózva
Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10837 Dátum: 12 feb 15, 21:28:56 »

Ivan nem lehet, hogy tényleg egy arrancar? Lehet, hogy Grimmjow megint szerzett magának fraccionokat. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 15, 21:30:37 írta Markuskuska » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #10838 Dátum: 12 feb 15, 21:38:34 »

Iván??? Az oroszok már az ágyban vannak...

Fene se gondolta volna, hogy a ruszkik lesznek a végső ellenségek  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #10839 Dátum: 12 feb 15, 22:04:54 »

Ivan egyértelműen Arrancar. A maszkja méretéből ítélve erősebb is lehet, mint Ulquiorra. Ha nem is erősebb, de közelebb áll a Vasto Lorde szinthez.

Meg a neve is mutatja. Nem az Ivan, hanem az Azgiaro. Spanyolos hangzású, mint Hueco Mundo-ban minden. ott a spanyol a hivatalos nyelv xD
-----------------

Jaa, hogy az Ikkaku mellet Yumichika?! Nem ismertem fel xD

Egyébként Hiyori mellett is nyílik egy Garganta, oda is mennek majd Arrancarok. Szerintem még nem lövi le a poént KT. Nem fogja behozni Grimmjowot vagy Haribót.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 15, 22:07:43 írta Szanisz » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10840 Dátum: 12 feb 15, 22:12:16 »

Szerintem nagyon jó kis fejezet volt!
Te jó ég, mi van Kuboval ? Megszállta az ihlet, vagy most tényleg mindent belead ??! 3 szálon futó cselekmény ?!! Volt ilyen egyáltalán ? Nevet

Azta, mi történt Lisa jó kis hajával ? Elvesztett egy fogadást, vagy mi ? xD Az előző nekem jobban tetszett.
Nagyon jól néz ki a banda azon a képen. Csapatmunka, Ichigo-ék ilyet is tudnak ? Kubo nagyon meglep minket.^^ Milyen nyugodtan elkezdenek enni, miközben azok ott verik egymást. xD De hogy máris megjelennek az Arrancarok ? Úgy néz ki, hogy az Espada újra szerveződött, hogyha megjelent egy küldöncük.

Rini: Ichigo szobája tényleg átjáróház. Hisz  Toshiro piknik kommandója is betámadta a lámpán keresztül.  Nevet
----
De Hiyori Shinigamit érzet. Hmm?
---
Nem lehet a maszk méretéből megállapítani az erejüket szerintem. Harribelnek elég nagy maszkja van, mégis elég erős, ez igaz Ulquiorrára is.  Grimmjownak sincs nagy maszkja, bár eddig valószínűleg Adjuchas volt, amikor utoljára láttuk.  Na meg a küldöncök nem szoktak bikák lenni.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 11:13:11 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10841 Dátum: 12 feb 15, 23:05:52 »

Eddig egészen ígéretesnek tűnik az új arc, de a legnagyobb csalódásomként meg is jegyezném, hogy sajnálattal láttam Hiyori életben maradt. Ez a több szálon futó történet vezetés egyenlőre szimpatikus, meg ennek az Ivan nevezetű egyénnek a hirtelen feltűnése minden előzmény nélkül is felkeltette az érdeklődésemet. Persze ne igyunk előre a medve bőrére, mert nem egy olyat láttunk, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10842 Dátum: 12 feb 16, 17:47:30 »

Olvastam ilyet, hogy ez a 2 kis suhanc fúzionált és átalakultak evvé az Ivánná, amit azért gondolnék akár igaznak, hisz ő válaszolt a a kérdésre, h h hívják+ az ágyon nem volt ott senkisem..miközben előtte ott fetrengtek benne.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10843 Dátum: 12 feb 16, 17:53:02 »

Mi is ezt beszéltük, de akkor az árnyék ami követte őket mi volt? A hollowk miért bántották?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10844 Dátum: 12 feb 16, 18:04:04 »

Ez a gondolat rajtam is átfutott, mert Ivan maszkján három lyuk van, s a fiú (nem jut eszembe a neve smirksweat) haján is három folt van, bár igaz háromszög alakban. De nem hiszem, hogy valójában ez lenne.
Szerintem a fiú haján levő három foltnak, lesz még valami szerepe, akár az erejéhez, akár valami máshoz. 
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 18:05:45 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Oldalak: 1 ... 721 722 [723] 724 725 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins