rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10815 Dátum: 12 feb 11, 17:08:33 » |
|
Én nem így emlékszem, hogy így mondja. Toshironál úgy emlékszem, hogy tökéletesítette a bankait és elérte a végleges formát. Valami ilyesmit mondott.
Byakuyáról nem mondott semmi ilyet a bankaiáról csak az öltözetét és a hajdíszt emelte ki. Viszont Renjinél kiemelték, hogy ő valakivel folyamatosan tréningezett. Ez szerintem Byakuya volt. Byakuya a Hakuteikent már régóta ismerte hiszen az a bankaiának végső, 3. formája amikor fényszárnyakat növeszt. Hogy tökéletesítette mindegyik formáját az szinte biztos, de ezzel nincs egyedül mert ez az edzések hatására mindenkinél bekövetkezett.
Azt azért mégsem várhatjuk el 17 hónap alatt Soi Fongtól sem, hogy fogpiszkáló méretűre zsugorítsa és gyorstüzelőként működhessen a semmi áráért. Legyen nyílpuska méretű, napi 2-3 lövéssel a jelenlegivel azonos rombolóerővel naponta. Körülbelül ennyit tudnék elképzelni fejlődésképpen. Neki is tudomásul kell venni, ha csökkenti a méretet akkor kisebb lesz a romboló erő. Ha viszont ezt kompenzálni akarja akkor több szellemi erőt kell belelapátolni. Ez viszont jobban kifárasztja. Mindennek megvan az ára. Nemcsak nála hanem mindenkinél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 17:15:25 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10816 Dátum: 12 feb 11, 17:14:47 » |
|
Ja oké, én egész eddig azt hittem, hogy az még egy sose látott technika lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10817 Dátum: 12 feb 11, 17:30:59 » |
|
Azt azért mégsem várhatjuk el 17 hónap alatt Soi Fongtól sem, hogy fogpiszkáló méretűre zsugorítsa és gyorstüzelőként működhessen a semmi áráért.
Ezt senki sem mondta, és nem is várjuk el, csupán elmondtam, hogy jó lenne HA... de ez nem úgy fog bekövetkezni, ahogy én mondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10818 Dátum: 12 feb 11, 17:51:47 » |
|
Értem én, hogy mit írtál csak ez a "Remélem ezután akár már sorozatot is lőhet a bankaijjal" mondatod kicsit furcsa az eddigi elvárásainkkal szemben, hiszen legutóbb nagyon örült Soi, hogy egyáltalán 2-szer tudta használni a napi 1 lövés helyett. Ezért mondtam azt, hogy legyen 2-3 a tréningezés után a napi limit. Én inkább egy olyan fejlődést tudnék elképzelni számára, hogy ne legyen ilyen nagy és ne sebezzen ekkorát, csak a negyedét vagy harmadát de abból tényleg többet tudjon használni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 17:55:23 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #10819 Dátum: 12 feb 11, 23:13:36 » |
|
Na ez a rész pont olyan volt mint amilyenre számítottam: nem túl tartalmas de legalább elindult... Amit megtudtunk belőle az az, hogy valakik a hollowokat valaki(k) pontosan úgy írtják tömegesen, mint ahogyan quincik is tették... anno azért cserébe a shinigamik leölték szinte mindet, úgyhogy a szándék meg is lenne egy esetleges bosszúra + az egyik képen mintha hollow csalit használt volna a rejtélyes figura... úgyhogy tényleg valószínűsíthető hogy néhány quinci okozza a galibát a 2 új shinigami elég jelentéktelennek tűnt elsőre, a kis srácról nekem rögtön Hanataro jutott eszembe, legalábbis ami a viselkedését illeti utána elgondolkoztam rajta, hogy esetleg Kubo behozzhatjaa e majd őket is a történetbe, és van rá esély a kissrác ugyanis eléggé hasonlít jellemileg a Ichigóra, főleg a fiatalabbkorira, mielőtt meghalt volna az anyja http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/480/17ez a belső monológ is ismerős http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/110/6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10820 Dátum: 12 feb 12, 00:29:00 » |
|
Amúgy ha Quincy szál lesz, akkor remélem Mayuri meghall, ( most olvastam vissza a mangát, azok közül is Ishida vs Mayurit) és az a véleméynem, amit mondott a quincykről, h mit csinált velük....megérdemelné a halált!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 00:30:58 írta RoB »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10821 Dátum: 12 feb 12, 14:09:06 » |
|
Valóban megérdemelné a halált, de én nem akarom hogy meghaljon, mert szerintem az egyik legjobban kidolgozott karakter, és Kubo egyik személyes kedvence.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10822 Dátum: 12 feb 12, 17:47:32 » |
|
A Bleach manga mostantól melyik angol fanfordító alapján lesz fordítva, mert a Mangastreamnek le kellett szednie az oldaláról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #10823 Dátum: 12 feb 12, 18:03:56 » |
|
Valszeg a mangareader.net forrásából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #10824 Dátum: 12 feb 13, 05:12:05 » |
|
amekkora mókamiki a mi Kubo barátunk, szerintem még az is jáccik, h Misaki Nel egyik espada társa vagyis Arrancar, aki beleköltözött egy emberbe, az ereje elkorcsosult, vissza fejlődött, így még a fishercsávó is legyakta...igazából lehetne benne ráció...magyarázná, h Ishhin miért nem engedte Aizennek végigmondani, a titkot Ichi családjáról...akár még a Vasto Lorde formára is magyarázat...talán...de csapjatok le ha hülye vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10825 Dátum: 12 feb 13, 15:46:15 » |
|
Ennyi erővel a Grand Fisher elrabolta bIchigo édesanyjának lelkét ami átalakult hiper-szuper hollowvá... -,,- :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10826 Dátum: 12 feb 13, 16:18:33 » |
|
Ennyi erővel a Grand Fisher elrabolta bIchigo édesanyjának lelkét ami átalakult hiper-szuper hollowvá... -,,- :'D Hát alap, nem?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10827 Dátum: 12 feb 13, 16:30:19 » |
|
Az alap az volt, hogy mikor beregisztráltál elfogadtad a fórumszabályzatot. Figyelmesen és áttekintően elolvastad, megértetted és elfogadtad. Sajnos van egy rossz hírem. Nem sikerült hibátlanul, de ne csüggedj itt újra megteheted. Sőt meg is fogod tenni, mert ha nem akkor sajnos kifoglak tiltani:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10828 Dátum: 12 feb 13, 22:02:13 » |
|
Ügyes fiú vagy DarkEagle tartsd a mancsod adok egy pacsit. Most majd nem leírtam az igazi neved:P de nem akarok neked rosszat:D.
On: A mostani mangáról még nem írtam le a véleményem... de ha már beírok. Bevezetőnek jó lett volna, ha nem ilyen sablon karaktereket csinál:(. Megint mintha magát remakelné. Lehet én érzem így, de a karakterek egyáltalán nem tűnnek egyedinek:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #10829 Dátum: 12 feb 15, 18:07:04 » |
|
Megint, nem túl érdekes de animében majd vicces lesz. (Úgy is írja mangát Kubo) Végén az orosz arankar? hát omg de majd kiderül mit akar..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|