24 nov 23, 23:32:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 665 666 [667] 668 669 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764952 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9990 Dátum: 11 aug 13, 22:31:18 »

Én sem állítottam biztosra. Az írásomban van egy ilyen mondat. Idézem magamtól "Már ha az a kard Ichigo szellemi erejét tartalmazta."

Attól, hogy szétszóródott a szellemi ereje maradt benne egy kicsi. Ezt kivehette Ichigoból a fullbringel együtt hiszen a kettő összeforrt.

Most különben jobban megnéztem ezt a kardot. Azért van egy jellemzője a méreten kívül is. A lánc amely kilóg a végéből. Zangetsunak alap esetben szalagja van míg ennek lánc. Viszont amikor átmegy bankaiba, akkor lánc van Tensa Zangetsun. Nem tartom kizártnak, hogy ez a kard alapesetben majdnem olyan erős mint a régi bankai képességű kardja.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #9991 Dátum: 11 aug 13, 22:47:13 »

igen ezt én is észrevettem...
sztem az Zangetsu, mivel ichigónak ugyanaz a lelke van mint eddig, ls a zanpakutó a lélek lenyomata
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9992 Dátum: 11 aug 13, 22:49:00 »

Befejezitek az offot vagy segítsek? Az elmúlt pár fejezetben mikor szerepelt Aizen?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9993 Dátum: 11 aug 13, 22:49:09 »

Kíváncsi vagyok ki/mi ellen fog Ichigo harcolni ha lerendezi a fullbring csapatot , mivel a lidérceket teljesen kiütötték .
Ginjoékat hamar kiütik főleg , hogy itt a felmentősereg .
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 22:51:29 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9994 Dátum: 11 aug 14, 09:58:00 »

Hát Kubo biztos ki talál majd valamit. Az Arrancarokat nem ütötték ki teljesen de én sem hiszem, hogy újra ők lennének a főállású fő ellenség. Nevet De Grimjow biztos akar majd egyet harcolni újra Ichigoval.
Szerintem teljesen új ellenfeleket fogunk kapni. De elötte biztos lesz egy kis kirándulás SS-be, hogy lássuk kivel mi lett.
És valószínűleg, most, hogy újra Shinigami Ichi biztos előkerül majd a szekrényből Kon és vissza kerül a plüss testébe. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Revan
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9995 Dátum: 11 aug 14, 12:14:35 »

És valószínűleg, most, hogy újra Shinigami Ichi biztos előkerül majd a szekrényből Kon és vissza kerül a plüss testébe. Nevet

Én nem hiszen, hogy szűkség lesz Konra. Mielőtt ki fejteném, hogy miből gondolom. Felhívom a figyelmet arra ez csak egy teória. Kérlek titeket ne kövezetek meg érte. Na szóval mindenki tisztában van azzal, hogy Ichigo el vesztette a Shinigami erejét, és azzal is, hogy ezt valamikor valami módon vissza is kell kapnia. Csak az nem mindegy milyen  áron.
Hiszen mindig volt valami ára annak, Shinigami ereje legyen.
Első alkalommal mikor Shinigami lett Rukia elvesztette az erejét.
Második alkalommal majdnem lidérc lett.
Harmadik alkalommal az ár (most jön a teória) valószínűleg  :hmmm?:az eddigi emberi élete és a teste. Mivel se elegendő lélek energiája, se lélekteste nincs, a Shinigami ereje "alvó állapotban". A belé szúrt kard a halálisteni erő felébresztésére, a lélek energia helyre állítására, és a fizikai testét lélektesté alakítására volt hívatott. S most már Ichigo valódi halálisten és nincs szüksége Konra. Ezzel számomra értelmet nyert Urahara és Isshin párbeszéde, és hogy Kubo miért adott ilyen címeket a fejezeteknek mint(Szakíts meg minden barátságot, Megszakadt kötelékek, Minden kötelék megszakad, A halál és az eper 2). Végül is Kubo-nak valamikor úgyis a Gotei 13  részévé kell tennie Ichigot.  Talán most jött el az idő. Gondolkozik

U.i. Ha esetleg nem érthető megpróbálom máshogy elmagyarázni.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9996 Dátum: 11 aug 14, 12:41:55 »

Teljesen és jól érthető amit írtál de ezekre a címekre más magyarázat is van. Csak gondoljál arra, hogy mi történt az adott részekben. Másrészt azzal, hogy Ichigot ilyen mértékben átalakítanák az probléma lenne mert sokaknak eltűnne az életéből. Azt pedig nem hinném, hogy gigaiban akarná szerepeltetni Ichigot Kubo. Lélekenergiát pedig éppen most kapott bőséggel de a lélekenergia sem feltétel az élethez. Lásd a város lakosságának tömegét. Ez csak a shinigami illetve hasonlók életéhez szükséges. A legnagyobb kérdés az, hogy Uraharáék mit alkottak ennyi ideig. Szerintem várjuk meg a következő néhány részt mert addig tényleg csak találgathatunk. Én a magam részről tartom magam ahhoz, hogy Uraharáék összeszedték nagy részben Ichigo szétszóródott szellemi energiáját és azt karddá formálták és beleszúrták. Egyenlőre olyat nem tudok elfogadni, hogy más szellemi energiáját kapná meg mert ez csak olyan lenne mint akkoriban a Rukiától elvett erő, azzal a különbséggel, hogy ott volt Ichigonal szellemi erő és utánpótlása is. Ha most egy idegen szellemi erőt kapna, azt nem tudná annak kifogyásával pótolni. Olyan lenne mint amit az animében Nozomitól kapott. Ezért most olyan erőt kell, hogy kapjon amelyik képes beindítani a szellemi erejének helyreállását és az utánpótlás termelődését. Ez pedig csak a saját szellemi erejétől jöhet létre amely képes azonnal kompatibilissé válni a saját testével.

Nem dupla.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 14:28:49 írta Hiei D. Legend » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9997 Dátum: 11 aug 14, 13:48:07 »

Azt nem lehet kizárni, hogy gigai Isshin teste, sőt valószínű, hogy az. Aizen valamikor úgy hivatkozott rá mint shinigami. Ebből pedig szerintem ez következik hiszen más testben nem látnák őt az emberek. Az viszont biztos, hogy Isshin nem így kapta vissza az erejét. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a sok távollétet pont azzal töltötte, hogy ő is összeszedje a szellemi erejét. Neki nem állt rendelkezésére egy szellemi erő azonosító személy (Ichigo esetében Rukia) aki képes lett volna azonosítani a szellemi erejét. Így egy megfelelő varázslattal összegyűjthető egy helyre. Neki a hosszú évek alatt kellett ezt összegyűjteni és így tért vissza és épült újra az ereje.

Tényleg remélem, hogy ezután a saga után az apja elmeséli a történetét. Régóta pedzegetik ezt a szálat és ez sok mindenre választ is ad az újabbak felmerülése mellett is.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9998 Dátum: 11 aug 14, 13:49:13 »

Amikor még a sorozat elején Rukia átszúrta Ichigot akkor se volt sehol a fizikai teste.
 Bár azt nem tudom, hogy mit szólna Ichigo ahhoz, hogy főállású Shinigami legyen. Viszont olyat el tudok képzelni hogy Tsukishima halálával nem törik meg az ereje és mindenki azt hiszi, hogy Ichigo kinyírta a rokonát így nem maradna sok választása csak SS-be menni. Gondolkozik De nézzük a jó oldalát, akkor semmi akadálya nem lenne az IchigoXRukiának. Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9999 Dátum: 11 aug 14, 14:11:59 »

Nem feltétlenül mert a shinigamik képesek törölni az emlékeket. Így Tsukishima emlékei visszamenőlegesen is törölhető, főleg ha tudják azonosítani az erejét. Márpedig ha leverik utána Tsukishima kutathatóvá válik. Nagyon csipáznám mit csinálna vele Kurotsushi kapitány ha kezébe kapna egy fullbringet. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10000 Dátum: 11 aug 14, 15:11:21 »

Azért nem hiszem, hogy egész életre visszamenőleg tudják az emlékeket módosítani. Bár ha Ichigo, Urahara, Isshin, Rukia, és Ishida is azt mondják, hogy Tsukishima hazudik, akkor talán hinni fognak nekik. Vagy csak komlett hülyének nézik majd őket.^^
Mayuri ezt mondaná: "Fullbring, fullbiring, fullbringer. A Föld egy kincses bánya !" ikszdé
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10001 Dátum: 11 aug 14, 15:27:07 »

Dehogy nem. Kitörölhetik és módosíthatják is a teljes emlékeiket, de nem gondolnám, hogy ilyenre kerülne a sor. Ahogy a mangában is mutatták. A kulcs az  Ishida által felismert Ginjo. Ha pedig Ishida és Ichigo is szemben áll a többiekkel akkor megtörhetik az emlékmódosítást mert ellentmondást szül a többieknél is. Nem lepne meg ha úgy rajzolná meg Kubo az emlékek módosításának megszűnését mintha egy üveg törne szét.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10002 Dátum: 11 aug 15, 11:54:51 »

a héten ugye lesz manga?
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10003 Dátum: 11 aug 15, 13:02:23 »

lesz nyugi Nevet amúgy én is várom  Nevet
Naplózva
Pöcök
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)

« Válasz #10004 Dátum: 11 aug 15, 13:23:08 »

Lesz manga. Nevet Amúgy az emléktörlésről... nem törlik, hanem kicserélik. Ezért volt az, hogy Orihime az elején azt állította, hogy egy szumós (???) tört be hozzá. Előfordulhat, hogy esetleg Mayuri tudná törölni, de erősen kétlem, hogy ez lenne.
Naplózva

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
The situation is hopeless but not serious.
If life gives you lemons, make lemonade!
Oldalak: 1 ... 665 666 [667] 668 669 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins