balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10005 Dátum: 11 aug 15, 20:34:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10006 Dátum: 11 aug 15, 20:53:58 » |
|
Ezt egy kicsit elszámoltad, ugyanis durván 36 fejezet. Igaz csak 35 lenne de még van 1 fél fejezet Ichigo búcsúzása. És átlagosan 2 fejezettet dolgoznak fel 1 részben, az máris 18 rész.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10007 Dátum: 11 aug 16, 10:13:06 » |
|
Igen elnézést tényleg elszámoltam egy csekéjke 10-essel De nem csak két mangát használnak fel pl: így gyorsan csak az Aizen és Ichigo fight jut az eszembe ami ha jól tom akkor négy és fél mangát evett meg. De ugye ez egyedi eset volt DE én még mindig annál maradok hogy átlag 3 és csak akkor kettő ha nagyon beszédes a dolog De ezen most ne vesszünk össze az a lényeg hogy szerintem még ezután Ginjoék elmenekülnek, és még fogunk velük előbb utóbb találkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #10008 Dátum: 11 aug 16, 12:00:52 » |
|
igen sztem is az a reálisabb... sztem a nagy csata előtt még lesz egy kis beszélgetés rukiával, és a többiekkel, meg sztem lesz még egy kis edzés is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
B4t4t4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10009 Dátum: 11 aug 16, 20:36:24 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 20:37:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10010 Dátum: 11 aug 16, 20:52:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10011 Dátum: 11 aug 16, 20:56:03 » |
|
Az első az nem Zangetsut mutatja hanem Rukia átváltozott és Ichigo ereje által felturbózott kardját. A második kép Ichigo kardjának az alapja és egyben a shikai formája is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10012 Dátum: 11 aug 16, 21:00:32 » |
|
úgyvan nem is kicsit változott meg... de hogy tizedszerre vetted csak észre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10013 Dátum: 11 aug 16, 21:01:01 » |
|
Nem feltétlen vennék rá mérget, hogy az nem az alap Zangetsu. Igen, tudom, már megint kötözködöm. De csak azért, mert végülis azt alakította át shikai formába. Innen az én okfejtésem.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10014 Dátum: 11 aug 16, 21:27:19 » |
|
Ne is kötözködj mert Zangetsu egy teljesen másik penge Azt akkor kapta meg amikor Urahara shinigamit csinált belőle. Megkapta először a markolatot amit Urahara kettévágott majd Ichigo ezután élesztette fel Zangetsut. Másrészt Zangetsuhoz nem tartozik pengehüvely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10015 Dátum: 11 aug 16, 21:51:45 » |
|
Meg Zangetsunak volt fáslija amivel be lehetett tekerni az egész pengét és akkor semmit sem vágott. Most meg van a végén pár szem lánc mint Tensa Zangetsun. Lehet, hogy a Shikai ereje és a Bankai gyorsasága ebben a Shikaiban(?) fókuszálódott és már most olyan szinten van, mint Grimmjow ellen. Persze majd a fullbring erő is okoz valamit, mert nem véletlenül vannak ott azok az X-ek. Hát érdekes lesz a következő fejezett az biztos. Remélem Rukia is nyomat valami újat kötelező szinten. Egy negyedik-ötödik táncot vagy hasonlót. Végülis akármennyi tánca lehet szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 22:10:31 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10016 Dátum: 11 aug 16, 22:05:05 » |
|
Tensa Zangetsuval azért volt sokkal gyorsabb, mert a bankaiját olyan kicsibe sűrítette... sztem nem lett olyan gyors most sikaiban mint bankaiban volt annó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10017 Dátum: 11 aug 16, 22:11:42 » |
|
Az előbbi témához. Nem tudom, hogy Ichigo első kardja Zangetsu volt-e vagy sem, de nekem jobban tetszett, mint bármelyik shikai kardja.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10018 Dátum: 11 aug 16, 22:17:00 » |
|
Látjátok ezt nem tudjuk és majd a jövő megválaszolja. Az biztos, hogy most máshogy néz ki ez a kard mint annak előtt. Szerintem ennek okára megfogjuk kapni a választ mert nagyon szembetűnő dolog még Ichigonak is, és akkor az olvasókról ne is beszéljünk. Másrészt Ichigo is sokkal erősebb lesz, hiszen pont abban a korban van ahol természetszerűen legjobban fejlődik az ember szellemi erő nélkül is. Tehát főleg fizikálisan, ráadásul Ginjo még fel is tupírozta ezt a fizikai erő növekedést a sok fizikai edzéssel. Lehetséges, hogy ezek is közrejátszanak a kard formájának változásában. Hangsúlyozom, hogy csak lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10019 Dátum: 11 aug 16, 22:32:08 » |
|
sztem a kard formányának a változása a lélekkel köthető össze... még annó vki mondta h a zanpakuto a lélek lenyomata, és sztem ahogy ichigó érettebb lett, így a lelke=kardja is változott valamicskét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|