24 nov 05, 06:23:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 660 661 [662] 663 664 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742678 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9915 Dátum: 11 aug 05, 16:35:34 »

@SSS

Egy ideig picit fura (vagy talán inkább szokatlan), nem mondanám, hogy rossz inkább olyasminek képzeld el, mintha a Bleach első fjezetét olvasnád odáig, hogy Ichigo Shinigami lesz, csak itt nem Hollow-ok az ellenfelek, viszont szerintem mindenképp olvad tovább, mert a mostani részek iszonyú jók.

Meg a Quishi-k mellé jön még egy olyan kasztja az embereknek akiknek erejük van (ide tartozik pl Chad és Orihime is mint kiderül) ők a Fullbringerek.

Sokan írták, hogy a "Six fullbringer" kötet ami tulajdonképpen onnan indúl ahol tartasz rossz. Szerintem egyaltalán nem, énszerintem az Aizen elleni részek voltak katasztrófálisan sz**ok és unalmasak, ahhoz képest ez, igazi kis üdülés. És ahogy írtam nagyon jó kezd lenni mostanában a manga. Van pár új szereplő is.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 05, 16:39:33 írta Exkirion » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9916 Dátum: 11 aug 05, 21:57:02 »

@SSS

Hát én is tegnap olvastam el az új évad fejezeteit, és nem bántam meg. kacsint Szerintem vágj bele nyugodtan és tátva marad majd a szád. Nevet Hamar végig olvasod azt a 36 fejezetet és majd bosszankodsz, hogy a legjobb résznél hagyják abba.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 06, 08:48:00 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Morause
Vendég
« Válasz #9917 Dátum: 11 aug 05, 23:10:40 »

Exkirion... legalább ne spoilerezd tele a hsz-ed szegény gyereknek... Elég lett volna annyi, hogy Kubo sensei újra felhívta azok figyelmét is a bleach-ben akik mindennél jobban csalódtak benne! Ha ettől nem kap kedvet akkor semmitől! Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9918 Dátum: 11 aug 05, 23:28:32 »

Jóóó, de amit írtam Spoiler az kb kiderül az 1. vagy a 2. fejezetben, külömben meg ha visszaolvas 1-2 oldalt a thread ben kb le is spoilerezi magának az egész jó részt Nevet.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9919 Dátum: 11 aug 06, 06:22:40 »

Spoilerezni tudtommal  itt addig nem lehet , míg ki nem jön az uj manga rész, illletőleg az anime topicba tilos a spoiler, szval nem hiszem h tilos lenne a dolog.. bocs az off ért
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
anno3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9920 Dátum: 11 aug 06, 22:28:36 »

GGGYYÁÁÁÁÁÁÁ RUkia éjjen!!!!!!!!!!!!!!!fanom Nevet:D:D:Dés hát persze,hogy nem hosszú hajjal,miért neki hosszú haj jó neki a rövid is főleg mert így aranyosabbb Nevet
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #9921 Dátum: 11 aug 06, 23:12:42 »

sztem is így sokkal jobban néz ki Rukia... Nevet
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9922 Dátum: 11 aug 07, 09:48:37 »

mennyi idő telhetett el a lelkek világában?
elég valószínű hogy évek
mivel valahol írták hogy ott gyorsabban telik az idő
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9923 Dátum: 11 aug 07, 10:18:57 »

Nem úgy van, hogy ott is normálisan telik az idő, csak a halálistenek öregednek lassabban. A Dangaiban telik 2000-szer gyorsabban az idő. És ezért volt az idő eltolódás Ichigoéknak Rukia megmentésekor. A lényeg, hogy a Lelkek Világában is körülbelül ugyan annyi idő telt el, mint a földön. Nevet
Én Rukiát nem tudnám, hosszú hajjal elképzelni. Olyan hosszúnak mint Pl. Rangikunak. Így tényleg aranyosabb. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9924 Dátum: 11 aug 08, 14:39:57 »

de lehet hogy majd lesz hosszabb haja is ,ki tudja? (max kubo) nah most érdekesen alakultak a dolgok amúgy kíváncsi vagyok hogy ki lesz ichigo ellensége ginjoék után
Naplózva
anno3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9925 Dátum: 11 aug 08, 15:25:17 »

én arra vagyok kíváncsi kinek lett a hadnagya Rukia...biztos annak a hosszú fehér hajú kedves fickónak,meg ha már ő hadnagy lett akkor Renji biztosan kapitány,ő töltötte be az üres helyet.
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9926 Dátum: 11 aug 08, 15:31:01 »

Rukiáról tudjuk hol lett hadnagy. Nézd meg a jelvényét és látszik rajta egy x és 3 vonal. Tehát 13. osztag és Ukitakénak hívják a kapitányát. Renjiről még nincs információ de sejthető vagy inkább valószínűsíthető. Igaz agyilag még nem ért fel odáig de a tettei és elhivatottsága talán ezt a hiányt pótolhatják.
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9927 Dátum: 11 aug 08, 16:49:12 »

amúgy én is kíváncsi vagyok kikeket raktak be az üres helyekre de még ichigo harcol egyet és utána megtudjuk Nevet
Naplózva
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9928 Dátum: 11 aug 08, 17:17:29 »

Ichigo nem harcol... Nevet A harc és az írtás között van különbség. Nézzétek meg ichi szemét. Durvábbak Aizennel való küzdelme eltött... Ráadásul még barátait is bántották xD
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #9929 Dátum: 11 aug 08, 18:26:09 »

Ginjou-nál lesz Ichigo bankai-a szóval nem lesz könnyű győzelem.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Oldalak: 1 ... 660 661 [662] 663 664 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins