Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9930 Dátum: 11 aug 08, 18:33:57 » |
|
Nem. A fullbringjét vette el, nem a bankaiját. Két teljesen különböző dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9931 Dátum: 11 aug 08, 18:59:42 » |
|
És még Tsukishima is ott van, akitől egy vágás és a legjobb barátja leszel. + Az összes Fullbringer + Chad, és Inoue, de ők szerintem hallgatnak Rukiára és Uraharára, hogy Tsukishima bad guy.^^ Ja és Ishida is Ichigoval van bár őt megvágta Tsukishima, de visszaemlékezett a támadásra szóval elvileg ő is tisztában van a dolgokkal.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9932 Dátum: 11 aug 08, 19:36:20 » |
|
Ishidát Ginjo vágta meg...mármint amikor megtámadták. Most viszont úgy tudom, Ishidát Tsukifiú, Ichit meg Ginjo X-elte ki, tehát elképzelhető a Quincy-agymosás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 08, 19:37:30 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9933 Dátum: 11 aug 08, 19:47:52 » |
|
Lehet, hogy kell neki egy kis idő amíg hat, mert Orihiménél se aktiválódott egyből... Vagy csak nem használta az erejét Ishidán, mert már gondolta, hogy győztek és, akkor meg minek.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9934 Dátum: 11 aug 08, 20:27:17 » |
|
Tilonnak igaza lehet mert mondta tsukishima vagy ki az hogy eldönti hogy belerakja magát vki múltjába vagy nem vááá annyira jó most a manga hogy alig bírom ki a következő részig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9935 Dátum: 11 aug 09, 19:11:44 » |
|
Nem biztos, hogy Tsukishima képessége hat a halálisteneken. Ishidát csak megvágta nem? Nem úgy van, hogy csak akkor tud "agymosást" végrehajtani, ha úgy átszúrja hátulról az ellent, mint Orihimét meg Chadet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9936 Dátum: 11 aug 09, 19:35:59 » |
|
Szerintem ez nem így van. Bárhol megszúrhat vagy vághat. Inkább attól függ, hogy melyik képességét akarja használni. Ha beleszúr vagy vág a célba a pengével akkor egy pillanat alatt döntenie kell, hogy mit akar elérni. Megöli az ellenfelét vagy módosítja az emlékeit. Ezt neki, akkor kell eldönteni abban a pillanatban. Ha már kihúzta a pengét és ezt nem tette meg akkor már elkésett az emlékek módosításával. Én legalábbis így gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #9937 Dátum: 11 aug 09, 20:28:35 » |
|
ráadásul Ishidát miután megvágták ( amúgy Ginjou vágta meg ), azután korházban feküdt, szóval nem lehetett módosítani az emlékét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9938 Dátum: 11 aug 09, 22:06:14 » |
|
De most amikor mondta Ichigonak, hogy Ganjou támadt rá, akkor Ishidát Tsukishima vágta meg, Ichigót pedig Ganjou.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9939 Dátum: 11 aug 09, 22:38:49 » |
|
Az Ginjo Ganjou egy másik szereplő, most nem ugrik be, ki ő az:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 22:48:38 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9940 Dátum: 11 aug 09, 22:44:05 » |
|
ja hogy a mostani résznél... nemtom az majd a kövi részben derül ki, h mi lett Ishidával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9941 Dátum: 11 aug 09, 22:49:21 » |
|
Az zavart meg, hogy nagyon hasonlít a két név Egyébként Kukaku öccse. Meg ezen az oldalon azt, mondja Ichigo, hogy Ginjou http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/459/11 Itt meg azt, hogy Ginjo http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/459/12 ez is megkeveri az embert kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9942 Dátum: 11 aug 09, 22:52:21 » |
|
Kiejtés szerint mindkettő helyes, mivel a japán írást nem lehet pontosan átültetni latinbetűs írásra. Ginjo(u) nevét pedig az angol fordítók is rendszeresen cserélgetik, így nekünk sem könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9943 Dátum: 11 aug 09, 22:58:31 » |
|
Mindig az a fránya "u" betű. Ukitakénél meg Hitsugayánál is lehetett látni ilyet. Ganjou-Ginjo(u) és Rukia-Riruka De legalább a Rirukát annyira nem lehet keverni. Az a kép Ganjouról nagyon kész. Azok a pont szemek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9944 Dátum: 11 aug 09, 23:05:27 » |
|