Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #9915 Dátum: 11 aug 05, 16:35:34 » |
|
@SSS
Egy ideig picit fura (vagy talán inkább szokatlan), nem mondanám, hogy rossz inkább olyasminek képzeld el, mintha a Bleach első fjezetét olvasnád odáig, hogy Ichigo Shinigami lesz, csak itt nem Hollow-ok az ellenfelek, viszont szerintem mindenképp olvad tovább, mert a mostani részek iszonyú jók.
Meg a Quishi-k mellé jön még egy olyan kasztja az embereknek akiknek erejük van (ide tartozik pl Chad és Orihime is mint kiderül) ők a Fullbringerek.
Sokan írták, hogy a "Six fullbringer" kötet ami tulajdonképpen onnan indúl ahol tartasz rossz. Szerintem egyaltalán nem, énszerintem az Aizen elleni részek voltak katasztrófálisan sz**ok és unalmasak, ahhoz képest ez, igazi kis üdülés. És ahogy írtam nagyon jó kezd lenni mostanában a manga. Van pár új szereplő is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 05, 16:39:33 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9916 Dátum: 11 aug 05, 21:57:02 » |
|
@SSSHát én is tegnap olvastam el az új évad fejezeteit, és nem bántam meg. Szerintem vágj bele nyugodtan és tátva marad majd a szád. Hamar végig olvasod azt a 36 fejezetet és majd bosszankodsz, hogy a legjobb résznél hagyják abba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 06, 08:48:00 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #9917 Dátum: 11 aug 05, 23:10:40 » |
|
Exkirion... legalább ne spoilerezd tele a hsz-ed szegény gyereknek... Elég lett volna annyi, hogy Kubo sensei újra felhívta azok figyelmét is a bleach-ben akik mindennél jobban csalódtak benne! Ha ettől nem kap kedvet akkor semmitől!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #9918 Dátum: 11 aug 05, 23:28:32 » |
|
Jóóó, de amit írtam Spoiler az kb kiderül az 1. vagy a 2. fejezetben, külömben meg ha visszaolvas 1-2 oldalt a thread ben kb le is spoilerezi magának az egész jó részt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #9919 Dátum: 11 aug 06, 06:22:40 » |
|
Spoilerezni tudtommal itt addig nem lehet , míg ki nem jön az uj manga rész, illletőleg az anime topicba tilos a spoiler, szval nem hiszem h tilos lenne a dolog.. bocs az off ért
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9920 Dátum: 11 aug 06, 22:28:36 » |
|
GGGYYÁÁÁÁÁÁÁ RUkia éjjen!!!!!!!!!!!!!!!fanom :D:D:Dés hát persze,hogy nem hosszú hajjal,miért neki hosszú haj jó neki a rövid is főleg mert így aranyosabbb
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #9921 Dátum: 11 aug 06, 23:12:42 » |
|
sztem is így sokkal jobban néz ki Rukia...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9922 Dátum: 11 aug 07, 09:48:37 » |
|
mennyi idő telhetett el a lelkek világában? elég valószínű hogy évek mivel valahol írták hogy ott gyorsabban telik az idő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9923 Dátum: 11 aug 07, 10:18:57 » |
|
Nem úgy van, hogy ott is normálisan telik az idő, csak a halálistenek öregednek lassabban. A Dangaiban telik 2000-szer gyorsabban az idő. És ezért volt az idő eltolódás Ichigoéknak Rukia megmentésekor. A lényeg, hogy a Lelkek Világában is körülbelül ugyan annyi idő telt el, mint a földön. Én Rukiát nem tudnám, hosszú hajjal elképzelni. Olyan hosszúnak mint Pl. Rangikunak. Így tényleg aranyosabb.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9924 Dátum: 11 aug 08, 14:39:57 » |
|
de lehet hogy majd lesz hosszabb haja is ,ki tudja? (max kubo) nah most érdekesen alakultak a dolgok amúgy kíváncsi vagyok hogy ki lesz ichigo ellensége ginjoék után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9925 Dátum: 11 aug 08, 15:25:17 » |
|
én arra vagyok kíváncsi kinek lett a hadnagya Rukia...biztos annak a hosszú fehér hajú kedves fickónak,meg ha már ő hadnagy lett akkor Renji biztosan kapitány,ő töltötte be az üres helyet.
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9926 Dátum: 11 aug 08, 15:31:01 » |
|
Rukiáról tudjuk hol lett hadnagy. Nézd meg a jelvényét és látszik rajta egy x és 3 vonal. Tehát 13. osztag és Ukitakénak hívják a kapitányát. Renjiről még nincs információ de sejthető vagy inkább valószínűsíthető. Igaz agyilag még nem ért fel odáig de a tettei és elhivatottsága talán ezt a hiányt pótolhatják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9927 Dátum: 11 aug 08, 16:49:12 » |
|
amúgy én is kíváncsi vagyok kikeket raktak be az üres helyekre de még ichigo harcol egyet és utána megtudjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9928 Dátum: 11 aug 08, 17:17:29 » |
|
Ichigo nem harcol... A harc és az írtás között van különbség. Nézzétek meg ichi szemét. Durvábbak Aizennel való küzdelme eltött... Ráadásul még barátait is bántották xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9929 Dátum: 11 aug 08, 18:26:09 » |
|
Ginjou-nál lesz Ichigo bankai-a szóval nem lesz könnyű győzelem.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|