24 nov 05, 05:15:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 659 660 [661] 662 663 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742067 alkalommal)
0 Felhasználó és 258 vendég van a témában
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9900 Dátum: 11 aug 04, 13:41:57 »

Ez a dolog kicsit sántít Mardhug, mivel Aizen, Tousen és Gin is úgymond árulók lettek, ezzel megfosztva magukat a kapitányi rangtól. Így ez az előléptetési forma nem állja meg a helyét. Renji talán elfogadja a kinevezést, Ikkaku viszont kijelentette, hogy Kenpachi alatt akar meghalni (és nem az ágyban). Remélem hamarosan az arc végén megtudjuk a teljes gotei 13 felállását Nevet
Naplózva
Zayala20
Gennin
*

« Válasz #9901 Dátum: 11 aug 04, 13:43:25 »

Most nem azért de nekem eszembe jutott valami. Őhm, ha Ichit fel is kérik kapitánynak szerintem nem fogadja el. Ha pedig elfogadná, tuti ő kapná meg Aizen volt osztagát. Elvégre legyőzte őt, és ugye tudjuk, hogy lehet valaki kapitány. Ha sikeresen leteszi a vizsgát, vagy ha legyőzi az osztag előző kapitányát.

Ha jól emlékszem,van valami olyan szabály is, hogy az osztag egy meghatározott számú tagja előtt kell a küzdelemnek lezajlania. Ez pedig jelen esetben nem teljesült. De amúgy mindegy is, mert szerintem sem fogadná el a felkérést (amúgy meg ennyi idő alatt csak betöltötték a megüresedett posztokat) Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #9902 Dátum: 11 aug 04, 13:50:38 »

bennem is felmerült még a fullbringes részek elején h amíg ő élte az életét, addig SSben lezajlik majd egy kis timeskip és mire legközelebb látjuk őket minden helyre áll és lesz pár változás... hát íme az első változás Rukia személyében és én sem tartom elképzelhetetlennek, h az üres Kapitányi rangokat betöltötték, ki tudja, lehet h új szereplőt ismerhetünk meg Nevet
am bírom a japánokat, pont úgy tudják időzíteni a rohadt ünnepeiket h nekünk ne jöjjön ki jól, mivel h most újra izgalmas lett a manga ahelyett h CSAK egy hetet kéne várnunk várhatunk 2-t mivel most lesz nálluk az arany hét... Leüt
Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9903 Dátum: 11 aug 04, 15:00:38 »

The Golden Week is a group of national holidays in Japan, beginning with April 29 and ending with May 5
 smirksweat
szval az aranyhét április 29 edikén kezdődik és május 5.én ér véget vmit benéztél szerintem Mosolyog
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #9904 Dátum: 11 aug 04, 15:12:00 »

Because of Golden Week (Japanese holidays) there will be no WSJ next week. In other words no Naruto, Bleach, OP, etc. Just a heads up. =]
A mangastream tette ki facebookra ma, és hát ha azt mondják h nem lesz kövi héten manga akk az úgyis van mivel mindig ők szolgáltatják a mangákat nekünk a neten...
Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #9905 Dátum: 11 aug 04, 15:26:27 »

akkor valami  nem stimmel  Hmm?
lehet ők néztek be valamit mert az aranyhét április vége május eleje..  Hmm?
a ShounenJump-on azt írják hogy jön...
http://shonenjump.com/e/weeklyshonenjump/next.html
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 15:28:32 írta kiskakas2 » Naplózva

Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9906 Dátum: 11 aug 04, 17:04:25 »

Mindenesetre jelenleg ugy sem tudjuk meg kik a kapitányok. Még várnunk kell rá picit, de örülök, hogy a mangaka elérte azt amit az elején. Legalábbis számomra elérte. Rég vártam már ennyire az új fejezetet. Nevet
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9907 Dátum: 11 aug 04, 17:12:12 »

Jól szóltál -Dante-! Csak egyet nem értek. A Ginjo srác elvette Ichigo fullbring erejét. Akkor miként olvadhatott össze a visszanyert Shinigami erejével?
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #9908 Dátum: 11 aug 04, 18:14:29 »

hát sztem vszínű, h már elkezdett a 2 erő egyesülni és hiába vette el a fullbring erejét, a shinigami ereje már rendelkezett a fullbring  erővel is, ami megmagyarázná a dolgokat... egyébiránt arrol a lélekkardrol is van egy teóriám: Ichinek megvolt még mélyen egy kis shinigami ereje amit ábrázoltak is, ami sztem olyan mint a DNS, az alapján feltudja építeni az előző állapotát, amit felgyorsított az a lélekkard. sztem "nyers" shinigami erőt tartalmazott ami érintkezve Ichigo shinigami erejével létrejött az az állapot ahogy ki kell hogy nézzen  Gondolkozik
Már javították magukat és Obon miatt nem lesz manga... birom ezeket, az egészben az a legjobb h soha egy morzsát sem hintenek el , h elmaradna csak amikor ott vagyunk akkor derül ki h nem lesz...
Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #9909 Dátum: 11 aug 04, 18:45:00 »

de az SJ oldalán kintvan hogy lesz... akkor ezmost hogyvan?  Hmm?
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9910 Dátum: 11 aug 04, 18:53:48 »

Off: Hát most, hogy visszatért Rukia én is elkezdtem a mangát. Nevet Gyorsan le is tudtam az eddigi fejezeteket.

On: Most már Ginjo és Tsukishima felköthetik a gatyájukat. Ichigo, Rukia, meg Urahara az ellenfelük, de gondolom, hogy a többi fullbring sem fog a kispadon ülni. Rukia legalább bemutathatja majd az új képességeit, mert gondolom neki is van pár új tánca. Hümm-hümm Nekem bejön Rukia új haja. Igaz egy kicsit furcsa de meglehet szokni. Meg ugye valamit kellet változtatni a haján és hosszú hajjal furcsább lenne szerintem. Meg Rukia azon kevés halálistenhez tartozik aki könnyedén tudja növelni az erejét úgy, hogy nem a Bankaival. Most a táncaira gondolok. Mert végül is akármennyi tánca lehet pont mint Kyorakunak játékai.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy Orihime és Chad mit fognak szólni ahhoz, hogy Rukia is Tsukishima ellen van.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #9911 Dátum: 11 aug 04, 18:54:18 »

Ms-en korrigáltak nem Golden Week lesz hanem az Obon, de a lényeg nem változik. Nem jelenik meg a WSJ.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #9912 Dátum: 11 aug 04, 19:06:03 »

OFF:
miért nem lehet legalább egy oldalt visszaolvasni ? Hmm?  smirksweat
Idézet
a ShounenJump-on azt írják hogy jön...
http://shonenjump.com/e/weeklyshonenjump/next.html
és az obon pedig később van
Aug.13-16...
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9913 Dátum: 11 aug 04, 20:50:05 »

Mi a mangastreamre alapozunk, mert ha jön WSJ, ha nem, és ők nem fordítják, akkor nincs magyar sem ^^
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9914 Dátum: 11 aug 05, 16:32:09 »

Nem rég fejeztem be a Bleach-et (Aizen a börtönben, Ichigo elvesztette az erejét stb.) na itt abba is hagytam. Érdemes-e tovább olvasni a mangát, vagy egy downfall az egész ami az Arrancar arc után jön?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 659 660 [661] 662 663 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins