24 nov 05, 08:44:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 658 659 [660] 661 662 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743184 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9885 Dátum: 11 aug 03, 22:44:12 »

Ezt a fejezetet olvasd el Chakra! Itt jön elő Zangetsu, előtte pedig az edzés alatt a 2 méteres kard markolatát-keresztvasát és egy minimális pengével hadonászott, de azt Urahara, Benihime közreműködésével lecsupaszította. Mikor Ichi kimondja, hogy "Zangetsu" akkor jelenik meg először a shikai kard. A többit meg már gondolom tudod folytatni a gondolatmenetemben (én írtam a shikai dolgot).

valahol le volt írva hogy ichi kardja azér van Shikaiban mert nem tudja konrollálni a reiatsuját.. Mosolyog
Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #9886 Dátum: 11 aug 03, 22:52:31 »

Szerintem meg ez Zangetsu végleges shikai formája mivel http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/067/12  itt szó volt róla hogy az a  shikai még nem a  végleges.

off: amúgy érdekes volt látni, hogy a fórumot nem is olvassák sokan csak hirtelen kommentelnek és annyi Nevet kb. 5-en leírták ugyanazt utánam amit én Nevet
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #9887 Dátum: 11 aug 03, 22:57:07 »

Azt a rohadt.............................................................Kubo ISTEN vagy!
Mást nem is fűznék hozzá  Kúl

(Aki nem érti az olvassa el a heti fejezetet.)
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 22:58:31 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #9888 Dátum: 11 aug 04, 01:23:17 »

Ez a fejezet isteni volt. Rukia nem hiányzott, de feltűnt hogy KÉT zanpakutouja lett. Már ha az, amit beleszúrt Ichigóba, egyáltalán a sajátja volt.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9889 Dátum: 11 aug 04, 08:12:15 »

Amit beleszúrt Bichigoba , az volt Isshinnél amikor elindultak Uraharával az éjjel.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9890 Dátum: 11 aug 04, 08:50:25 »

...

Igaz, ott a pont. Mosolyog
Pedig még el is hangzik, hogy a Shikaihoz meg kell tudni a Zanpakuto nevét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9891 Dátum: 11 aug 04, 09:12:30 »

Ez a fejezet nagyon jó volt. Végre megjelentek Uraharaék. Nekem nincs bajom Rukia új hajával, ízlések és pofonok. Ichigo végre újra Shinigami lett. Ginjouék felköthetik a gatyájukat mer most biztos beindul Ichi.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9892 Dátum: 11 aug 04, 10:09:15 »

Hát igen az biztos, mostmár csak az a kérdés, hogyha leveri Tsukishimát akkor helyreállnak-e a dolgok, mert lehet, hogy csak akkor jönnek helyre akiket megszúrt, hogyha újra megszúrja őket. Márpedig ha ez így van akkor Ichigo mindenki más szemében gyilkos lesz, ami Ishidát leszámítva nem tenne túl jót a barátságának a többiekkel.

Viszont örültem, hogy végre kiderült, hogy mit értett Urahara és Isshin az alatt, hogy elpusztítják Ichigo jövőjét. A mostani fejezet alapján valószínű, hogy azt, hogy többet nem lesz normális ember és nem élhet hétköznapi életet. Az más kérdés, hogy ő nem is akar.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #9893 Dátum: 11 aug 04, 10:30:12 »

Most akkor Icsi már nem lehet emberi alakban?  Vagy majd megint kon segít:D
Naplózva
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9894 Dátum: 11 aug 04, 10:46:57 »

Na gyerekek, erre vártam már Aizen legyőzése óta. Végre jönnek ismét a jó részek. Ichigo visszakapta rég nem látott erejét,  s ezt a két nagyszájú kölyköt remélem egy csapással kettévágja majd. Eléggé be lehet dühödve barátai miatt, és mint tudjuk ez elég nagy erőt kölcsönöz neki. Emlékezzünk csak vissza Grimmjow elleni harcára... Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #9895 Dátum: 11 aug 04, 11:15:31 »

Most akkor Icsi már nem lehet emberi alakban?  Vagy majd megint kon segít:D

Hoppá-hoppá, ez eddig fel sem tűnt. Tényleg nem láttuk, ahogy kilépett a testéből. Bár asszem a legelső átváltozásakor sem láttunk ilyet. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9896 Dátum: 11 aug 04, 11:44:37 »

Tényleg nem látunk ilyet. Ebben az esetben talán maga a szellemi erővel teli kard kényszeríti ki az átváltozást. A továbbiakban  én nem várok ilyen átváltozást hanem visszatérünk a hagyományos shinigami jelvényes átváltozáshoz.
Naplózva
Marky18
Újonc
*

« Válasz #9897 Dátum: 11 aug 04, 13:02:37 »

Végre érdemes olvasni a mangát. Utóbbi időben elég sok mangát olvastam el és sok sorozatot pörgettem végig, de most megkönnyeztem, amikor Rukiat megláttam. A cím is azt sugallja, hogy itt végre Bleach lesz, nem csak egy gagyi utánzat.

Elképzelhetőnek tartom, hogy kapitány lesz Eper, mert ugye valószínűleg vannak üres helyek... hacsak nem tették be Renjit és Ikkakut, ami elég logikus lépés lenne. Más hadnagy nem nagyon jut eszembe bankai-al.

Rukia azért lett hadnagy, mert korábban Byakuya nem engedte neki, hogy tiszt legyen. A két ütődött is csak ezért került hadnagyi rangba. Gondolom most már a Kapitány meglágyult és engedte a hugicának, hogy előrelépjen.
Naplózva

Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9898 Dátum: 11 aug 04, 13:29:30 »

Most nem azért de nekem eszembe jutott valami. Őhm, ha Ichit fel is kérik kapitánynak szerintem nem fogadja el. Ha pedig elfogadná, tuti ő kapná meg Aizen volt osztagát. Elvégre legyőzte őt, és ugye tudjuk, hogy lehet valaki kapitány. Ha sikeresen leteszi a vizsgát, vagy ha legyőzi az osztag előző kapitányát.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #9899 Dátum: 11 aug 04, 13:39:11 »

Nem hinném, hogy Ichigoból kapitány lenne, max a bleach legvégén...  ameddig élő ember, addig csak helyettes shinigami lesz, semmi oka nincs ott hagyni a testvéreit és a barátait és elvonulni SS-be, akiket meg akar védeni, ameddig csak él...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 658 659 [660] 661 662 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins