24 nov 27, 23:31:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 619 620 [621] 622 623 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775172 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #9300 Dátum: 11 feb 11, 17:03:04 »

Milyen szép, hogy Kubo megint saját magától lop.
Nem ismerős valahonnan ez az idővel kapcsolatos erő?... ja, de már felhasználta és pont ugyanígy, (Baraggan) "még a használója sem kivétel ama bizonyos erő hatása alól".

Viszont, ennek ellenére legalább felpörögtek az események, várom a fejleményeket.
S, bár ez most nem olyan fontos, de például mi lehet most Quincy barátunkkal kíváncsi vagyok felépült-e már.
Ami a legjobban érdekel az viszont az, hogy mi lehet a sapkás Fullbringer, Yukio képessége?

Vagy, hogy Orihime miért nem Fullbringer, illetve Tatsuki és Ichigo többi osztálytársa akik látják a szellemeket is Fullbringerek vagy ők megint mások lennének?
Don Kanonji Fullbringer lenne?

Bár talán ezekre választ kapunk, majd a történet folyamán, de azért idegesítő, hogy itt van még egy "faj", de még ez sem elég.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9301 Dátum: 11 feb 11, 17:13:09 »

Hsz elejét nem kommentálnám , de mindenesetre nem értek egyet mindenben ott.

Ami viszont válaszra nagyon is méltó kérdés , hogy mi Yukio képessége. Sajnos nála valószínűsítem , hogy a körülötte lévő világot játékká alakíthatja és benne amolyan GOD modban Adminkodhat... :'D Adja az Isten , hogy ne legyen igazam , mert akkor egyből jönnek a YYHs összeesküvés elméletek. Még a végén ki is derül , hogy Kubo Tite rég meghalt és a YYH mangakája vitte tovább az anyagot a nevében. :'DDD

Tatsuki , Kanonji , Mizuiro Keigo  stb emberi mércéhez képes "sok" szellemi erővel rendelkeznek ezért érzékelni tudják a körülöttük lévő spiriuális lényeket.
Orihime lehet még Fullbringer , de nem ismerjük nagyon visszamenőleg még a múltját. Bár inkább Shinigamihoz hasonlítják az erejét a Vaizardok , de ennek is lehet pikantériája. Mi van akkor , ha Shinigami erőhöz hasonló emberek is léteznek olyan csoportban mint a Fullbringerek? Mi van ha ők támadtak rá Ishidara? Mi van akkor , ha nem Ichigo figyelmeztetésére akarták likvidálni Ishidát , hanem kilőni Inoue egyik védelmezőjét? Vannak itt kérdések de ezek nagyon a jövő slágerei és ezekre nem lehet 1 hét alatt válaszolni , mert Ichigo élvez prioritást.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9302 Dátum: 11 feb 11, 17:21:11 »

Na ne!
Én falnak mennék, ha megint Orihimét kéne megmenteni!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9303 Dátum: 11 feb 11, 18:04:23 »

Orihimére  illetve a többiekre már kaptunk választ a mangában. Ugyan az következett be mint Rukiával a szellemi világban csak itt Ichigo kiszabaduló szellemi ereje volt a katalizátor. Azok akik rendelkeztek szellemi erővel valamilyen okból Ichigo erejének hatására kinyíltak. Pontosan ezért nem engedik az erősebb tiszteket szabadon kószálni korlátozás nélkül az emberek világában mivel hatással lennének az emberekre.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9304 Dátum: 11 feb 12, 07:18:04 »

Na végre valami érdekes is történt.
A gagyi babaház után már semmit sem vártam a mandától, erre itt van ez az időbüntetés, ami valljuk be egész király.
Ha Ichigo mutat valami hasonló nagy durranást a következő részben, akkor már elégedett leszek.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9305 Dátum: 11 feb 12, 11:36:50 »

Azért nekem még mindig fillerszerű. És még nem nagyon jöttem rá, hogyan fogja a fullbring elősegíteni, hogy Ichi visszakapja a shinigami erejét.
Naplózva

echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #9306 Dátum: 11 feb 12, 13:53:55 »

A mangában kezdenek végre beindulni az események, Chad saját magához képest rohadt sokat beszél most, vagy nem? xD Mind1, lehet, hogy átlagban akarja megoldani az eddig kihagyott dumálást  >.<# Am, már ideje lenne, hogy Ichigo összeszedje magát, látni akarom egy kicsit a jellemében, hogy eltelt pár év. Határozottabb embert akarok. a határrozott legyen a kulcsszó, Kubo!
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9307 Dátum: 11 feb 13, 01:42:45 »

Most, hogy Kubo úgy döntött, hogy Ichigo fullbringer lesz remélem jó darabig nem kapja vissza a shinigami erőt, igazából szerintem úgy lenne értelme, ha csak az arc végén lesz újra a régi. Kicsit érdekesebb lenne minthogy mondjuk fullbringer lett és akkor egyből átadják neki a képességeiket. Az előző babaházas rész után ez már egész jó volt, igaz kicsit gyorsan ment neki, de minden power-up-ja ilyen volt a végső Aizen elleni harc előtti edzést leszámítva, persze valós időben az is hipp-hopp meglett neki.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9308 Dátum: 11 feb 13, 06:57:13 »

Fullbringer? :O de gáz , ichigo shinigami volt, és az is maradjon... nem kelll neki megint bankai meg semmi, csak eccerüen, legyen shinigami, idővel ugy is visza tér az ereje..
Ne hogy már full bringer legyen...
shinigamiként, shikaival  is erős volt, ezuttal meg sokkal tapasztaltabb nem kell ide full bringer...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9309 Dátum: 11 feb 13, 11:33:04 »

Nincs teljesen igazad batai . Ichigo Shikaija nem elég , sőt a Bankaija is semmi volt ha logikusan belegondolsz. Ezért kellett a Hollowerő , mert amit Shinigamiként ki tudott hozni magából az nem elegendő.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9310 Dátum: 11 feb 13, 12:59:35 »

Nem lehet fullbringer mert akkor nem tudja átvenni a képességeiket. Pontosabban úgy lehetne mondani, hogy a fullbringer képesség megszerzésén keresztül vezet az út a shinigami erő megszerzéséhez. Tehát használnia tudni kell őket, de a cél nem a fullbringerség. Emlékezzetek mit mondtak az elején. Shinigaminak és embernek kell lenni ahhoz, hogy áttudja venni a képességüket. Tehát semmi esetre sem fullbringernek. Ez a mostani edzés is arra irányul, hogy a shinigami erejét visszaszerezhesse. Az viszont más kérdés, hogy ezt csak a fullbringeren keresztül képes elérni gyorsan. Járhatná azt az utat is amit az apja választott és szép lassan visszatérne az ereje úgy 20 év alatt. Akkor viszont nem igazán tudna fojtatódni a sztori a jelenben.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 13:17:12 írta rini67 » Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #9311 Dátum: 11 feb 13, 14:26:28 »

azt nem lehet tudni mennyi idő alatt tért vissza az ereje...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9312 Dátum: 11 feb 13, 14:28:35 »

De igen, tudni lehet hiszen elmondták az Urahara és Isshin beszélgetésben.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9313 Dátum: 11 feb 13, 19:38:46 »

Szerintem meg nem azért tért vissza Isshin ereje 20 év múlva, mert ennyi a kivárási idő, sokkal inkább valószínű, hogy ő is kapcsolatban állt a fullbringerekkel.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/433/13
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9314 Dátum: 11 feb 13, 19:53:00 »

Hmmm.... ebbe eddig bele se gondoltam, de lehet benne valami. A kérdés hogy ha valóban kapcsolatban álltak vele, akkor mit akarhatott tőle Ginjou... lehet hogy csak azért kért róla infókat Ichigotól hogy utaljon rá hogy tud a shinigamikról és ezzel felkeltse Ichigo érdeklődését, de ha mégse ez lenne a helyzet akkor lehet hogy azoktól a fullbringerektől hallott róla akiknek Isshin "segített". Lehetnek itt még érdekes dolgok...  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 20:02:21 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Oldalak: 1 ... 619 620 [621] 622 623 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins