24 nov 27, 23:21:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 618 619 [620] 621 622 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775135 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
afiifafiifa
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9285 Dátum: 11 feb 10, 06:32:52 »

http://www.mangareader.net/bleach/436
Ujabb maciorjonges Nevet
Kezdhetne vegre vele valamit
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #9286 Dátum: 11 feb 10, 11:51:54 »

Na úgy néz ki, Ichigo kezd átmenni náciba. Nevet
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9287 Dátum: 11 feb 10, 12:42:10 »

Ez poénnak is gyenge volt Zoll :/ Ugyanis ez különbözik a nácik által használt horogkereszttől. A náci önkényuralmi jelképben a kereszt el van döntve , a keleti kultúrában viszont nincs.
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #9288 Dátum: 11 feb 10, 12:59:52 »

Most komolyan azt hiszed, hogy én nem tudom? A vicc az vicc, ha nem tetszik nem tetszik. Az meg, hogy meg van-e döntve, az szerintem kevésbé számít, mint hogy a másik irányba mutatnak a "horgok".
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9289 Dátum: 11 feb 10, 13:04:19 »

Abba belegondoltatok már, hogy ez nem egy shuriken hanem Tensha Zangetsu markolat védője. Mert nekem például az ugrott be elsőre erről a képről és nem egy shuriken.Azt meg, hogy miért nem a teljes kard jelent meg az Ichigo gondolataival magyarázható, azzal, hogy túl sok olyan esetre emlékezik vissza amire büszke. Ha az ismerősei helyett Tensa Zangetsura gondolna büszkén akkor ő lenne a kezében teljes egészében.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 13:17:12 írta rini67 » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9290 Dátum: 11 feb 10, 13:17:45 »

Zoll sama az írásodból nem jöttem rá , hogy tudod-e vagy sem. Csak vannak nagyon fiatalok szellemileg is a fórumon akik komolyan vehetik a kereszttel kapcsolatos poénod és téves kép alakulhat ki ebből.
Igen rini , Ichigo fullbringje lehet utalás a shinigami erőre , vagy az erő megszerzéséhez vezető első lépésre , de fejezetről fejezetre nem életbiztosítás messzemenő következtetésbe bocsájtkozni a Bleachben. x'D Bleach nem mindig a jövőre épül , hanem a hatalmas foltok homályosítására.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9291 Dátum: 11 feb 10, 13:18:13 »

Az egyértelmű, hogy zangetsu markolat védője. Viszont elég kellemetlen lenne, ha a fullbringje Zangetsu lenne. Én abban bízok, hogy végre a kardja kap a shikaion kivül is egy ütös formát. Lévén, hogy a bankai szánalmas:D.
Zoll-sama megjegyzésére pedig annyit. Amíg nem volt rasszista megjegyzés addig nincs probléma. Az pedig tény, hogy Nácik voltak vannak és lesznek is. Ichigo is lehet ne az. Viszont mindenki tudja, hogy nem lesz. Szóval én a poént elfogadom sőt bevallom én jót mosolyogtam is rajta.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 13:20:30 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9292 Dátum: 11 feb 10, 13:23:39 »

Ez az edzés most nem arról szól, hogy ez lenne a fullbringje. Itt most az első az, hogy visszaszerezze a shinigami erejét és megtanulja hogyan kell létrehozni a fullbringet. Közben megismerkedhetünk majd a többi fullbringes személy képességével is. Az erő megszerzése után jöhetnek a fullbringerek erejének/képességének begyűjtése.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #9293 Dátum: 11 feb 10, 13:27:28 »

Igen evvel annyi a baj, hogy a Vaizardoknál is ez volt. Edzett megismertük az alanyokat kicsit és ment az edzés. Unalmas és még inkább dezsavű lenne.
Kubonak ezt úfgy kell megoldania, hogy egyedi legyen megspékelve epic pillanatokkal. Vissza kéne hoznia a régi elszánt Ichigot. Azt hiszem akkor van remény, hogy jó útra tér a manga.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9294 Dátum: 11 feb 10, 13:50:44 »

Hiei, bizonyos dolgokban egyet is értek veled, de ebben is van sok eltérés a Vaizard edzéshez képest. Például ott volt Ichigonak ereje, fegyvere, stb. Ő ott saját maga sötétségével harcolt, majd a győzelem után a megszerzett józan tisztaságáért edzett annak érdekében, hogy ne veszítse el az ítélőképességét minél hosszabb ideig.

Itt ebben az esetben pedig nem rendelkezik semmivel az akaratán és a segítő szándékén kívül. Ezeket a fullbringeket pedig mindenféle képen meg kell ismernie ha segíteni szeretne rajtuk. Viszont addig erre semmi esélye amíg nincs meg a shinigami képessége. Például Zangetsut mindenféle képen vissza kell hoznia mert Ginjou fulbringje a kereszt (kard) akivel meg kell küzdenie és győznie kell.

Nem tudom hogyan lehetne máshogy megoldani ezeket, de ha máshogy próbálkozna akkor meg az lenne a baj, hogy most meg mástól lopott, ha meg még máshogy tervezné akkor meg az lenne a baj. Az ilyeneket már rég el kellene felejteni ezekben a mangákban, mert olyat kitalálni ami valahol nem volt valamilyen formában olyan már nincs vagy nagyon ritka dolog.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9295 Dátum: 11 feb 10, 19:45:48 »

Én szinte semmi eltérést nem látok a Vaizarhoz képest. Ugyanaz, csak más köntösbe öntötték már szereplőkkel. Nekem Aizen elleni utolsó harcnál látott Ichi hiányzik. Ott nem sok érzelem mutatkozott rajta, és egy percig sem gondolkozott rajta, hogy levágja Aizent. Meg ezek a fullbringes tagok engem irdatlan módon idegesítenek. Vaizardok is számomra semmit mondó karakterek voltak akikre, csak az oldalakat pazarolták, de ezek rosszabbak annál is.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 19:48:21 írta Train » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #9296 Dátum: 11 feb 10, 22:32:27 »

Jogos. A vaizardoakt mire megszerethettük volna el is felejtettük. Minek hoz be karaktereket Kubo, ha nem képes "játszani" velük. Teljesen feleslegesek voltak igaza van Trainnek. Nekem kifejezetten rosszul esett, hogy Hyorit levágták mint had ne mondjam mit.
A másik az állandó hangulat váltás.. Ichigo a manga elején: a tehetetlen... erőt kap... jön Byakuya... tehetetlen... erőt szerez... tehetetlen... erőt szerez tehetetlen ewrőt szerez tehetetlen erőt szerez tehetetlen. Ezzel még csak baj se lenne, ha nem mindig úgyan az a szánalmas magatehetetlen undorító fejet vágná. Amit mikor meglátok nem értem, hogy egy fő szereplő lehet-e ilyen szerencsétlen.
Kubo jól végzi a munkáját mert minduntalan bizonyítja, hogy lehet ilyet tenni egy fóőszereplővel.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9297 Dátum: 11 feb 10, 22:55:21 »

Nos Ichinél Aizen utolsó harcánál látszott végre valami kis apró szikra, fellángolás. Végre itt az egyszer, azt érezhettem mikor rá néztem, hogy na b*zdmeg végre ez nem az a tutyi-mutyi határozatlan karakter akitől néha a hányinger kerülgetett, hogy ennyire nem tud mit kezdeni magával. De ez a baj ezt a határozott erős jellemű Ichit egyszer láthattam Nevet. Meg persze Ulqi ellen nem gondolkozott, csak leakarta vágni, csak ott az volt a baj, hogy eperkének semmi köze sem volt a harchoz Nevet.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9298 Dátum: 11 feb 11, 06:46:24 »

Nem voltak feleslegesek , mert ha nincsenek Vaizardok , Ichigo nem jut tovább a Praviron Espadan se. :'D Nekik eddig annyi volt a feladatuk , hogy megalapozzák Ichigo Vaizard képességét. Viszont a Vaizardok nem fognak eltűnni , ennél komolyabb szerepük lesz melyet az alábbiak miatt sejtek :
- Kuboban már a manga első képkockáján megvolt Hirako karaktere fogalmazódva . Első fejezethez tartozó egyik szösszeneten ott volt az arca... kacsint
- Bankai... Ez az , amit mindenkinél ki fog játszani , s mivel kijelentette , hogy hosszú távon dolgozik , így sejthető , hogy akiknek nem mutatott Bankait , azok egy Ultimate csatában Bankai orgiát fognak tartani.

Tehetetlenség , de azért itt álljunk meg egy szóra. kacsint Emberek Luffynek hány éve volt , hogy kitapasztalja a Gumigyümölcs erejét? Narutonak is akadt azért néhány év akadémia meg folyton valaki segítette... Goku se épp öntudatosan alakult Gorillává. Neki is kellett idő , hogy megerősödjön , önmagában kevéske volt ő is.
Nézzük Bichigot. Átlagos nap , beszélt pár szellemmel , szokásos napi bunyó... Haza megy , jön egy Hollow és zsupsz már van ereje. Ichigonak senki nem segített , hanem csak rohangált a bazi nagy Zanpakutoval panelről panelre. Aztán 3 hónappal Shinigamivá válás után meg olyan ellenfelekkel kellett szembenéznie akik száz éve folyamatosan erősödnek. Olyankokkal kiknek harci tapasztalatuk messze túlszárnyalja a sajátját. Így én nem csodálkoztam , hogy tehetetlen volt a 6. osztag Kapitánya ellen , meg Zaraki ellen! :'D De Ikkaku ellen helyt áll *más kérdés , hogy Ikkaku nem harcolt Bankaival* , Renjit is levágta , ott sem volt tehetetlen. Összegezve Ichigo kapott 20-25 napnyi traininget az elején arra , hogy legyapjon Kapitányokat. Illetve a folytatásban is folyton nála magasabb szinten mozgó egyénekkel harcolt úgy , hogy alig edzett. :/ Ez persze abból is fakad , hogy senki nem állt le vele beszélni , hogy egy shinigaminek mégis mit kellene csinálni a Hollowok vagdalásán túl...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9299 Dátum: 11 feb 11, 09:50:40 »

Igazad is van de ez egyben Kubo hibája is. Éppen az a probléma, hogy túlságosan gyorsan adott számára túlságosan nagy erőt. Éppen ezért utálják Ichigot nagyon sokan amikor azzal fikázzák őt, hogy jött egy senkiházi aki olyan erős mint a több száz éves parancsnokok.

Másrészt én nem szeretnék olyan Ichigot sem látni aki érzelmek nélkül gyakja az ellenfeleit. Az már nem Ichigo lenne hanem egy gyilkológép. Nagyobb határozottságot, elszántságot én is szeretnék látni tőle, aki nem remeg meg ha valamit számára kellemetlen dolgot mondanak neki. Viszont nem is várom el egy tízen akárhány éves kölyöktől, hogy ne legyenek érzelmei. Valamilyen szinten biztos, hogy fejlődött ezen a szinten mert például nem állt le szájalni Rirukával sem, mint ahogy tette korábban egy hasonló karakterrel.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 618 619 [620] 621 622 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins