24 nov 30, 20:27:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 617 618 [619] 620 621 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1778200 alkalommal)
0 Felhasználó és 70 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9270 Dátum: 11 feb 03, 00:21:14 »

Azért annyira ne gondoljál előre.  Nevet  Kíváncsi leszek amikor majd visszaszerzi az erejét és lehet nyomatni az igazi eseményeket akkor milyen lesz. Mert be kell, hogy lásd a történet folytatásához ez szükséges. (bár én sem ilyen babaházas dologra gondoltam  Pirul) Ez például nálam most olyan, hogy én például a mostani Shippuudent sem nagyon szeretem. Nem azért mert rossz, hanem az eredeti sima Naruto világ jobban bejött. Persze voltak benne olyan részek is amik bejöttek (az edzése vagy a találkozás az apjával, anyjával). Ez a mostani biztos sokaknak bejön de nekem nem igazán. Másrészt szeretem volna látni azt a Narutot felnőni agyilag de ahogy én látom csak egyre lököttebb lesz vénségére. Most körülbelül itt állok a Bleach-el is. Itt is fel kell nőni, amely addig tart amíg az erejét vissza nem szerzi.  Majd utána köpködök ha nem tetszik. Nyelvesít

Ui: addig is maradok az One Piece-nél és a Fairy tail-nél meg persze egy csomó másiknál. Azokban eddig nemigazán csalódtam vagy ha mégis akkor volt ott olyan amelyik feloldotta ezt.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 03, 00:31:52 írta rini67 » Naplózva
afiifafiifa
Újonc
*

« Válasz #9271 Dátum: 11 feb 03, 10:29:49 »

Transformers maci Nevet
Hat ez a resz nalam egy idore a negativ nyertes, de tuti lehet meg fokozni Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9272 Dátum: 11 feb 03, 15:52:03 »

kubo bá igazán vehetne példát kishi senseiről... neki jól meg a manga most is, és nem kellenek hozzá baba házak, meg macik egy shinobi világba..
It sem kellene már...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9273 Dátum: 11 feb 03, 18:41:52 »

Nos, a transformers-macinál néhány másodperces kék halál állt be nálam, de a shinigami-jelvényes dolog egész jól összejött Kubonak. Nem hittem volna hogy képes leszek leírni, de várom a következő fejezetet, még a transformers-maci ellenére is.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #9274 Dátum: 11 feb 03, 21:24:11 »

"Transformer maci" LOL. És milyen igaz.

Vajon mit fog előhúzni a pecséjéből? Zangetsu 2-t?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
batai15
*

Zero Division

« Válasz #9275 Dátum: 11 feb 03, 21:48:18 »

Hát nem is tudom..
Én elsőre  valami pazsjara tippelnék, a formából adódóan(gaunju keresztje miatt)
de ha zangetsut shinigami válás nélkül azon berosálok...
Nem is értem miért kell őrőltetni enyire ichinek ezt a full bringert anyira...
elvégre shinigami volt anno no meg ember..
amugy is vannak bőven még talányok arra is kéne válaszolgatni.. pl merre van kon? vagy ishin papa? ezek után kellene valami féle magyarázat a dolgokra mondjuk egy flash back formályában.
Ehh ami sz**r az az  marad...
Ne legyen igazam, de nha a bleach kb az ichigo vs ulqi ellenig volt jó (nekem legalább is)
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9276 Dátum: 11 feb 03, 23:21:03 »

Nem igazán értem Ichigo hogyan fog most fullbringet használni amikor még nem kapta meg senkinek se az erejét ?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9277 Dátum: 11 feb 04, 14:00:42 »

Ichigonak különböző próbákon kell átesni, hogy visszanyerje az erejét.
Ezt mintha már eljátszották volna, nem!?
Kubo, kérlek HAGYD ABBA, CSAK MAGADAT ÉGETED Figyelmeztetés
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9278 Dátum: 11 feb 04, 15:18:27 »

Banzai : Nos a Fullbringer Hollow eredetű. Ichigonak volt Hollow ereje. Így ez egy metszéspont Ginjouék és Ichigo között. Szerintem erre alapozva döntöttek úgy , hogy Ichigoban kifejlesztik a fb-t .*Loool nem érdekel aki hülye az gondolja fééész búúúknak , de én nem fogom soronként végigírni X'D* Legalább is ez a rálátásom , bár lehet rámcáfol a mangaka majd. ^^

gman : *Szépen kérlek* Kis érdemi tartalmat is belesüllyeszthetnél a hozzászólásba , mint ahogyan azt megteszi batai15 , STM , Hiei vagy akár Rini! ^^
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9279 Dátum: 11 feb 04, 16:48:20 »

Tényleg van pár kérdés amire jó lenne egy válasz. Pl. Az is felmerült bennem hogy Ichigo az emberi testében mennyi tud bármilyen képpeséget használni vagy hülyeségre gondolok hogy nem a szellemi testében próbál csinálni valamit? Meg ha átadják ichigonak érdekes lesz a babaház képpesége xD De ha a kardjára gondolok ami a holdhoz kapcsolódik akkor lehet tudja irányitani az időjárást vagy lehet villámokat fog szórni xD De tudom hogy ez nem valószinű
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #9280 Dátum: 11 feb 04, 17:33:38 »

Nem tudom mi lesz a full bringer képessége. csak anyit hogy sokat akar a szarka elv van..
Kubo lassíthatna a fejlődésen és akkor nem kellene enyire "furcsa képességet " adnia ichigonak.
igaz még nem derült ki mi az, de ichigo maradjon csak shinigami... ami volt.
jó bankai ok, de lehetett volna ichi fejlődésát kicsit joban át gondolni.
és a finalban lenne mondjuk gok like mint aizen ellen, és befejezésként elveszti az erejét.
Nem szinte minden ellen félnél uj képességet adni neki..
Nem tudom leirn i menyire is sajnálom hogy a bleach enyire a sülyesztőben végzi, telljesen szkeptikusan gondolkodom már nem hiszem hogy jobb lesz..
olvasni fogom továbra is, mert ichi nagy kedvencem, illetőleg azért tesztelgek a manga előtt, emlékezve mikor még az egyik legjobbb shouenként említették..
Azé R.I.P  Szomorú
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9281 Dátum: 11 feb 04, 19:53:41 »

Annyival jellemezném a mangát: erőltetett.
Olyan mint egy rossz filler. Tényleg jó lett volna stílusosan abbahagyni, mondjuk annál a résznél, mikor utoljára látja Rukiát, illetve egy olyan utolsó képpel, hogy pár évvel később: És futólag mintha látná az utcán újra, hogy nyitva maradjon a történet, vagy hasonló.
Én ilyenre számítottam, sajnos csalódtam.
Babaház. Vérdisznóplüssjakuzaemberek.
Ja. Meg Ichi éveken keresztül pedálozott hogy kiüssön minden rosszfiút és annyit sem üzent a Gotei 13 hogy kösz xD
Naplózva

janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9282 Dátum: 11 feb 05, 12:20:47 »

Nem tudom elvileg az a lényeg ha lesz saját Fullbringje átadják nekik az övéket a babaházat is xD és akkor visszatér Ichigo hollow ereje is tehát zangetsu is de kiváncsi lennék milyen ellenfél ellen kell Ichigonak ennyi erő.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9283 Dátum: 11 feb 05, 12:47:33 »

Szerintem azon még kár rágódni, hogy mihez kell neki ennyi erő. Azt sem tudjuk, hogy ezzel mennyi erőt meríthet. Egyenlőre itt a cél, hogy a saját erejét vissza tudja szerezni. Ha ez megvan csak azután jöhetnek a fullbringerek erejének megszerzése. Az erő alapját már ismerjük hiszen Ginjou elmondta és most Riruka is hozzátett valamit a lehetőségeiről mintegy példákat mutatva. Illetve azt is, hogy nagyjából hogyan is működik.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9284 Dátum: 11 feb 09, 18:31:49 »

A manga még nem jött ki... szóval ennek nem itt a helye!
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 617 618 [619] 620 621 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins