24 nov 28, 03:52:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 616 617 [618] 619 620 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775859 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9255 Dátum: 11 jan 30, 16:27:14 »

A fullbringer is hollow erő. Legfeljebb csak máshogy hívják de attól még az.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9256 Dátum: 11 jan 30, 21:34:09 »

Most lenne egy off kérdésem elgondolkodtam valamin
OFF: Ichigo mikor belép Hueco Mundoba és használja a Bankait utána végig abbamarad Aizen harc végéig vagy van amikor visszakapcsol? Ez lenne a kérdésem xD
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9257 Dátum: 11 jan 30, 22:11:51 »

Nem, csak mikor harcolt, akkor ment át bankaiba, viszont ulqiorra elleni harc után folyamatosan bankaiban volt.
A garantában(rem jól irom) tehét ott is vagy ezer évnyi ideig volt bankaiban x) amugy nem tud valaki egy jó kis háttér képen ichigo uj banaki formáyláról? mikor meg változttt tensa zangetsu, és ichinek más lett a ruhálya kicsit + hoszu haja is:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9258 Dátum: 11 jan 30, 22:20:01 »

Kösz a segitséget. De amugy amikor Aizen ellen megy és nem érzi a lélekenergiáját az azért van mert olyan magas szinten van vagy mert már akkor is Végső getsuga tenshou használja?
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9259 Dátum: 11 jan 30, 23:47:58 »

No vettem az erőmet, hogy elolvastam. A véleményem összeszorítom a fogaimat és megpróbálom kulturáltan leírni. Ez valami kegyetlenül gyászos volt. Bezárják babaházba eperkét, és valami félkegyelmű idióta plüss medvével kell harcolnia na ne szórakozzunk. Komolyan ezzel még is milyen erőt fog nyerni? Cseléd ruhája lesz meg olyan cseszett portörlője mint a cselédeknek :/?
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9260 Dátum: 11 jan 31, 14:42:34 »

Off: Train faja a garnitúrád , legalább látom , hogy vannak itt Sasha fanok X'D
On: Train az egy malac! X'D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Batai : Dangaiban 3hónapot töltött Ichigo. Garganta az átjáró neve melyet Hueco Mundo területé(n/re) nyitnak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Janos :
I. Ichigo folyamatosan Bankait használ , miután Inoue feléleszti Grimmjow elleni harchoz. Mikor Ulqi másodjára is "végez" Kurosakival , Tensa Zangetsu nem alakul vissza Zangetsuva , mint az első halálnál...
II. Azon a szinten ahol járt Aizen és Ichigo , már csak azok érzékelhettek az energiából valamit , akik hasonló szinten álltak. Aizen erejét felülmúlta bőven Ichigoé , Aizen ezért sem érzékelhetett semmit. A felülmúlás legjobb példája , hogy a Hogyoku érezte csak Ichigo erejének nagyságát , ezért is szólt bele az Aizen elleni harcába. ^^
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9261 Dátum: 11 jan 31, 15:45:11 »

Amugy ha ichigo enyire tápabb volt, mint aizen, akkor minek kelllet a végső getsua? szerintem pár "sima getsuga" tőle ebben a formában is elég lett volna...
Elég gázhogy mennyivel erősebb volt, mégis végső techinika kelett egyből...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9262 Dátum: 11 jan 31, 16:38:28 »

Aizennél táposabb volt miután megszerezte Zangetsu erejét de a Hogyoku és Aizen párosnál már nem. Az pedig felerősítette Aizent olyan szintre, hogy ellenálljon a támadásnak. Viszont mivel a támadás leginkább Aizen erejét érintette, aminek hatására Aizen ereje lecsökkent így a Hogyoku képes lett megtagadni Aizent annak erejének hiányában. Itt lépett a képbe Urahara rejtett kidouja.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9263 Dátum: 11 feb 02, 22:33:59 »

Ichigo akkor is elvesztette volna a shinigami erejét ha nem csap le a VGT-vel. Már ott visszafordíthatatlan volt, hogy átalakult, és a mugetsut használta.
A Getsuga a végén csak egy csapás volt, de az egész egybeolvadt/átalakult folyamatot kell érteni a VGT alatt.
Tehát ha nem csap le, akkor is emberré válik. Így stílusosabb volt Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9264 Dátum: 11 feb 02, 22:55:49 »

Ez de fárasztó fejezet volt. Már Ichigonak is heroltja van Rirukától. Végén meg bekeményítő üzemmódbe lépett a Röffi.
>.<"
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9265 Dátum: 11 feb 02, 22:56:21 »

Megjelent a  manga "Pánik a babaházban" címmel. Kaptunk némi infot is Rurikától az ő fullbringer képességéről.

http://mangastream.com/read/bleach/91397650/1
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9266 Dátum: 11 feb 02, 23:29:40 »

Mikor olvastam a mangát az 5. oldal körül úgy éreztem az első 3 oldal pazarlás volt. Nos miútán olvastam az egészet rá jöttem, hogy az egész manga pazarlás volt. Ha valaki wc papírnak használja japánba legalább a lap nem menne pocsékba. Nehéz ezt a részt össze foglalni:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9267 Dátum: 11 feb 02, 23:34:37 »

Elolvastam. Megbántam. Nos azt hittem ez a mutáns disznó, már nem lehet rosszabb, de erre a végére valami transzformersz disznó lett. Könyörgöm ezt ne. Ezt a fél IQ-s csajt, már most gyűlölöm, de valahogy egyikük sem szimpatikus. Ichigo meg kezdjen valamit ezzel a félkegyelmű disznóval, ha sokáig kell még nézni sírva fakadok.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 23:35:44 írta Train » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9268 Dátum: 11 feb 03, 00:00:01 »

Miután elolvastam én sem estem hanyatt tőle. Tudomásul vettem és kész. Ennyi a véleményem róla. Igaz köpködni sem fogom. Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9269 Dátum: 11 feb 03, 00:05:27 »

He, úgy tűnik, kezdenek kifogyni az utolsó bősz védelmezők is a szuflából...  Faceg
Én is átfutottam, és... nem tudok mit hozzátenni. Értékelhetetlen, még a bleach más igazán gyenge részeihez képest is röhelyes. Legalább közben lenen valami párhuzamos esemény, bármi értelmes.. de úgy tűnik, egy darabig ezezl fog kedves Kubonk elhülyülni...hát, nem mintha anynira érdekelne ezek után mit művel még, de remélem nem sok fejezetet pazarol erre. Aizen legyőzése után kellett volna abbahagyni, jobb ez már nem lesz, de ne legyen ebben igazam.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 616 617 [618] 619 620 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins