24 nov 05, 09:23:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 577 578 [579] 580 581 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743336 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
L
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hello, my name is L.

« Válasz #8670 Dátum: 10 szep 01, 20:51:53 »

Meglehet. Azért azt se felejtsük el, hogy ott vannak még az állítólagos Vasto lordok, és a 0dik osztag, már ha egyáltalán lesz Kubo szándékában többet is mutatni belőlük, mint amit eddig láttunk. És persze ki tudja mizu HM-ben is...
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Hiei
Vendég
« Válasz #8671 Dátum: 10 szep 01, 20:54:09 »

Akad itt még bőven meglepi. Nem hiszem, hogy a 0. osztag ne avatkozott volna be ha annyira nagy fenyegetés lett volna Aizen.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8672 Dátum: 10 szep 01, 21:04:39 »

Igen. Látod ez nekem is eszembe ötlött már, hogy a kisujjukat sem mozdították eddig. Vagy egyszerűen csak Kubo nem akar bevonni mégtöbb jelentéktelen szereplőt.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #8673 Dátum: 10 szep 01, 21:46:38 »

Hát, ha nekem tippelnem kéne azt mondanám, hogy a 0. osztag vívja a maga kis harcát a huenco mundo elitjével. A vasto lordek szerintem szép szervezett társadalommal rendelkeznek a söpredék hollowoktól elkülönülve.
Persze ez csak az én megérzésem. Ők annyival állnak Aizen felett, hogy ha Aizen belép a kapun a 100. tiszt suhintással lecsapja:D.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8674 Dátum: 10 szep 01, 22:00:44 »

Meglehet, hogy Aizen valami szimbiotikus állapotot ért el velük, vagy épp nem is érdekelte őket, ahogy számomra úgy tűnik a 0.kat sem izgatja ez a csetepaté. Persze nem kicsinyítem le a főhős szerepét, de szerintem még az is kiderülhet, hogy a 0. azért hagyta játszadozni Aizent, hogy ezzel tréningeljék Ichigot. Mert azért az apja sem épp piskóta, mégis fekszik kiterítve...
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #8675 Dátum: 10 szep 01, 22:51:40 »

Aizen szerintem tényleg hitte, hogy az eszével az erejével és egy jó tervel ő lehet az isten. Szóval szerintem ő senkinek nem dolgozott. Azt nem akarom elhinni, hogy mindezt kérésre csinálta volna.
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #8676 Dátum: 10 szep 01, 22:59:59 »

Oké, úgy látszik, hogy a napi 20 óra bleach anime nézés közben lemaradtam a 0. osztagról, mi is ezzel a szitu?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Hiei
Vendég
« Válasz #8677 Dátum: 10 szep 01, 23:02:47 »

Nézd meg a pendulumot:D. Ezt nem lehet így elmesélnixD Meg Yama apó beszédét a királyok kulcsáról.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #8678 Dátum: 10 szep 02, 01:14:30 »

Ha 2 hónap alatt ennyit fejlődött, akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen erőd lesz úgy 5-10 év múlva.
Nem tudom, hogy ez csak nekem tűnt fel, vagy másnak is, de ha Ichigo lenyomja Aizent akkor szerintem az már a manga végét jelenti, vagyis én nem tudok elképzelni további folytatást, vagy egy másik főellenséget. De ki tudja mi fog történni, elvégre a mi kis képzelőerőnk 0 a mangakához képest smirksweat bow

Hát nem azért mondom, de ha ezt Kubo így befejezi, akkor ez a manga eddigi animés pályafutásom legnagyobb csalódása lesz és szerintem nem vagyok vele egyedül. Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #8679 Dátum: 10 szep 02, 04:47:24 »

Angelicánál kezdenek megjelenni az elmeháborogottság tünetegyüttesei. A Szamóca erős de nem paprikás.

Lesznek még itt mutatványok, és érdektelen közönség, vagyis egy újabb fejezet az Istengyilkosból *_ * xDD

« Utoljára szerkesztve: 10 szep 02, 04:52:41 írta Shiro » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8680 Dátum: 10 szep 02, 05:15:47 »

Nagyon tetszett a fejezet. Ahogy a fagyi visszanyal , az nagyn jól lett megcsinálva. Pusztakézzel megállította Aizen Zanpakutoját és a Kurohitsugit széttörte. Fejezet végén meg ez a nézés amivel a megvágott Aizent illeti. Fantasztikus xD
http://mangastream.com/read/bleach/23917951/2
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8681 Dátum: 10 szep 02, 05:18:58 »

Egyet értek Ishidával^^ ez nagy^^  ezt meg akarom nézni animében is MOST! ikszdé  Az a nézés Aizentől... véégre valami, amire nem mondta... pont ahogy tervezteeemXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8682 Dátum: 10 szep 02, 06:38:41 »

Az is lehet, hogy egy két 0. osztagos fellázadt, és aizen-től kértek segítséget, és egy kisebb sereget. Majd a végén kiderül, hogy még jó pár shimigami rossz útra tért ikszdé Amugy a VL-ek is megjelenhetnek, csak a kérdés, kinek az oldalán. Nem hinném, hogy anyira rossz karakterek lehetnek. Ot van neliel, ulqi, grimmjow, nem lehetne rájuk azt mondani, hogy szintiszta gonosz személyek. Mindegyikben van jóság, tehát még az is elképzelhető, hogy a végén még a jó oldalra álnak.ikszdé
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8683 Dátum: 10 szep 02, 07:21:31 »

Lol szerepcsere  Nevet
Aizen átalakult protoss űrhajóvá , végén vmi bogár lesz belőle.
Érdekes Aizen szerint akkor nem lesz itt Getsuga , ebben is tévedni fog szerintem . Nevet
Szóval Kubo 1 évig szívatott minket hogy aztán teljes mértékben élvezhessük ezeket a részeket.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8684 Dátum: 10 szep 02, 08:35:05 »

A végén még megjelenik Zeratul és ő nyírja ki, hogy mit keménykedik ilyen messze.  Pojén

Asszem nem is kell ide Getsuga. DE valószínű, hogy előbb-utóbb lesz, mert elvileg a "végső Getsugát" próbálta megtanulni.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 02, 08:35:53 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 577 578 [579] 580 581 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins