six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8655 Dátum: 10 aug 30, 12:53:55 » |
|
Azért az elég érdekes... Elvileg nem lehet teljesen elfojtani a reiatsut. Aizen is meglepődött ezen. Ezek szerint Ichigo annyira ura lenne az erejének, hogy Ő képes lenne rá egyedül? Várható, de megint csak túlzás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8656 Dátum: 10 aug 30, 12:55:57 » |
|
Mit vártál? Olyan hollow van benne ami puszta kézzel legyőzte Ulit. Ő nem normális shinigami. Már, ha egyáltalán az. Én már nem sorolnám sem Vaizardnak sem hollownak, shinigaminak meg még annyira se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #8657 Dátum: 10 aug 30, 19:22:41 » |
|
Mér kell ennyire sablonosítani a Bleachet? Amilyen jól kezdődött anno, úgy rontja el Kubo... Remélem azért tervez egy csavart, és nem az lesz, h Ichigot félholtra verik, de megöli Aizent. Valami kell bele... Meg engem most valahogy jobban érdekel az a fájt, ami belül történt, mint Aizennel vívott epic fájtja. Kivéve, ha mégis lesz benne egy jó kis csavar. Hát ezt is csak Kubo tudja... to be continued...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8658 Dátum: 10 aug 30, 21:58:46 » |
|
A belső harcból max annyi lesz amennyi a bankai edzésből. Szinte semmi.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #8659 Dátum: 10 aug 30, 22:03:54 » |
|
Hát nemtom... engem az jobban érdekelne mint ez az egész... na mindegy úgysem én döntök Remélem azért az animében látunk majd erről valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8660 Dátum: 10 aug 30, 22:19:33 » |
|
A belső harcból max annyi lesz amennyi a bankai edzésből. Szinte semmi. Azt még mindig fájlalom. Arra kiváncsi lettem volna. Kubo meg gondolt egyet és kihagyta...pff...lehet h nem volt 5let? xD Amúgy nagyon kiváncsi leszek arra, hogy Kubo most mit fog összeművészkedni ide...lassan olyan mintha borotvaélen rajzolna..annyiszor kiakasztotta már a fanokat, hogy nem nehéz elrontani neki egy jónak kinéző fájtot. De azért én is remélem, hogy lesz valami kis csavar az egészben és nem sablon. Bár nekem8..úgyis megnézem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8661 Dátum: 10 aug 31, 09:26:30 » |
|
Szerintem ezt nem fogja elrontani. Miért? Mert a két kedvence harcol. Csak miattuk csinálta eddig is a mangát. Én egy elég látványos harcra számítok, de ez még mindig nem az utolsó harc lesz. Vagy ha igen, akkor a manga helyszínt vált és átnézünk Hueco Mundoba, vagy vissza hamis Karakurába, vagy jönnek azok az arcok, amiket bejelentett Kubo a jövőre nézve.
Az Isshin-es arc már megy, vagy még nem kezdte el, mert mintha már annak kéne mennie nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8662 Dátum: 10 aug 31, 18:05:30 » |
|
Jah. Végülis mondta, h Fake Karakura arc jniban-vagy júliban vége. Ez így is volt, de utána mondta, h lesz az Isshin arc, ami vissza emlékezés... Úgyhogy sztem még a kettő között vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8664 Dátum: 10 szep 01, 10:44:12 » |
|
Sziasztok. . megjöttek a friss spoilerek az új részből Verification: Confirmed Source: http://ichixhime.actifforum.com/mang...mary-t4295.htmCredits: Sheetz 喋りまくる藍ちゃん Aizen talks a lot. 余裕の苺 Ichigo is composed. 無言の戦い They fight without speaking. ※遠くの岩山が崩れる A rocky mountain in the distance crumbles.
喋りまくる藍ちゃん Aizen talks a lot. 無言の苺 Ichigo doesn't speak. 解説、演説藍ちゃん Aizen gives a commentary/speech. 刀ふりまくる藍ちゃん Aizen swings his sword around. 無言でかわす苺 Ichigo avoids it wordlessly.
苺左手で藍ちゃんの刀掴む Ichigo grabs Aizen's sword with his hand. ビックリ藍ちゃん Aizen is surprised. 苺急によくしゃべる 何を驚いてるんだ?怖いか?理解出来ないことが起こるのが怖いか?~~~ Ichigo suddenly speaks. "What are you surprised at? Are you afraid of something happening that you can't understand?"
藍ちゃん焦って鬼道詠唱の長い長いセリフ Aizen loses patience and says a long kido chant. 破道の九十 黒棺 Hado 90 Black Coffin. ホロオも死神も超越した私の放つ完全詠唱の黒棺だ!キミごときでは理解出来まい! "It's a Black Coffin using a complete chant by me, who has surpassed hollows and shinigami! Somebody like you can't comprehend it!" 棺桶の闇が苺に。。。 The dark coffin surrounds Ichigo. 苺刀を一振りすると、黒棺崩れる Ichigo gives one swing of his sword and the black coffin crumbles. 苺 気づいてないみてえだな 今のあんたの力より俺のほうが上だ ※あの岩山を消し飛ばしたのはあんたの刀じゃねえ Ichigo: "It seems you haven't noticed. My power is greater than yours currently is. It wasn't your sword that blew away that rocky mountain. 俺の刀だ It was mine. 苺、藍染斬る Ichigo cuts down Aizen. 終わり。サーセイ★ The end.
苺右手、鎖で刀固定してる。 Ichigo's right hand is fixed to his sword by a chain.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8665 Dátum: 10 szep 01, 15:56:23 » |
|
Van már kint kép is. Aizen ketté metszették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8666 Dátum: 10 szep 01, 16:00:49 » |
|
hiei linkeld lécci kiváncs vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8667 Dátum: 10 szep 01, 16:08:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8668 Dátum: 10 szep 01, 18:25:37 » |
|
Az igen ez már tetszik. Ichi nagyon brutálisan fest lám Aizent is meglehet lepni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #8669 Dátum: 10 szep 01, 20:21:51 » |
|
Ha 2 hónap alatt ennyit fejlődött, akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen erőd lesz úgy 5-10 év múlva. Nem tudom, hogy ez csak nekem tűnt fel, vagy másnak is, de ha Ichigo lenyomja Aizent akkor szerintem az már a manga végét jelenti, vagyis én nem tudok elképzelni további folytatást, vagy egy másik főellenséget. De ki tudja mi fog történni, elvégre a mi kis képzelőerőnk 0 a mangakához képest
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|