Nikol
|
|
« Válasz #8625 Dátum: 10 aug 26, 21:23:33 » |
|
Hm... Ti nem vagytok épek xD De ahogy őt ismerem, megint azt mondja majd hogy: "-Számítottam hogy földbe döngölsz, ezért... - Ichigo behúz neki egyet -Számítottam arra hogy kivered a szemfogam, ezért. - Ichigo tökönrúgja. -Számítottam arra hogy impotens leszek a harc hevében, ezért... meghalok, cső."
STM, beszálltam Végül is igaz, tényleg az Istengyilkosról beszélünk... A fehérítő már kiment a divatból^^ Am most mi lesz? Mármint Aizen-Ichigo fight... De ki nyer? Ha Ichi, akkor hogy folytatódhat a sztori? Ha Aizen... á, olyan nincs. Vagy de? Azt nehezen tudnám elképzelni, hogy kimerülve, a halál küszöbén leállnak, hogy "Hé, figy, egyforma erősek vagyunk, hagyjuk abba. Kezet rá!" Ha hülyeségeket beszélek, gomen Hajlamos vagyok rá Szóval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #8626 Dátum: 10 aug 26, 21:30:49 » |
|
Hmmm jó sokat irtatok xDD
Majd holnap elolvasom :DDDD
Ez egy jó kis fejezet volt. Ichi elég fura, és jó ez a hosszu haj, kivételesen illik neki, és Gin utsó szavai is jók voltak. Nah megvolt a felvezetés, akkor kezdődjön a fight, csak nehogy vissza emlékezés legyen, vagy aizen "tudtam" szövege.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8627 Dátum: 10 aug 26, 21:33:36 » |
|
Vagy az lesz, amit leírtál Nikol, vagy pedig együtt halnak meg... Renningan olyan nincs. Már most elrontotta, ha ezt mondaná később. Mivel azt mondta Ichigonak, hogy elszalasztotta a lehetőséget, amit kialakított számára... Meg, hogy ez most nem a tervei szerint ment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8628 Dátum: 10 aug 26, 21:34:23 » |
|
Ichigonak csak akkor lehet akármennyi esélye itt,ha ez a 3. harcuk xD most nem emlékszek konkrétan,de mintha még csak a 2. lenne. Lehet hogy kifelejtettem valamit,de ha jól emlékszek csak Rukia mentés után futottak össze,és "harcoltak"(vagy valami olyasmi xD) Én még mindig abban bízok hogy ezek a Vasto Lorde-k nem lettek teljesen elfelejtve,lehetne velük még alakítgatni^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8629 Dátum: 10 aug 26, 21:54:53 » |
|
Ugyan six Aizan majd mondja: Tudtam hogy erős vagy, csak provokálni akartalak xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8630 Dátum: 10 aug 26, 21:57:27 » |
|
Szám szerint ez a 3. harcuk. 1.: Soul Societyben, amikor Aizen megszerzi a Hougyokut 2.: Hamis Karakurában, amikor Ichigo megérkezik 3.: Most Lehet benne valami Renningan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8631 Dátum: 10 aug 26, 21:58:54 » |
|
tényleg,a karakurásat elfelejtettem xD tudtam hogy este van.. akkor most van esélye Ichigonak,bár az is furcsa lenne ha már most elverné Aizent...kíváncsi vagyok mi lesz ebből:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 21:59:56 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8632 Dátum: 10 aug 26, 22:39:38 » |
|
Lehet csak én látom úgy, de mint ha lánc különvált (nincs összeketöve) volna a kardtól... lehet hogy lesznek valamiféle bónusz támadása? Most komolyan nem mindegy mi a címe egyes fejezetnek? Még szép, hogy nem! Ha nem lessz több Istengyilkos én tüntetni fogok. xDD Szerintem fanclubbot kéne neki csinálni xDD The Godkiller (The Godfather - A Keresztapa) Istengyilkosság a Fehérházban A szomszé Istengyilkosa mindig zöldebb Istengyilkos a szomszédom Tíz kicsi Istenygilkos A hét Istengyilkos Szépség és az Istengyikos Hófehérke és az hét Istengyikos Hupikék Istengyilkosék 101 Istengyilkos Shaolin Kígyó és Istengyilkos művészete Részeges Istengyilkos Tomboló Istengyilkos Nem filmcím, hanem idézet "This is no Madness! This is Istenygilkos" JAh igen, a shirokon átfutottam xDDDDD Ez nagyon állat:D meg a felsorolás is. A köviben tuti magyarázat lesz:D Amugy nem fura nektek ez. Cell vs Vegita, csak most Aizen Cell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8633 Dátum: 10 aug 27, 07:15:53 » |
|
És ki akarja , hogy Aizen full az ereje legjobbját szerezze meg más(ok) életeárán? Cell vs Vegita szerintem nem volt jó példa most Renningan ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8634 Dátum: 10 aug 27, 10:44:37 » |
|
hehe én is tudok ilyeneket:-Istengyilkos és a bölcsek köve -Istengyilkos és az Askabani fogoly -Istengyilkos és a tűz serlege -istengyilkos krónikái 2 -Istengyilkostanonc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8635 Dátum: 10 aug 27, 13:02:16 » |
|
Ishida igazad van xD Rosszul irtam, Aizen Vegita xDDD
Amig lazán megölhette volna, nem csinált semmit, most biztositott neki egy esélyt, és Ichi ezt kihasználva most über fatál xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8636 Dátum: 10 aug 27, 15:08:15 » |
|
Aizen: lehetetlen, hogy egy Shinigami ilyen erős legyen... Ichi: nem vagyok Shinigami. Aizen: igazad van egy hollow és shinigami keverékét nem nevezhetem Shinigaminak Ichi: tévedsz nem vagyok sem hollow sem pedig Shinigami, de még csak Vaizard sem. Aizen: ne legyél nevetséges Kurosaki még mindig embernek tartod magad? Ichi: Egy magadfajta már rég rá kellett volna, hogy jöjjön... én vagyok a lelkek királya!
Aizen feje leesik jön a nuladik osztag ichigo nem kívánatos személy lesz világháború erekció meg ilyenek azt the end.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8637 Dátum: 10 aug 27, 16:36:05 » |
|
A lelkek királya az nem a Shaman Kingbe van? vagy itt is xDD Ez is egy alternativa Csak nem értem ha ichigo a király, akkor minek lenne nem kivánatos személy? vagy konkurencia a másik királynak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #8638 Dátum: 10 aug 27, 16:53:11 » |
|
Hiei, szerintem egyeztess Kuboval xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 16:55:27 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8639 Dátum: 10 aug 27, 17:39:45 » |
|
Azért nem kívánatos személy, mert eddig nem szólt. A beosztottai pedig megsértődtek rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|