new ch.
1.reakció: wáááááááááá *kiugrik a bőréből*
2.reakció:
ISTENGYILKOS19????????????DEICIDE19??????? ez most komoly???????3.reakció: wáááááááááá /egészen más wáá,mint az előző/
Ok,összerakok egy rendes 4. reakciót is.
Igazából az első reakcióm a fenti második volt,mert amint megláttam a címet, dobtam egy hátast a röhögéstől.
Olvastam a spoilert,így alapjában véve a cselekményszál már megvolt -legközelebb majd kihagyom a spoilert,máskor kiszoktam hagyni de most nem lehetett -,de ennek ellenére nekem nagyon bejövős volt. Kicsit behomályosult a látásom a névsorolós résznél,mert folytak a könnyeim a nevetéstől..
Ichigo belépőzik,mint a kemény ISTENGYILKOS, de azért adja magát.
Remélem,hogy Gin viszont nem adja magát, mármint át a halálnak(azt nem merem mondani h a túlvilágnak merhát végtére is..senki se tudja h hova menne ezután),pedig ez az egész úgy jött le. Ezt nem akarom!Igaz, hogy már ott van mellette a halálisten meg a mennyei angyala 2in1, de azért ne.
Gyerekek a végén még Ichigo megtanulja kontrollálni a reatsuját..xD más magyarázat nem jutott már ilyenkor eszembe erre a "nem érzek semmit" jelenségre, amit Tatsuki/Aizen páros lenyomott. Még jóljöhet..pl ilyen hatásos pofoncsapós Supermanos repülős jól földhözvágós pózolós lobógóhajas jelenetekhez. Hoppá, lobogó haj...nekem nincs vele problémám, nem tetszik nekem Ichi olyan bazihosszú sörénnyel..ez még olyan tűrhető volt..sőt.
Még le is csekkolta a városban, h merre lógnak a tesók..ilyet máskor nehezen csinál az ő képességeivel..példa erre amikor meg kellett találnia Shinjiéket, akk elég sokat kutatgatott. Bezzeg a sorozat elején megtalált egy nyamvadt papagájt a városban..nesze neked.. EZ VAN.KUBO.
Jöhetne már a jövőhét..gyerünk máár!
Hét kedvenc idézete Tökéletes Úrtól:
"Kurosaki Ichigo. Are you really Kurosaki Ichigo?" /no,this is the chair./nah,megyek szunyálni,
Imoyama-san legyen veletek!
ui.: én megmondtam,hogy az Istengyilkos gének továbbvihetőek!