25 feb 17, 15:13:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 578 579 [580] 581 582 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1858299 alkalommal)
0 Felhasználó és 113 vendég van a témában
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8685 Dátum: 10 szep 02, 12:10:51 »

Ami engem kiváltképp érdekel, az a hollow forma felvétele. Nagyon úgy tűnik, hogy Ichigo lemondott minden sallangról, és csak a legszükségesebb dolgokat veti be. Ha itt most lesz végső Getsuga, nem hiszem, hogy a 4-es ellen használt hollow formát is bevetné. Egyáltalán megtanulta azt irányítani, hamár legyőzte mindkettőjüket?
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8686 Dátum: 10 szep 02, 13:50:17 »

Azért ez nagyon durva, h Bankai alakban ennyire erős! Igaz sok kapitánytól még nem láttuk a bankai-t, de akiktől igen ( Soifon, Byakuya, Hitsu, Koma, Gin, Tousen , Kensei, Mayuri) azok Ichihez képest senkik... Mert eddig úgy vlt, h Ichi csak hollow alakban tud felmutatni vmit...de most pusztítóan erős. Ami nagyon jó, de ezzel a kapitányok annyira lownak tünnek h az hihetetlen! És a részről anyit csak , h FIRST STRIKE: FLASHING! Ördögi
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8687 Dátum: 10 szep 02, 14:43:04 »

Nem gyenge fejezet... Ichi most nagyon durva lett, ez a szerepcsere meg hihetetlen jó lett. Azért kíváncsi leszek legközelebb mivel próbálkozik Aizen... elég sanszos egy bankai a közeljövőt illetően.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Hiei
Vendég
« Válasz #8688 Dátum: 10 szep 02, 15:09:53 »

Én csalódtam... mi a rákért hagyta ennyit pofázni azt a noobot. Ha ennyire erős ölj meg a rákba... nem kell hagyni pofázni. Ezt annyival meglehetett volna oldani, hogy Aizen belekezd Mr. Önbizalom félbe szakítja Aizen mondtam, hogy vége és félbe keni.
A maradék oldalakat meg hasznosíthatta volna mondjuk a mellkasában lévő Hógolyóra. Azt mondják nem lehet elpusztítani... lehet ott jön majd a hollow form azt szét szablya, hogy bizonyítsa milyen erős. Anno a Sokokyut se lehetett kivédeni és elpusztítani ő még is megtette.

Sok volt a felesleges rizsa nekem.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8689 Dátum: 10 szep 02, 16:41:40 »

Hiei nálad mi a "normális" ? Mert bármi történik csak az orrváladékod indul meg és fikázod az eseményeket... Úgy vettem észre neked semmi sem jó a Bleachben. Vagy nem tom nálad az lenne aktuális ha 4oldalas hacok lennének? Azt élveznéd?  smirksweat
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #8690 Dátum: 10 szep 02, 16:50:37 »

Az én animes ismeretemet ne hasonlítsad a tiedhez. Amint látom az igényeink közt is annyi a különbség mint msot Ichigo és Aizen között.
Itt volt harc? olvasd el megint a mangátXD ez nem harc volt ahhoz két alany kell. Nézz Narutot és One piecet na ott vannak harcok:D.
Ám csak azért írtál be, hogy a válladékodat csöpögtesd a hszemre. Nekem off gyanús megkérdezzünk egy módit is?

Én a blícsről írtam le a véleményem az, hogy a te képességeidet meghaladja nem tehetek róla. Az én rajóngásomat ennyivel nem nyeri vissza Kubo. 120 rész-ben kiad 3 jó és 6 türhető részt:D Nekem ennél nagyobbak az elvárásaim.

Jahh és nekem mi a normális... Nos mikor a két fél viszonylag egyenlő körülmények között és egyenlő szinten egymásnak esik. Itt nem történt ilyen Aizen beszélt beszél Ichigo meg nézett majd megunta és szét csapta. Pazarlás. Erő fitoktatásnak elég 2-3 oldal nem kell egy egész manga.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 02, 16:52:59 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8691 Dátum: 10 szep 02, 16:54:14 »

Ez valóban kezd már nagyon off lenni. A téma a Bleach Manga, és nem a másik fórumozó. Off end.

Moderátor
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8692 Dátum: 10 szep 02, 17:15:51 »

Abban igazad van Hiei, hogy nem érte meg erre pazarolni az egész fejezetet... Abban is, hogy ez nem lehet elég ahhoz, hogy visszanyerje azokat a rajongókat, akik elpártoltak bármennyire is a mangától. De azt be kell látni, hogy mégis csak Ichigoról val szó. Kubo eddig sem volt rest kifejezni Ichigo iránti érzéseit. Az nálam rekordnak számít, hogy egymás után két jónak mondható fejezetet dobott ki, de én sem gondolom elégnek ahhoz, hogy teljesen visszapártoljak a bleachhez...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #8693 Dátum: 10 szep 02, 17:19:50 »

Nem avval van a baj, hogy Ichigo ereje ilyen nagy. Avval, hogy a gotei 13 és aVaizardok megalázoját akitől 12 fejezet egot és oltást láttunk egy vágással elintéznek miután tart egy hegyi beszédetXDD.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8694 Dátum: 10 szep 02, 17:26:44 »

Ez a Kubo féle Ichigoizmus. Most nem zavar, hogy ennyire erős, de az ez előtti harcait mind-mind megkérdőjelezhetőnek tartom. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor Ichigo magyaráz Yamminak, hogy nyerni fog mert nyernie kell és feltánik a visszaemlékezésben Nnoitra. Holott köze nincs Ichigonak Nnoitra legyőzéséhez... Az így utólag érthető, hogy Aizen nem csak azért volt ennyire erős, mert Ő a főgonosz, hanem azért, mert így Ichigot elképzelhetetlen magaslatokba tudja emelni...
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8695 Dátum: 10 szep 02, 18:22:26 »

Aizent még ne írjuk le, hisz még mondhat egy Bankai-t. Mivel most még csak ( talán) shikai-t használ. Hümm-hümm
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8696 Dátum: 10 szep 02, 18:33:23 »

Nem volt rossz fejezet, de kicsit kevesebb nagyképű monológgal még jobb lett volna. Aizen nagy szemei meg kitágultak azt hiszem nem igen számított arra, hogy valaha őt is kioktatják. Tetszik Ichi új személyisége nagyon.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8697 Dátum: 10 szep 02, 19:46:08 »

Mondhat. De nem reménykedem benne. Yama miért nem mondott anno bankai-t? Mert Aizen volt az ellenfele, akit Ichigonak kell nyilvánvalóan legyőznie. Persze hogy érdekesebb legyen a harc mondhat, de azzal is zárhatta volna Kubo ezt a fejezetet. Ez a vágás nem hiszem, hogy lehetővé tenné Aizennek, hogy bankai-t használjon, vagy akár shikait...
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8698 Dátum: 10 szep 02, 20:04:10 »

Ez még édes kevés Aizenhez. Kirobbantották a mellkasát , sejtszinten pusztította méreg hógolyó nyomot egy respawnt és butterfly. Magában a kis "drágaszágában"kell kárt tenni.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #8699 Dátum: 10 szep 02, 20:34:28 »

Hát.. szerintem mindig lesznek olyanok akiknek nem fog tetszeni valami a bleachben, mert elég sok hibája van..de ettől függetlenül szeritnem király kis Istengyilkos fejezet volt. Mondhatni az egyik legjobb a 20 kincs közül  >.<#
Nekem is eszembe jutott a manga olvasása közben, hogy talán még sose "hallhattuk" Aizent ennyit dumálni az egész sorozat alatt senkihez sem.Most hirtelen szófosóvá vált és megint próbálta emelni az egóját, amit már megszokhatott midneki..de jó volt ez így mert Ichigo játszahatta a csendes gyilkos szerepet, aki csak hallgat és menőn néz és végül itt -ott megszabja a ruházatot. Amúgy nekem tetszett Ichigo csendes gyilkos szerepe..nagyon is..sokkal jobb, mint a kétségbeesett értetlen pofa amit sokszor vág... a szemei erőt sugároznak..szval nálam maradhatna így a dolog.
A manga kb 6. oldala felé meg, amikor Aizen Ichigo háta mögé kerül..hát ott behaltam azon, ahogy lobogott a sérója..komolyan mondom..wáá  >.<#
Az utolsó kép meg...uhh..nagyon odavágott..nekem tetszett ez az Istengyilkos fejezet. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 578 579 [580] 581 582 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins