echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8640 Dátum: 10 aug 27, 20:03:39 » |
|
ichi meg aizen harcolgatnak kicsit..ichi megint meghal..odacsöppen orihime vhogy és kivégzi aizent a leghatásosabb támadásával: KUROSAKI-KUN! ebből nyom egy sorozatot a nyílós hangján és aizen az új reklámfrizujára köti fel megát. oszt pá! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8641 Dátum: 10 aug 27, 20:06:41 » |
|
eddig direkt nem írtam az istengyilkos sorozatotoknál,de ez tényleg sok xDDDDDDDD Ti nagyon elvetemültek vagytok xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8642 Dátum: 10 aug 27, 20:45:23 » |
|
Igazán betegek vagytok. Mondjuk, hogy így kiderült Aizenről mekkora playboy elképzeltem mielőtt belekezdenek a komoly harcba Ichivel Aizen megszólal "Várj Kurosaki Ichigo szükségem van még valamire a harc előtt, és akkor hirtelen a semmiből előugrik az énekkel a háttérben Gedeon bácsi a nők bálványa Aizen alá tolja a széket és neki áll a haját belőni ". Azért meglesném Ichigo milyen arcot vágna akkor .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8643 Dátum: 10 aug 27, 20:58:15 » |
|
Rendben, akkor most -mint a téma létrehozója- megkérnék mindenkit, hogy innentől kezdve tartsa magában a humoros fantáziálgatásokat, koncentráljunk az aktuális fejezetekre. Jól szórakoztam, gondolom nem voltam egyedül, de a téma címe továbbra is Bleach - Manga, nem pedig Aizen és Gedeon bácsi, avagy más eszetlenség. A humorosabbnál humorosabb ötleteket pedig tárgyaljátok meg msn-en, Skype-on, ICQ-n, amin kedvetek van. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8644 Dátum: 10 aug 28, 20:48:38 » |
|
a téma címe már Istengyilkos - Manga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #8645 Dátum: 10 aug 28, 22:14:43 » |
|
Aizen és Gedeon bácsi, LOL Amúgy vajon miért "tűnt el" Ichi reiatsuja? Túl nagy, hogy érzékeljék?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 22:15:16 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8646 Dátum: 10 aug 28, 22:47:01 » |
|
Tán ahhoz lehet köze hogy Ichigo shinigami és hollow ereje kiegyenlítődött mikor legyőzte zangetsut meg shirosakit az edzés során ( feltételezem hogy legyőzte őket ) . Ergo a 2 reaitsu "sugárzása" (amit mások érzékelnek ) kiegyenlítik egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8647 Dátum: 10 aug 29, 14:47:37 » |
|
Vagy csak az van, hogy végre megtanulta kezelni a reatsuját. Ideje lenne már egy kicsit fejlődnie benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #8648 Dátum: 10 aug 29, 14:49:45 » |
|
Vagy csak az van, hogy végre megtanulta kezelni a reatsuját. Ideje lenne már egy kicsit fejlődnie benne. Akkor Aizen nem mondta volna azt, amit mondott, hogy teljesen nem lehet eltüntetni a reatsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8649 Dátum: 10 aug 29, 15:06:33 » |
|
épp az lenne a lényeg hogy Aizen most először tévedett, hibázott és teljesen alábecsülte az ellenfelet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8650 Dátum: 10 aug 29, 15:56:41 » |
|
Aizen már tévedett xD Azt hitte az Espadak és a Fraccionok majd megölnek mindenkit Fake Karakurában xD Hibát követett el , hogy lebecsülte őket x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8651 Dátum: 10 aug 29, 17:41:00 » |
|
Szerintem belekalkulálta ezta lehetőséget. Sőt, szerintem ez volt a terve is. Nem hiába végzett Harribellel.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #8652 Dátum: 10 aug 29, 18:41:26 » |
|
Hát, meglehet, de azért akik ott maradtak, nem hinném, hogy egyhamar buliképes állapotba kerülnek. Harribel meg csak egyszerűen felidegesítette... Egyébként csak én siklottam át felette, vagy Aizen immunis Gin mérgére?
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8653 Dátum: 10 aug 29, 19:27:46 » |
|
A Hogyoku azokat a sejteket amit leépített Gin , visszaépítette. Megvédve a gazdatestét. Egyszerű védelmi reakció...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #8654 Dátum: 10 aug 30, 12:38:36 » |
|
Aizen és Gedeon bácsi, LOL Amúgy vajon miért "tűnt el" Ichi reiatsuja? Túl nagy, hogy érzékeljék? Egyértelmű... megtanulta irányítani. Nézd meg elnéz a házuk irányába és érzékeli KArin és Yuzu lóp*csnyi reitsuját. Gondolom elég jól tolja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|