24 nov 27, 21:32:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 507 508 [509] 510 511 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774220 alkalommal)
0 Felhasználó és 127 vendég van a témában
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7620 Dátum: 10 ápr 01, 21:51:32 »

Ugyanmár, Renningan, túlreagálod a dolgokat. Nem oltásnak szántam, de azt gondolsz, amit akarsz, a Te dolgod.

Hikifune Kirio-ról a Pendulum alatt esett szó. Mosolyog
[link]
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7621 Dátum: 10 ápr 02, 06:56:12 »

Nem arról volt szó, hogy Isshint nem Isshinnek hívták, hanem hogy Isshint nem Kurosaki Isshinnek hívták. A nevek bizony fontosak... Mert csak így lehet logikusan beszélni valami olyasmiről, hogy Yama-jii miért nem ismerte fel Ichigot, amikor meghallotta a nevét. Nanao-chaan nekem is kedvencem... De azért érdekelne még Hinamori is... Szegényt jól beletette Kubo minden rosszba, amit átélhet egy ennyire naiv ember... Szerintem Kubo utálja szegény Hinamorit... Viszont remélem, hogy a kapitányok harca nem ennyi volt, amit itt láttunk... Legalább még jönnie kell egy Ukitake vs akárki harcnak. És kíváncsi lennék végre a zanpakuto nélkül járó hölgyen képességére is. Yoruichi, Nanao-chan... Nomeg Yachiru képességét is jó lenne bemutatni végre Nevet

A másik meg, hogy Narutoról igen is tudják, hogy kicsoda, csak éppen mindenkit sokkal jobban érdekel az, hogy Narutoban benne van egy hatalmas erejű szörnyeteg...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7622 Dátum: 10 ápr 02, 07:54:12 »

Ne legyünk már mohók:D Egyenlőre elégedjünk meg isshin és Gin képességeivel, na meg vmi uj villanás Aizentől. Remélem most már  a játszadozásnak vége mindenki full poweren fogja nyomni. Természetesen Aizenék nyernek. Én mlg akarok Urahara harcot látni:D

Azt gondolok amit akarok? Kösz h megengeded:D, nagyon jó arc vagyxD
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 02, 07:55:20 írta Renningan » Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7623 Dátum: 10 ápr 02, 09:45:34 »

Tudom miről volt szó, de hülyeség. Jelenhelyzetben egyáltalán nem tudhatjuk, hogy mi volt a neve Isshin-nek amikor még az SS-ben volt, és igen, teljességgel elképzelhető, hogy akkor nem Isshin-nek hívták, mért ne lehetne így? Valószínűleg amikor az emberi világba jött, kapott Urahara-tól egy személyazonosságot, és ha egy kicsi oka is volt arra, hogy ne akarjon beszélni az SS-beliekkel, akkor egy teljesen új nevet kapott, szerintem ez így passzol. Viszont az, hogy Yamma-papa nem ismerte fel Kurosaki nevét, simán lehet egy egyszerű megtévesztés is, és csak a többi taicho-nak nem akarta elárulni, hogy tudja ki ez a srác, de akár az is lehet valóban, hogy Ichigo az anyja nevét vette fel. Annyi lehetőség van, és annyira nincs támpont ahonnan kiindulhat az ember, hogy igazából ezekről a nevekről kár is vitázni, mert amíg a manga-ban nem nevezi valamelyik Shinigami Isshin papát a nevén, addig ezt senki sem tudhatja.

Igen, tényleg kicsit úgy tűnik, hogy Kubo nem kedveli Hinamori-t, de én ennek csak örülök, mert én is utálom.  Nevet

Arra meg még simán van esély, hogy bemutassák az eddig nem látott erőket, és az jó is lenne. Hiszen láthatnánk még több változatos harcot, és még tovább húzódna a manga.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7624 Dátum: 10 ápr 02, 20:52:09 »

Vissza néztem pár videót. Gin az nagyon ott van, azért ha komolyan veszi már nagyon szórakoztató:D

És milyen gyönyörü vörös szeme van Pirul Asszem megvan anime-manga pályafutásom legkedveltebb karaktere xD

Tényleg jó lenne pár harc, csak ellenfelek kellenének:D Szerintem Gin itt most győzni fog Ichigo ellen, majd Urahara ellen lesz egy komolyabb harca. B*zd nagyon nem akarom h ő meghaljon. Eddig is nagyon érdekelt, pláne a Matsumotos visszaemlékezések folytán, de most!:D Nem lenne rossz egy kis Gin visszapillantó, a tökéletes negativ karakter:D
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #7625 Dátum: 10 ápr 02, 21:10:44 »

Én amennyire utáltam az elején Gint valamiért most már én is megkedveltem, bírom a kiszámíthatatlanságát. A bankaiát valami nagy pengének képzelem ami mindenképpen messzire elér xD, de az hülyén nézne ki, úgyhogy fogalmam sincs Nevet
Amúgy mikor látjuk Gin szemét? tudom hogy piros mert a Bleach játékban egyik támadás előtt kinyitja a szemét és akkor látszik, de animében vagy mangában mikor?
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7626 Dátum: 10 ápr 02, 21:24:30 »

A törpike elleni harcban miután windózozta Gin egyik kezét.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7627 Dátum: 10 ápr 02, 21:28:28 »

Látom beelőztek, de azért már leírom. Nevet
Az még akkor volt mutatva, amikor bealázta Hitsugaya-t, és ott egy pillanatra kinyitotta a szemét, amikor a törpéét majdnem kiszúrta a karddal.  Nevet
Én is nagyon szeretem a karakterét, sőt, a Bleach-ből egyértelműen ő a kedvencem. A Matsumoto-s visszaemlékezés nekem is felkeltette az érdeklődésemet, ők az egyetlenek, akiktől érdekelne valami kis szerelmi szál. ( na jó, Kyouraku és Nana-chan is tetszetős Nevet ) Remélem Kubo szépen kibontakoztatja a karakterét, és terjedelmes szerepet szán neki, persze azért az sejthető, hogy nem csak egy Tousen kaliberű arcról van szó.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7628 Dátum: 10 ápr 02, 23:42:33 »

Miért tartok tőle, hogy beékel Kubo egy-két jelentéktelen momentumot, és még húzogatja egy ideig az orrunk előtt a megvillantott mézesmadzagot? Mindenesetre az azért egy bíztató momentum, hogy nem Aizennel áll neki vagdalkózni. Vizsont lehet most kapunk infót végre a csendes, és a hangos őrült tevékenységéről a 0-ással. Nem hiába volt ez az utcsó kép...
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7629 Dátum: 10 ápr 03, 12:10:14 »

Látom beelőztek, de azért már leírom. Nevet
Az még akkor volt mutatva, amikor bealázta Hitsugaya-t, és ott egy pillanatra kinyitotta a szemét, amikor a törpéét majdnem kiszúrta a karddal.  Nevet
Én is nagyon szeretem a karakterét, sőt, a Bleach-ből egyértelműen ő a kedvencem. A Matsumoto-s visszaemlékezés nekem is felkeltette az érdeklődésemet, ők az egyetlenek, akiktől érdekelne valami kis szerelmi szál. ( na jó, Kyouraku és Nana-chan is tetszetős Nevet ) Remélem Kubo szépen kibontakoztatja a karakterét, és terjedelmes szerepet szán neki, persze azért az sejthető, hogy nem csak egy Tousen kaliberű arcról van szó.

Egyetértek nekem sorozat eleje óta Gin a kedvencem, és miután láttam Aizen valódi arcát azóta ő is. Ezért a többi karakter halála nem érdekel nyugodtan hullhatnak Nevet. És végre abba a szakaszba értünk, hogy láthatom őt és ez nekem mindent megér.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 03, 12:11:09 írta Train » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7630 Dátum: 10 ápr 03, 14:03:32 »

Hát van egy olyan érzésem, hogy a Gin fanok most rövid úton meg fogják utálni a mangát, mert az, hogy Ichigo ellen harcol és rögtön belead mindent, hát sanszos, hogy ez lesz az utolsó harca. Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7631 Dátum: 10 ápr 03, 14:43:44 »

Engem az sem zavar Mosolyog ha láttam harcolni, az nekem megért mindent. Meg amúgy is számítok rá, hogy elpatkol ő is Mosolyog.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7632 Dátum: 10 ápr 03, 14:49:58 »

Mondjuk ha hollow Ichi nem kezd el megint lázadni, akkor Gin életben maradhat, mert Ichigo nem olyan vérengző típus, eddig csak egy valaki halt meg az ő kezétől, de az se az ő akarata volt. Nevet
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7633 Dátum: 10 ápr 03, 14:57:06 »

Gin nem fog meghalni. A bankai még nem minden, és még szinte semmit se tudunk róla. Én őszintén szólva azt akarom, h Ichigo haljon meg, aminek a következtében egy jó kis Isshin harcot láthatnánk.

Majd a hógolyóval felélesztik, vagy tudom is én, de jó lenne végre vmi dráma!
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7634 Dátum: 10 ápr 03, 18:57:09 »

Látom te kapásból a közepébe csapsz Renningan Nevet. Egyből a főszereplőt kicsinálni? Nevet Ez tényleg drámai lenne. Bár én a főszereplő halála előtt beérném, ha a fél Soul Society elpatkolna Nevet. Kevésnek találom, hogy Aizen itt játszik velük, de senkit nem darabol fel. Ha Ichi meg is halna előtte örülnék, ha még1x láthatnám a brutális hollow énjét.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 507 508 [509] 510 511 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins