24 nov 24, 04:28:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 499 500 [501] 502 503 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766868 alkalommal)
0 Felhasználó és 140 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7500 Dátum: 10 márc 26, 01:01:51 »

Ja, még valami:
Gondolom ebben a témában is volt vita Aizen befejezetlen mondatáról (497/17/2. kép).
A RAW alapján, a japán írásjelek szerint, nagyon nyers fordításban:
"Mert te vagy (egy) Shinigami és (egy)---"
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 01:04:32 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7501 Dátum: 10 márc 26, 04:38:29 »

Szerintem ezek igencsak alaptalan elméletek.
Ichigo anyja Vasto Lorde tuti nem volt akkor egy sima hollow nem öli meg.

Den az, hogy egy sima hollow ölte meg egyáltalán nem jelent semmit, mert ahhoz, hogy egyáltalán gyereket szülhessen Ichigo anyjának kellett egy póttest(ha valóban nem ember volt) és Urahara mesterkedése óta tudjuk, hogy lehetséges olyan póttestet készíteni, ami szép lassan minden erejétől megfosztja a használóját. Mosolyog

Hogy miért választana bárki ilyen testet magának, arra is van kézenfekvő válasz, pusztán rejtőzködésből, ugyanis ha nem bocsájt ki semmilyen lélekerőt, akkor sosem találják meg. Mosolyog

Egyébként az is nagy csoda számba menne, ha csak egy shinigami és egy ember gyereke legyen, hiszen gyakorlatilag ez is lehetetlen számba megy, de ebben az esetben Aizen számára Ichigo sorsa érdektelen lett volna, szóval Anyuci vagy arrancar volt, vagy VL, de az arrancart azért zárnám ki, mert Ichigo hollowja túl erős hozzá és átváltozott formában is kísértetiesen emlékeztet egy VL-re és ez nem lehet véletlen...
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7502 Dátum: 10 márc 26, 07:46:46 »

Ezekszerint baromi egyzserű a dolog, az anyja volt vagy lehetett egy VL, és ez sok mindent megmagyaráz! Többek között, hogy miért száműzték Isshin-t az  emberek világába!!! Következő rész  nagyon éredekel, és megesz a fene, hogy egy hetet közel várnom kell!!
Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #7503 Dátum: 10 márc 26, 08:48:12 »

Na kijött az onemangás fordítás ott a mondat így hangzik: "after all you--" Ennek meg semmi köze sincs ahhoz, hogy "te vagy shinigami és egy..." szóval ebből a félmondatból nem lehet kiindulni. Ha valaki tud japánul akkor tényleg eredetit gépelje már be nyers fordításban.

Amúgy az elméletet még mindig tartom, hogy anyuci lehet, hogy Vasto Lord volt.  Mert csak egy ilyen félszerzet lehet Aizennek érdekes. Az olyan megoldásoknak, hogy gyakorlatilag, hogy lehetett Ichigot létrehozni, arra meg ott van Urahara.  

Chakra: Akkor a japán a mangastreamessel egyezik meg?
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 08:49:10 írta Paulo55 » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7504 Dátum: 10 márc 26, 08:49:38 »

Nos... Lehet, hogy tévedtem. Arra gondoltam, hogy a hollow egyszer nem jött ki a Byakuyás harcig... De igazad van Chakra. Hiei nem verném a nyálam, mert nem volt igazad. Azért elvártam volna, hogy ne te kövess el egy ekkora értelmezési hibát egy ártatlan a betűnél... Szóval... Legalább annyira vagy analfabéta, mint én...

Aizen elmondta még akkor, amikor kiszedte a Hougyokut Rukiából, hogy ha egy shinigami bizonyos időn belül nem nyeri vissza a reiatsuját akkor emberré válik. Sőt Uraharának ez is volt a célja, hogy Rukia ne mehessen vissza Soul Societybe, mert a Hougyoku akkor túl közel van Aizenhez. Ha ez nem rémlik, akkor olvasd el azt a mangafejezetet "gyermekem"!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7505 Dátum: 10 márc 26, 12:40:23 »

Six:
Hagyd már azt a "gyermekem"-ezést. Ezt max. én mondhatnám a fórum 95%-ának. kacsint De mégsem mondom. Mosolyog

Paulo55:
Az Onemangán a Sleepy Fans-os Bleach 497. van fent. A Sleepy Fans-ról pedig már kiderült, hogy gyakran felületesen és pontatlanul fordítanak (lásd Naruto manga). Annyira jó csak az ő verziójuk, hogy az ember átfussa a mangát és legyen róla fogalma, de érvelni az alapján és rá hivatkozni már nem. Mosolyog
A fenti fordításomat a közvetlenül a RAW alapján ejtettem meg. És igen, eddig úgy tűnik, a ManaStream-es verzió közelíti meg legjobban a RAW-ot. ^^ Legalábbis az említett mondat alapján. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 12:43:32 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7506 Dátum: 10 márc 26, 12:56:46 »

Chakra:
Egyáltalán nem a kor miatt írom ezt. Nagy ívben nem érdekel, hogy ki hány éves.

Egyébként meg érdekes, hogy én is mondtam, hogy az "A-" az egy-et akar jelenteni, de akkor jött a teamtársad és leoltott. Vele ellentétben képes és hajlandó is vagyok elismerni, ha tévedek.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7507 Dátum: 10 márc 26, 13:53:06 »

Nem tom miért az angol "a-"-n lovagoltok, hogy az egyet jelent. Chakrabácsi...(ez az én szemszögemböl lehet nem is oly vicces... Pirul ) csupán azért rakta oda az "egy" megjegeezném, hogy zárójelbe szót a RAW fordításból, hogy könnyebb legyen értelmezni.

De ha kell valakinek akkor itt van romajival és kanjival az eredeti szöveg 

Nazenara kimi wa shinigami to ----

な   ぜ  な ら    きみ   は    しにがみ   と
何故なら 君 は 死神 と

Aki akar az rákereshet, de a guglis, fordítót, webforditást, meg a magyar webszótárakat felejtsétek el (egyedül a tamino ami jó)
de szerintem kér fáradni, mert már le lett írva.

Ichigo anyját illetően olyasmi fel sem merül, hogy Nelielhez hasonlóan vesztette el az erejét?  xD

De már azon se fogok meglepődni ha kiderül, hogy Isshin és Aizen rokonok xDD Milyet nézne má Szamóca? xDD
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7508 Dátum: 10 márc 26, 15:22:31 »

Isshin ereje is nemrég tért vissza, akkor volt róla szó mikor megölte Grand Fisher-t és utána találkozott Uraharával. Sztem urahara fedezte őt is meg Ichigo anyját is. Elképzelhető, hogy az anyja is erőtlen volt ezért tudta megölni egy hollow, és akk lehetett simán arrancar is vagy Vasto lord, úgysem tudta az erejét használni.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7509 Dátum: 10 márc 26, 16:23:17 »

Hmmm... Az mondjuk érdekes, hogy látta a Hollow-ot, aki meg akarta ölni a kis Ichigo-t... De ha egy ember elég sok szellemi energiával találkozik, akkor Ő is látja ezeket a dolgokat... Isshinnek pedig elég nagy reiatsuja volt anno gondolom, mivel valami kapitány féle lehetett... A haorijából ítélve...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #7510 Dátum: 10 márc 26, 19:11:24 »

Six... emberxDDDDDDDDDD te nem ezt nem lehet leírni saját amgad oltod bexDDDDDDDDDD
Az a betűben nem vagyok biztos, mert ha arancar lenne oda is kéne az "a"... szal az valószínűleg egyet jelent.

Itt asszem elismertem...^^ Hmm tényleg Hieinek megint igaza van, hogy a fenébe lehetséges ez? Egyszerűen érthetetlen.

Ám az arancar elég "an" jön nem "a" szal még ebben a hszemben is volt hiba. Ám ez a lényegen nem változtat^^ Analfabéta vagy:D. MEllesleg ki mondta, hogy tévedsz? Egyszer se írtam ezt. A N A L F A B É T AxDDDDDDDDDD
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 19:13:22 írta Hiei » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7511 Dátum: 10 márc 26, 19:24:54 »

Öööö nem is tom. Mi lenne h ha nem csesztetnétek egymást srácok?Nevet

Abszolut magánügy, h egymást h sértegetitek, csak engem marhára idegesit h ez megy itt. Ne figyeljetek már oda egymásra, ne olvassátok egymás hszét xD

Az meg h an kellene nem mond semmit. Mivel a kanji 1et jelent japánul (ha jól szürtem le), igy az angolok irtak egy a betüt, h ne emiatt legyen a gond.

Am ki nem xarja le má komolyan:D 1 betüből nem lehet leszürni, viszont emiatt vérre se kell menni:D
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7512 Dátum: 10 márc 26, 20:08:31 »

Igen én is annak a pártján vagyok h. nem kellene egymást oltogatni állandóan. Mindannyiunk ír néha hülyeségeket, nem olvas vissza rendesen stb. de nem is ez a lényeg...

Ami meg az a... betűt illeti. Lehet h. most tényleg vmi nagy durranás jön de az is lehet h. ugyanolyan semmiség mint a Vaizardok belépőjénél én speciel azt hittem fuuuh most mi elsz itt aztán nem lett semmi. Kubo néha szokott egy mézesmadzagot lebegtetni előttünk aminek végül semmi értelme sincs legalábbis komolyabb nincs...Ne legyen így derüljön ki tényleg vmi értelmes dolog Ishinről és pörögjön végre amanga színvonalasan...Hát majd meglátjuk mi elsz.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7513 Dátum: 10 márc 26, 21:39:33 »

Elég rossz angolos vagyok... A people azt jelenti, hogy ember... Ez elé a megszokott "A" jön és nem az "AN" tehát ott az az "A" a helyén van. Persze az is lehetséges az arrancar is...

Sajnos nem vettem észre időben azt, amire annó osztályfőnököm rávilágított ezzel a mondásával:
"Ne állj le egy hülyével vitatkozni, mert egy idő után összetévesztenek vele!" Itt most én lettem a hülye... Ez van... De legalább nem vagyok egyedül nem igaz? Nevet
Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #7514 Dátum: 10 márc 26, 22:02:22 »

Six:
Hiei- nek van egy sajátos bántó stílusa, de legyél te az okos és emelkedj ezen felül. Amúgy az előző hozzászólásból az angolos okfejtás töröld. A "people" embereket jelent, nem pedig "ember" ezért az "a vagy an" =egy nem kell elé...a people" egy emberek???

Témához hozzáírva. Remélem, hogy nem behülyítés, hogy ott félbe van vágva a semmiért. Én tartom, hogy anyuci Vasto lord volt. De hogy a Quinszis ismeretség honnan jöhet??? Nincs tippem. Amúgy az angol forumokon már teljes az őrület.
Ishin Aizen testvérek voltak  ??? Ichigo anyja valójában quincy volt(ezen én is nagyot röhögtem). A legjobb Ichogo valójában Aizen igazi fiaXD
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 22:04:21 írta Paulo55 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 499 500 [501] 502 503 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins