cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7530 Dátum: 10 márc 27, 00:19:08 » |
|
Rég jártam már ebben a topikban de az itt kialakult viták, vélemények felkeltették a kiváncsiságomat és szeretnék még egy apro észrevételt tenni ehez a "Ichi mamája Lehet VL vagy Arankar is dologhoz.
Nos én nem gondolom hogy erre nagy esély lenne de tekintve hogy pl: Chad-nak is valszeg van valamilyen holow rokoni kapcsoolata és tekinve hogy ö ember, egyáltalán nem zárhato ki hogy egy shinigámi és egy VL / Arankar-nak utoda legyen Ichi személyében.Valóban tényleg nagyobb voltegy kicsivel ugyhogy ezer bocs! Már kicseréltem egy másikra. Köszi hogy szoltál, minden jót!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 04:55:04 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7531 Dátum: 10 márc 27, 04:02:34 » |
|
... Isshiről csak annyit tudni, hogy legalább kapitányi szinten van. Lehet, hogy magasabb szinten... Erre abból gondolok, hogy amikor leveri a halász izét, akkor mondja neki, hogy minden kapitányi és a fölötti szinten levő shinigami tudja kontrollálni a zanpakutoja méretét. Ebben inkább az "a fölötti" gondolkodtat el...
Milyen "fölötti"? ^^ Nem mondott semmilyen "fölötti"-t. Annyit magyaráz el a Nagy Halásznak, hogy minden kapitányi szinten lévő Shinigami képes kontrollálni a Zanpakutoja méretét. Így egy Zanpakuto nagyságából nem feltétlen lehet megmondani a viselője erejét. Lásd Bleach anime 111/21:07 vagy Bleach manga 187/17. Amúgy ezt leginkább Kensei-nél lehet megfigyelni, mivel Vaizardként főleg egy vadászkés méretű fegyvert látunk nála. De amikor Hyori előhozza az állatot... akarom mondani hollow-t Ichigóból és cserébe majdnem csináltathat új nyakat, akkor Kenseinél is egy katana formájú Zanpakutót láthatunk. ^^ ... Ulinál meg milyen hogy az ellen önmagától elporlad...mint valami újrahasznosítható lebomló doboz....
Ja... "magától"... végül is igaz... magától Ichigótól. Először a karját csapta le (350/18). Ez még simán visszanőtt, ennyi meg se kottyan. Aztán szépen végigvágott rajta és az egyik szarvát is lenyisszantotta (351/14). Rövidesen pedig közvetlen az arcába küldött egy olyan Cerót, ami körberöhögné egy Menos Ceróját (351/18-19). Aztán majdnem magára robbantott még egy Cerót, amikor lecsapta Ichigo fél szarvát (352/18, 19). Szóval, az a kb. fél-egy méterről becsókolt Cero (351/18-19) nem igazán tett jót a hiperregenerációjának. ^^ Moderátor: Cyberwolf21, max. 360 képpont magas lehet az aláírás. A tied kicsit magasabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 04:06:45 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #7532 Dátum: 10 márc 27, 08:19:38 » |
|
Chakra, te olvasod a bleachet? Én Trainel értek egyet. A Vaizardok annyira érdektelenek voltak. Az egy Shinji volt az, akitől lehetett volna vmit várni, végülis ennél a bénán kinéző szedett vedett bandánál nagyobb szinten volt. És a várakozásaimnak megfelelően be is darálták őket, Shinji meg megvágta Aizent. Valamit félre érthettetek, mert szerintem Kubo csak annyi szerepet szánt nekik, h tanitgatják Ichit. Már a visszaemlékezős részeknél is látszott h nagyon Low kapitányok. Bizonyára kenseiből indultatok ki, mert átalakult. Na má most Kubo az elején demonstrálta, h mekkora különbség van maszk és átalakulás között (Ichi vs Uli). Szerintem pont bele illetek a képbe. Eljátszadoztak az Espadákkal, majd rajtuk keresztül lett bevezetve h Gin milyen tápos lehet és h Aizen mekkora isten. Ez a manga nem amiatt rossz amit leirtok, az anime 225 ig nállam minden mást ütött, persze filler nélkül. Az espada vs taichok jól kigondolt harcok voltak, visszamenőleg meg nem találtam semmi hibát. Az h nincs uj bankai engem is zavar, ez egy hiba pont, de mivel ez nem a Naruto világa, h ha vki kifogyott a naftából, tanul egy ujj jutsut és majd feszit vele, itt lőheti le a poénokat. (félre értés ne essék, nem az a hiba pont, h nem mutatja be a bankaiokat, hanem h lekorlátozta mindenki erejét két szintre) Kubo valószinüleg jó sokáig akar még Bleachet, igy kell még olyan motivációt hagyni az emberekben, h megnézem, elolvasom, hátha most látok egy fanolt karaktert bankaial. Ez meg sajnos azzal jár, h a megszokottakat erőlteti. Ami ujjab gond. Na meg Ichigo harcai. A manga nem lenne rossz, h ha nem lenne egy kis plágium ize, és nem sablonos lenne. De amugy türhető, és azért olvasom, mert bizok a jóba, kedvelt manga, és ha negativ kritikát adok, akkor annak oka van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7533 Dátum: 10 márc 27, 10:52:35 » |
|
Igen kb ennyi szerepük volt a Vaizardoknak én pl, többet nem is képzeltem el így örülök neki, hogy Kubo sem szenvedett velük sokat .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7534 Dátum: 10 márc 27, 11:05:57 » |
|
Hát... Rendben... Ha azt mondjuk, hogy a Vaizardok lebőgetése okés, attól még van 1-2 olyan karakter, akit szánalmasan vertek le. Ukitakét szánalmasan írta ki Kubo a történetből... A hadnagyokat dettó... Ráadásul mind2 esetben Yama verte le a támadót. Azt hittem, hogy ez a két harc arra jó lehet, hogy Yama erejét szemléltesse Kubo, de csak részben sikerült... Allont könnyen verte le... WW-t egy kicsit nehezebben, de végül is a saját támadása terítette le... Persze nem panaszkodhatok, hisz Yama belépője mind2 esetben jóra sikerült, de attól még... Kicsit keserű száj ízzel néztem ezeket... Persze nem gondoltam, hogy a hadnagyoknak lenne esélye Aizen, Gin, vagy akár Tousen ellen is... Bár Tousennél rám cáfolt Kubo Csak az az egyetlen egy bajom van, hogy Bleachben is fel vannak állítva az író által bizonyos törvényszerűségek, amik azon belül reálissá teszik az egészet. Nem az igazi, a mi világunk szerinti realitás ez, hanem a Bleach világa szerinti realitás. Ezek érvényesek az összes szereplőre kivétel Ichigo. Ichigo meghalt. Erre egy hatalmas ordítás visszahozta az életbe. Ichigo a 0 tudásával az egyetlen, aki mindenkit le tud győzni. Van neki reiatsuja bőven, de semmi több... Másra mondható, hogy azért használ mindenhez Bankait, mert gyenge. Ichigora nem lehet ezt mondani, mert tök mindegy hányszor használ Bankait a halálból is visszajön és nyer... Hajlandó lennék elfogadni, ha nem lett volna felvonultatva érdekes karakterek sora, illetve nem lett volna több szerep adva nekik annál, hogy egyszer kapnak 10 másodpercet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #7535 Dátum: 10 márc 27, 11:27:42 » |
|
Nem hinném, hogy itt tényleges félreértésről lenne szó, én úgy gondolom, hogy szánalmasan leszerepeltek, és igazam is van. Ám kár ezen lovagolni hónapokig, ez van, ezt kell szeretni. Ichigo-ról is pont ez a véleményem, neki az a szerepe, hogy mindenkit lezúzzon, elvégre ő a főszereplő. Az meg, hogy megölik, ő fel kell, és utána kb. 10-szer olyan erős, hát ismét csak ez van, nem hinném, hogy ez egy egyedi dolog lenne. Ezzel sincs különösebb baj, nem kell a Bleach-ben a logikára építeni, és nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7536 Dátum: 10 márc 27, 14:17:13 » |
|
Ez a manga nem amiatt rossz amit leirtok, az anime 225 ig nállam minden mást ütött, persze filler nélkül.
Evel én is így vagyok, habár nállam még mindig ez a no. 1 manga és anime annak ellenére hogy rengeteg dolog van ami nem úgy alakult ahogy szerettem volna. Talán a mangát remekül adoptáló anime "hibája" hogy a mangát is enyire szeretem, nemtudom. A vizardok pedig tényleg lebőgtek, irogatjátok is hogy ez így jó mert amúgy se érdekelt titeket de ez személyfüggő, engem például jobban érdekeltek volna mint Gin, Yama, Kisuke meg az egéz bagázs akik most fognak vagdalkózni. Isshinel kapcsolatban pedig benem is felötlött az mint Kumorinál, rendben hogy most bevédi a fiát de Aizen már elp*csázta a fél szereplőstábot, egyedül eléálni úgy hogy még Gin is ott van...hát majd kiderül, ahogy már írtam is kíváncsi vagyok hogy mennyire erős, hogy van e olyan szinten ami gondot okozhat Aizennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #7537 Dátum: 10 márc 27, 14:25:22 » |
|
Hm..Még esetleg elképzelhető egy Gin vs. Ishn harc is mert betoppan Urahara vagy mert lelép Aizen...Amúgy szerintem hamarosna lelép különben nem lenne hátra még rengeteg fejezet...
Engem nagyon érdekeltek volna a Vaizardok, meg azoka a kapitányok akik az SS fightokban nem igazán szerepeltek... No mindegy többet vártam mint ami lett de mondjuk ezt el kell fogadnom elvégre nem az a Bleach címe h. Vaizardok...Nyílvánvaló h. a acím Ichire utalhat....Vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #7538 Dátum: 10 márc 27, 15:01:15 » |
|
Emberekk az meg sem fordult a fejetekben, hogy uram bocsá, esetleg Kubo senseinek nyomós oka van arra, hogy úgy alakította az eseményeket, ahogy alakultak, gondoljatok bele, eddig a Soul Societys/Karakurás harcig szinte kifogástalanul vezette a mangát és most hirtelen egy teljesen irreális és abszurd eseménysorozattal áll elő, akármit is gondolnak a népek, szerintem kizárt, hogy egy olyan rutinos mangaka, mint Kubo sensei, aki már évek óta tarol a Bleach-el, most hirtelen úgy dönt, hogy totálisan lehúzza a saját mangáját, szerintem szándékosan alakította ki így a dolgokat, bár még nagyon messze vagyunk attól, hogy megértsük miért csinálta, de szerintem jó oka volt rá, ráadásul ne feledjük el, hogy a Vaizardok a harc kezdetéig elég nagy mellénnyel álltak hozzá a dolgokhoz, mondván, hogy majd ők megmutatják és lealázzák Aizent. xDD
Számomra teljesen nyilvánvaló volt már akkor is, hogy egy olyan zsenivel szemben, mint Aizen ilyen hozzáállással nem fognak elérni semmit, mert ő pontosan erre épít és ezért győzte le végül valamennyi kapitányt, rávilágított a legnagyobb jellemhibájukra, a nagyképűségükre és a fenemód önbizalmukra, hogy őket senki sem győzheti le, erre nyugodtan mondhatjuk, hogy Aizen pontosan ott támadta őket, ahol a legnagyobb kár okozhatja és még erődemonstrációt sem kellett tartania, hiszen végig csak játszadozott velük és még csak nem is ölte meg őket, ahogy egy hagyományos főgonosz tenné, hanem életben hagyta őket, hogy érezzék mennyire gyengék és szánalmasak.
Én úgy érzem, hogy bizonyos értelemben jó is ez így, bár így nagyon sok embertől nem láttuk, hogy mire képes, de Kubo sensei ezzel némileg rendhagyóvá is tette a mangát, hiszen itt egyértelmű, hogy az a törvényszerűség, hogy a jó mindig győz itt nem igazán érvényesül, habár a Gotei 13.-at én semmiképpen sem sorolnám a jó oldalhoz, mert a kapitányai (tisztelet a kivételnek) már rég elfelejtették, hogy mit jelent jó ügy érdekében harcolni, bár ez főképp a főkapitány mentalitásának is köszönhető, akit én a magam részéről a kezdetektől fogva jobban megvetettem, mint Aizent.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 15:02:28 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #7539 Dátum: 10 márc 27, 16:14:19 » |
|
Hát van benne vmi h. az SS nem müködött éppen a legjobban...Na meg az is igaz h.a a kapitányok nagyon-nagy mellénnyel vannak...Pl. Ukitake is aztán hát elég könnyedén le lett teperve még nem is kellett WWnek bemelegítenie hozzá...Hát reméljük Csibe h. valóban ezek nem hibák voltak hanem pontosan így kellett lennie h. később még jobb legyen a manga...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #7540 Dátum: 10 márc 27, 17:41:26 » |
|
Nem is tudom. Én épp az ilyet szeretem.
Van 13 "isten", akik mindenki fölött állnak, és ezek közül 3 kivál majd sereget toborozva az eredeti hatalom ellen fordulnak. Nekem a taichok harca jobban bejött 1000x, mint bármelyik xaros arancar vagy ichigo harc.
Már az elején is, amikor Byaku vissza tér a SS be és Gin meg Kenpachi körbefogják, h most rukia meghal stb. A pózolásuk, a beszéd stilus, mind azt sugalta már kapásból, h ezek bárkit szétkapnak mint a legót. A kapitányi gyülések, ott az egymáshoz való viszonyulás, h bár egy oldalon vannak, nem kell egymást se tisztelni se szeretni és bárki bármikor ment volna harcolni. A gin és törpi harcál is látni lehetett h egyik idáig látot harchoz se hasonlithato, tényleg mintha a titánok csapnának össze. Na meg persze Yamma jii, amikor elkezdte büntetni kyorakuékat és Nanao chan beájult stb. Ez az arrogáns, cinikus, nárcisztikus viselkedés, ami a legtöbb taichot övezte qrvára szimpatikussá tették őket. Utánna persze kivált a férgese, de Gin ezzel az álszentséggel, Byaku az egójával, Ken az idegbajával meg még lehetne sorolni (az elelyén még hitsunak meg tousennek is volt tekintélye a szememben). Ezek voltak az egész mangában a legjobb jelenetek. Majd Aizen karakurában jött és megmutatta h ki is itt a góré, a nagytöbbség megmaradt a szerepében.
A vizardokról már az elején lejött, h Low mind. Az egy Shinji volt ott vmire méltó. Tök irreleváns karakter az egész banda, KUbo (nem kishi xD) jól csinálta h bedarálta őket. Ők nem hibák:D Egyszerüen olyan + mellékszereplők mint ishidáék. 1-2 hasznos pillanatuk volt, utánna mentek a sülyesztőbe. Nem voltak ők beharangozva, h most haj de nagy arcok, egyszerüen ti ezt szürtétek le vminek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 28, 08:55:50 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #7541 Dátum: 10 márc 27, 18:08:39 » |
|
Én is bírtam a taichokat de miután Aizen megszökött utána megjelentek a Vaizardok akikről azt mondták h. erősebbek mint a jelenleg a fehér haorit viselő kapitányok, és a múltjuk miatt Aizennel való személyes konfliktus miatt ők lezsnek akik nagy fightokat vívnak Aizennel megvédve az SSt s Yammát eltávolítva a posztból vhogyan hiszen elég rosszul vezeti az SSt... De nem erre mint a ki a történet aza a baj h. én tökre azt hittem h. ez lesz...No mindegy már ekzdem elfogadni h,a a Vaizardok ennyik voltak végülis Kyouraku kapott vmi harcféleséget Ukitakét leverték, hál isten Yamma sem izmozik már, hát most végülis egészen új dolgok derülhetnek ki talán izgalmasabb dolgok mint egy Ukitake Bankai...De akkor is mostanság vontatott a adolog szóval pörögjön valamerre ha Ichi szálán akkor ott... Én Byakuyán kerezstül kedveltema ameg Bleachet anno, na meg Renjin. Byakuya felsőbbrendűsége, hűvössége aztán az a lenyügöző Bankai... A gond csak az h. most Aizen ellen ezek a cool taichok eléggé szánalmasak voltak readásul nincsen ok-okozat a atörténetben... Pl. én lehet h.Ukitake földön fetreng és túléli(tök szánalmas főleg amikor ugyanolyan egoval folytatja az egészet mint eddig) ehelyett inkább beugrasztottam volna Kyouraku elé és megölettem volna Kyouraku szeme láttára a barátság nevében(na jó van én is jól elbánnéka a kedvencekkel...), aztán csináltam volna ezekután egy Lisa és Kyouraku együtt az 1 Espada ellen harcot és ketten győzték volna le Starkot nem ilyen hátulról ledöföm egy shikaijala a legerősebb Espadát. Hiyorit és Toshirout együtt harcoltattam volna a 3-as ellen és végül legyőzték volna. WW vs. Tensei és Mashirot rendesen kidolgoztam volna és csináltam volna egy normális Shinji vs. Aizent aminek a avégén Shinji vereséget szenvedett volna és mondjuk Ichigo mentette volna meg azt pedig az apja. De a vereségnek is adtam volna tanulságot. Tousen vs. hisagi nagyjából remdben lett volna csak nem egy hatalmas léggyé változtattam volna Tousent mert az röhejes és gusztustalan volt. Na meg komamurának nem adtam volna szerepet. Hinamorit úgyanígy nyírtam volna ki mint ahogy Kubo tette Toshironak is legyen fájdalma... Szóval nem szeretnék senkit untatni de én vhogy jobban hoztam volna ki ugyanezta a csata eredményt. Gint is megmozgattam volna mondjuk a Love, mega a másik Vaizard ellen, és mondjuk kinyírta volna őket vagy esetleg betoppant volna Urahara egy Gin elleni harcra...A Soifonos rész jó volt, egyetlen gond incs nagyon megmagyarázva miért is akarja ő elfogni uraharát elég nevetséges h. féltékenység miatt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 18:09:53 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7542 Dátum: 10 márc 27, 18:29:05 » |
|
Amúgy teljesen felesleges ezen rágódni mit hogyan lehetett volna kihozni. Sajnos az elmúlt év ilyen volt. Alternatív Bleach meg nincs rajongói változattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7543 Dátum: 10 márc 27, 21:05:58 » |
|
Gint megmozgatni két olyan szánalmas karakter ellen, valahogy elvesztette volna a varázsát . Én is azzal értek egyet, hogy a Vaizardok megfeleltek a tökéletes töltelék szerepnek, azt annyi több időt nem is kell pazarolni erre. De engem a jó oldal különösebben amúgy sem pörget 1-2 karaktert leszámítva, úgy hogy nekem tök mind1 kit végeznek ki én valahogy az Aizen, és Ginhez hasonló arrogáns féreg karakterekhez vonzódok .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 21:08:05 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7544 Dátum: 10 márc 27, 21:19:09 » |
|
Aizen szerintem nem féreg karakter csak akkor öl ha nagyon muszáj. De most nézzétek meg, hogy amekkore ereje van ahhoz képest , csak semlegesítette a legtöbb hadnagyot meg kapitnyt. Jama papát is türkösen cselezte ki. Feleslegesen nem csinál semmit. Hiyorit technikailag nem ő ölte meg, hanem a többiek. Amúgy szerintem egy nagyon jól eltalált karakter. Gin meg oylan mint Putyin nevem senki. Semmit nem lehet tudni ról a leglazább arc az egész mangában aki nem erőlködik csak el van Aizen oldalán, meg ha kedve támad leszed egykét ellent. Ők ketten meg úgy a nagy ködös múlt ami miatt nézhető még a manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|