24 nov 17, 22:24:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757432 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Ben
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6630 Dátum: 10 jan 01, 18:23:06 »

Kenpachi nem támad földön fekvő ellenfélre, lásd Nnoitránál is, ott meg Ichigo eszméletlen is volt. Meg Kenpachi kardja eltört, utána meg összeesett, szóval döntetlen. Yoruichi megmondta Ichigonak hogy Ken-chan ellen kevesebb sérüléssel nem is úszhatta volna meg, az hogy túlélte már az is eredmény.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6631 Dátum: 10 jan 01, 19:41:49 »

Hát igen... jobb esetben döntetlen... Csak mondtam h ha mindenáron nyerni akart volna akkor simán nyert volna Mosolyog De mondom legalább becsületes Mosolyog
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6632 Dátum: 10 jan 01, 20:17:19 »

Egy ilyen erős harcosnak magának kell korlátokat állítania, szóval jobb is hogy becsületes harcos.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6633 Dátum: 10 jan 01, 20:29:16 »

Van benne valami... Becsületes, de oltári nagy bunkó ikszdé A becsülete meg abból adódik, hogy annyira egoista, hogy azt hiszi, hogy tud nyerni bárki ellen... Ami mondjuk az esetek nagy többségénél reális is...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6634 Dátum: 10 jan 01, 20:38:14 »

De ez a lényeg... Ha valaki a legerősebbek közé tartozik, nem szorul rá az aljas kis piti módszerekkel aratott győzelmekre, viszont ez nem mindenkire igaz.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6635 Dátum: 10 jan 01, 20:46:47 »

A feladatod véghezvitele érdekében mindent meg kell tenned. Az, hogy Kyouraku hátbaszúrta Starrkot... Meg kellett tennie... Mert ez most nem egy edzés volt... Hanem élesben ment...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6636 Dátum: 10 jan 01, 20:49:44 »

Remek Six Nevet Egyből tudtad mire gondolok  bow

Teljesen igaz h a cél szentesiti az eszközt, és ez a világ érdeke, de szeretem az olyanokat, akik bármilyen helyzetben is kitartanak az eszméik vagy elhatározásuk mellett, pl Ikkaku, Yumichika vagy akár Ichigo az Ulquiorrás harcnál, amikor a láb vágást kérte.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6637 Dátum: 10 jan 01, 21:01:17 »

Rémes, hogy ezzel jösz Nee-san! Ichigo hülye. Ezen nincs mit szépíteni. Ikkaku meg... No Comment. Nem mond bankai-t, mert kopasz. Tudta, hogy mi lesz, ha veszít. Ártatlan emerek életét tette kockára azzal, hogy a büszkeségét védte. Azért csinálták az egész cirkuszt, mert a Karakurai lakosokat meg akarták védeni, nem pedig a büszkeségüket. Ezért érdemelt volna egy atyai pofont Komamura taichou-tól, vagy Zaraki taichoutól... Yumichika ugyan ez. Csak Ő kapcsolt, hogy amikor van alkalma, akkor használta. Igen neki mákja volt, Ikkakunak meg nem... Egyébként nem tudom, mit aggódik Ikkaku. A kapitányi kinevezést vissza lehet utasítani...

Egyébként... Visszanéztem azt a részt, amikor kezdetét veszi az Ulquiorra vs. Ichigo összecsapás. És mikor mondja Ichigo Ulquiorrának, hogy engedje el Inouét, akkor azt mondja Ulquiorra, hogy ez volt a szándéka. Ezek után kezdődött a harc. Nemtom, miért nem nyírta ki Ichigo-t...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6638 Dátum: 10 jan 01, 21:09:46 »

Six -chaaan!

Teljesen igazad van abban, h ez hülye dolog volt tőlük, és Iba - sannak igaza volt. De ettől függetlenül, az ember az olyat tiszteli, aki olyat tud csinálni az adott szituációban amit mi nem. Én kapásból bankaioztam volna, vagy haználtam volna a kidous kardomat, de ők nem tették. Én azért is tisztelem Itachit a narutóból, mert képes volt akkor is racionálisn cselekdni, amikor más normális ember nem. De tény h ők 2en no commentek, de serintem még bankaial se lett volna esélye a nagy bálna ellen.

Ami ichigót illeti, azért ugy szerintem senki se akarna nyerni, és meg is értem. Azért van abban valami, h a büszkeség többet érhet mint az élet. De aki büszke és a büszkeségért harcol az önző, de azért ez szerintem szép gesztus volt, még ha teljesen irracionális, logikátlan és hülye ikszdé De minden ami nemes, vagy érzelemhez köthető az nem racionális Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 21:11:37 írta Renningan » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6639 Dátum: 10 jan 01, 21:19:41 »

Egyetlen embernél láttam ezt a bizonyos gesztust  Nee-san. Az Yumichika volt. Mert Ő kapott az alkalmon, amikor lehetett. Ikkaku le tudta volna verni a bálnát, mert szerintem elég erős hozzá az a Bankai. Ichigotól azt a gesztust láttam értékelhetőnek, amikor szomorúan konstatálja, hogy akiket legyőzött, elsősorban Ulquiorrát, azokat nem tudta volna legyőzni. Biztosan velem van a baj, de nem látom Itachi és a többiek között (akiket felsoroltál) az összefüggést. Itachi a legerősebb volt a Narutoban. Ezért is kellett úgy meghalnia. Itachi élete végéig számára kimondhatatlanul fontos dolgokat védelmezett. Ők pedig a becsületüket, ami szertefoszlott volna azzal, hogy engedik elpusztulni azokat az oszlopokat. Ez nem becsületvédés, hanem egyszerű gőg. Yumichikát még megértem. De Ikkakut már nem. Csak azért nem használt bankai-t, mert nem akar kapitány lenni. Mert Zaraki taichou szolgálatában akar meghalni. De amikor ennyi ember életéről van szó, nem lehetünk ennyire önzők, ráadásul úgy, hogy minket bíztak meg azzal, hogy semmi féle képpen ne engedjük az ellenséget a védettjein közelébe...
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6640 Dátum: 10 jan 01, 21:26:30 »

én is six el vagyok egy véleményen h vissza lehet azt utasutani ha felkérik nyugodtan használhatná a bankai t am meg sztem renji erőseb mint ikaku és őt se nevezik ki pedig neki tudják h tudja használni yumichuka nak meg csak bekéne bizonyitania  h kido kardal is lehet valaki erős nem csak erőre alapuló kardal
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6641 Dátum: 10 jan 01, 21:33:17 »

Más az értékrendünk Mosolyog Nem baj, természetesen hülyeség amit Ikkaku csinált, és a lelkifröccsöt megérdemelte amit kapott. Yumichika jól nyomta, de ő is inkább meghalt volna, csak neki épp mákja volt.  De minden fan ilyen ikszdé Az a legfontosabb amit Ken-chan gondol Nevet

Igazad van, a saját érdekeiket a világé elé helyezni önző dolog, de ez a 11ik osztag szépsége  smirksweat
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6642 Dátum: 10 jan 01, 21:35:25 »

Szép mondhatom ikszdé Ha már én úgy is meghalok, mert túl gőgös voltam, hogy teljes erőmből harcoljak, akkor bukjon az egész világ...
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6643 Dátum: 10 jan 01, 21:37:06 »

ja most ezután a lelki fröcs után kiv vagyok ha majd kel beugró a harcba ő odaáll e  a bankai val és akk elmegy egy manga a sok meglepett arcal
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 22:16:24 írta Gery0704 » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6644 Dátum: 10 jan 01, 21:39:36 »

Szép mondhatom ikszdé Ha már én úgy is meghalok, mert túl gőgös voltam, hogy teljes erőmből harcoljak, akkor bukjon az egész világ...

én ugy fognám fel akk h megmentem a világot azzal h megvédem a tornyot utána meg majd megölnek h kido kardom van és akk csak én halok nem a világ
Naplózva
Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins