Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6645 Dátum: 10 jan 01, 21:46:05 » |
|
Tul büszke na A büszke jelentheti azt h hülye, gőgös és csak a világ több vele xD Mind1, belőle jó hivő lenne De mit számit ez a kis vereség (bár szerintem bankaial se győzött volna, de én ettől függetlenül nem itélem el... én már csak ilyen vagyok, szerintem Yamma jii is jó vezér, egyszerüen ti tul kritikusok vagytok ), meg mit számit Ichigo. Mindjárt jön Kenpachi Bobal (alias Chuk Norris ), leveri Aizent, majd jön Hanatarou és lesz egy csatája Kenpachi val, a többeik meg csak nézni fognak. Gery0704 szerkessz! nem kell dupla post, és nem ölték volna meg őket, csak egyiket zaklatták volna, a másikat meg cikizték volna, és akkor előbb utóbb elhagyják a 11es osztagot vagy nem Six-chaaan jare-jare, olyan jó ez az ulquiorra-s avatarok, ide oda pózban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 21:50:13 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6646 Dátum: 10 jan 01, 21:58:29 » |
|
Az enyém Gargantából jön ki... Vagy csak leskelődik és még mosolyog is. De nem fogom megváltoztatni, ha erre akarsz célozgatni Az túl kritikus, hogy nem csinál semmit, csak a parancsokat osztogatja, amiknek nem mellesleg legalább a fele elhamarkodott, vagy hibás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6647 Dátum: 10 jan 01, 22:00:30 » |
|
Igen mert nem ismeri a körülményeket ugy mint mi. És nem arra célozgatok h változtasd, hanme h jó, pláne ugy h hasonlit az enyémhez, csak más pózban és szimplán jó-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6648 Dátum: 10 jan 01, 22:04:23 » |
|
Nee-san! Persze, hogy nem ismeri a részleteket. Miért? Mert nem él a jogával, hogy mélyebben kivizsgálja a helyzetet... Neki rögtön döntenie kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6649 Dátum: 10 jan 01, 22:13:59 » |
|
fura ugy belegondolni h mi tudunk mindent ő meg nem mert pl HM ben történtekről annyit h itt van ichi többet nem naon meg lehet h egy egy harc kimenetelét sem ismeri nem tudjuk mit tud vagy hogy mit nemtud és igy teljesen más döntéseket ad mint amit mi adnánk mert persze mi tudunk mindent elv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6650 Dátum: 10 jan 01, 22:23:00 » |
|
Six-chaaan! Ép ez az. H a pillanat hevében kell dönteni, és a magától legértetődőbbet huzza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6651 Dátum: 10 jan 01, 22:27:10 » |
|
Nee-san! Attól még nem kell rögtön kivégzési parancsot érvénybe léptetni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6652 Dátum: 10 jan 01, 22:30:47 » |
|
Az túl kritikus, hogy nem csinál semmit, csak a parancsokat osztogatja, amiknek nem mellesleg legalább a fele elhamarkodott, vagy hibás?
Nem tudom mi az a sok hibás döntés,amit elkövetett,aizen zseni,és úgy rángatta dróton egész ss-t,ahogy akarta,szóval az nem igazán írható az ő számlájára. A mostani mangás helyzet pedig olyan,hogy igazából vesztésre eddig nem nagyon álltak,2x álltak szarabbul,az egyiknél be is segített,a másiknál pedig,mikor levadászták kyorakut meg ukitakét pont megjöttek a vaizardok. Ő mondhatjuk az "utolsó fal",ha aizenék szétszabnának mindenkit,de még vannak bőven jó oldalon,sőt még érkeznek is,pedig az ellenségből már alig van valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6653 Dátum: 10 jan 01, 22:33:57 » |
|
De kell, mert jobb félni mint megiedni. H ha nem végzik ki egyből akkor lehet h lesz ideje támadni és nagy bajt okoz, ha meg kivégzik akkor 1 ember minusz a legrosszab esetben, lehet h embertelenebb, de biztosabb döntés, és annyi sok rosz döntést, mint con is irja nem hozott, ezt csak az Ukitake iránti fanatizmusotok mondatja veletek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6654 Dátum: 10 jan 01, 22:45:30 » |
|
Megint Yama?xD Lehet nem hoz olyan sok rossz döntést de nekem az a bajom hogy jót se. Aizen zseni ezért rángatta dróton, oksa...de a főkapitánynak is zseninek kéne lennie nem? Ha valaki egy ekkora szervezetet vezet tudjon már gondolkodni A másik 3 leader(Aizen-arrancarknál, Shinji-vizardoknál, Kisuke-ez ilyen kevertxD) érdekes hogy mindig tisztába van a helyzettel ő sosincs semmivel tisztában, de más animékben is(Fma-ban Roy elég brutál módon szerzi az infókat, Soul Eaterben Shinigami meg Noah-sama is mindig vág mindent, stb...) a vezetők mindig átlátják a helyzetet. Hozzájuk viszonyítva Yama egy tehetetlen vén roncs, a Bleachben ő irányítja a legnagyobb szervezetet de mégis az egyik legszűklátókörűbb karakter. Persze, szódával elmegy hogy ő végülis csak azt tette amit a helyzet diktál de akkor is összeségében mint vezető egy gyenge közepes szvsz pedig simán ülhetne ott nála 100x körmönfontabb ember is(nem is 1 jelölt lenne rá) szóval én egyáltalán nem vagyok megelégedve aval amit produkál az öreg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 22:49:57 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6655 Dátum: 10 jan 01, 23:01:17 » |
|
A kritikusok xD
Vaskezü vezető.Lehet h nem a legjobban csinálja amit csinál, de biztos h kevesebb baj van az SS ben vele, mint lenne akárki mással. Persze ez azzal jár, h néha ártatlanoknak kell meghalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6656 Dátum: 10 jan 02, 19:15:03 » |
|
Lehet , hogy Yama-bá nem mai "srác" , de már elég sokmindnent megtett SS-ért mondjon valaki egy olyan személyt aki nála alkalmasabb lenne a feladatra. ( bocs Byaku fanok , de ö pont nem lenne alkalmas : indok , mert túl önfejüXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6657 Dátum: 10 jan 02, 19:29:23 » |
|
Ki lenne alkalmasabb? Mondjuk van utána 3 olyan kapitány, akiknek meg van rá a képessége, hogy helyes döntést hozzanak. Ukitake, Unohana, de legfőképpen Kyouraku az, akire én gondolnék, mint következő sotaichou. Persze... Kyouraku lusta... De a megérzései abszolút helyesek. Ráadásul erős is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6658 Dátum: 10 jan 02, 19:39:34 » |
|
Ezzel kapcsolatosan vannak fenntartásaim .... de van benne valami igazság amit mondasz ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6659 Dátum: 10 jan 02, 19:40:32 » |
|
Soha nem tenném meg Ukitakét Kyourakut vagy Unohanát főtaichonak. De Yammát (ugyanazokból az indokokból amit Den írt) leváltanám de nagyon gyorsan. Egyszerűen alkalmatlan vezetőnek háborús időkben ha béka van elmegy... Én jelöltjeim: Shinji (mert okos átlátja adolgokat és megérti mások érzéseit s emelett erős is), Kisuke (ő is átlát mindenen csak ő azért inkább tudósnak kiváló nem feltétlenül főtaichonak) s a harmadik helyen talán Kyourakut sorolnám fel de csak ha minden kötél szakad mert egy lusta pijás aki nagyon nem foglalkozika a dolgokkal hiába van meg benne a képesség nem hazsnálja ki 100%san.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|