24 nov 04, 22:38:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 439 440 [441] 442 443 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740422 alkalommal)
0 Felhasználó és 124 vendég van a témában
Don Davido
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #6600 Dátum: 09 dec 30, 12:16:10 »

Rosszul számolsz megvan az a kettő vagy 1000-1500 is Unohana meg még náluk is öregebb ,mert Kyoraku le senpai-ozta a pendulumban. Sempai =feletted járó ember suliba.

Köszi az infot, bármilyen hihetetlen nem vagyok retardált... de tudtommal a sempai az felettes, aki nem korban, hanem rangban van előtted.

Mond már el a számitásaidat, mert ahogy látom Asthi nak is valami 800 év jött ki...
Rukia is már vagy 150 a tengődéssel együtt kint Rukongaiba. Yamamoto 2000 fölött van jóval. Az akadémia 2000 éve alakult és Uki,Kyoraku meg Unohana voltak ott az elsők. Nehogy azt mond már ,hogy 1000-1200 évig senki nem ment át. FAIL!
 Az akadémiát meg ha nem is vagy egy Hitsu,Kaien,Gin akkor is  pár év elvégezni.
Kyorakuék az első akadémiából kikerült kapitányok és nem az első kapitányok. A legöregebbnek vannak kikiáltva az akadémiás korosztályból akkor valszeg nem csak 800 évesek és számold bele azt is ,hogy ők se a ranglétra tetején kezdték hanem gyúrtak keményen.
Ebben a mangában csomó minden nem passzol. Hova lett a többi öreg? Eltünt? FAIL!
 Meg az Uki,Kyoraku,Unohana előttiek mert tuti voltak hisz Yama nem csak a hasára csapott:"Na akkor csinálok egy akadémiát!" című történet és egyedül csinált mindent. Tanított meg ölte a hollowokat ,felépítette SS-t és minden egyébb feladatot maga csinált. Ez lehetetlen.
Meg hol vannak a Kyorakuék utáni korosztályok? Mind meghaltak vagy mi? FAIL!
Gondolom egy részük elment a ZERO squad-ba. Viszont akkor meg még mindig hibák vannak.
Meg már jó sokan lehetnek a 0-ás osztagba.
Kubo sokmindent nem magyarázott meg ami elég nagy gerenda az emberek szemében.
Mi értelme lenne senpaiozni ? Egy szinten vannak rangba. Hisagit is sempaiozták ,mert 6-od éves volt. Nem  a rangra vonatkozik suliba is ez van. Igen én is úgy értem pár év max. Nem kell hülyére venni.
A feletted járó,idősebb vagy mentorod,tanitód. Ergó előtte járt! Képzeld korban van a különbség meg tapasztalatban.

http://en.wikipedia.org/wiki/Senpai_and_kōhai Nézd meg ezt ha nem hiszed el.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 12:28:36 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6601 Dátum: 09 dec 30, 13:01:06 »

Relax... Nem vettelek hülyére, hanem te vettél engem, csak reagáltam...

1 szóval se mondtam h 1000-1200 évig senki se ment át, viszont szerintem nem az elsők között voltak ott. Am ez az akadémia 6év vagy mennyi, szal ha ügyik 6 év alatt lenyomják, és ha elsők között voltak akkor már ők is közel járnak a 2000 hez, ne mond már h 500 évig senki se ment át. Az ellenérveid ugyanugy megbuktatják a te 1500adat mint az 800amat.
A 100 évvel ezelőtti részekben mondta Kyoraku, h ő , Unohana  és Ukitake, na meg Yamma jii már több mint 100 éve taichok. Azóta eltelt még 100 év. E szerint több mint 200 éve taicho. Azért h ha yamma után a ő a legtáposabb, akkor elég valószinütlen h 1300 évig küzdött az alapoktól fel a taicho szintig.
Amit kuboról, meg a kyoraku utánni nemzedékről irtál, abban egyetértek.

A senpaial kapcsolatban én továbbra is tartom azt, h aki rangban előtted van, vagy a kedvedért, ugyanazon rangot régebbóta betöltő személy.

De igy jobban belegondolva, annyire a részletek nincsenek kidolgozva. Ha 800 éves, amit én mondok, akkor is hülyeség, mert biztos nem 500 évbe került neki Taicho rangot elérni, de még mindig jobb mint az 1200.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 13:03:56 írta Renningan » Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #6602 Dátum: 09 dec 30, 13:36:37 »

Ez ismét egy olyan vita, mint Zarakai kardja, hogy Hisaginak miért nem iker-zanpakutouja van, ki az erősebb....
Amig Kubo hasraütésre nem mond egy számot, nem?
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6603 Dátum: 09 dec 30, 13:40:48 »

De teljesen igazad van, kishi azért még az időbeli dolgokra is odafigyel, összeszedettem egy kicsit.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6604 Dátum: 09 dec 30, 14:24:21 »

Egy kicsit? Sztem Kishi pontosan felépítia a dolgokat... Kubo meg annyira nem figyel oda h. megtudjuk magyarázni azt h. Ukitake vagy 1500 vagy 800 éves...van egy icipici különbség...
Egyébként az én számításaim is ugyanabból következnek mint Renningané. Most jelenleg 200 éve kapitányok 500 évig elvoltak ki kellett halnia az előző kapitányoknak h. ők legyenek az első akadémiás taichok de valóban 2000 éve alakult az akadémia....Szóval passz... S ha 2000 éve alakult az akadémia akkor Yamm-jii nak már legalább 3000 évesnek kell lennie...Na jól van...Hagyjuk ezt.... Technikai KO Technikai KO Én nekem jól hangzika a 800 azt jól van...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6605 Dátum: 09 dec 30, 14:40:18 »

ikszdé egyezzünk meg ebben... Én olyanra nem emlékszek h az első "nemzedék" tagjai voltak.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6606 Dátum: 09 dec 30, 14:43:12 »

Nem úgy van h. ők az elsők akik az akadémián végeznek és kapitányok lettek? ...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 14:43:43 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6607 Dátum: 09 dec 30, 14:48:34 »

Úgy van, hogy Kyouraku és Ukitake lettek elsőként kapitányok a Yama-jii által alapított akadémiáról
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6608 Dátum: 09 dec 30, 14:57:15 »

Szóval az első Taichok lettek az akadémiáról, de nem ők végezték el először, vagy igen?
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6609 Dátum: 09 dec 30, 15:05:15 »

De ez nem azt jelenti, hogy a legelső taichou-k. Azt jelenti, hogy Yama-jii előtt voltak még akadémiák, hisz elviuleg nem ő az első sotaichou... Arról nem esett szó, hogy ők végezték el legelőször a Yama-jii által alapított akadémiát, hanem annyit, hogy onnak ők lettek legelőször taichouk... Ha Yama-jii az első sotaichou, akkor itt valami nem stimmel, met a király kulcsának megszerzését a sotaichouk szájról-szájra adják át. És mondott is valamit az elődjéről Yama-jii...
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6610 Dátum: 09 dec 30, 15:13:03 »

sztem is ugyvan  hogy nem ők végeztek elősször hanem ők lettek először kapitányok az akadémiáról végezők közt
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6611 Dátum: 09 dec 30, 15:18:40 »

Yamamoto 2000 fölött van jóval. Az akadémia 2000 éve alakult és Uki,Kyoraku meg Unohana voltak ott az elsők. Nehogy azt mond már ,hogy 1000-1200 évig senki nem ment át. FAIL!

Akkor viszont nekem van igazam:

Idézet
1 szóval se mondtam h 1000-1200 évig senki se ment át, viszont szerintem nem az elsők között voltak ott

Az onnan kikerült diákok közül ők  lettek először kapitányok, sanszos h nem vártak rá 1800 évet.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6612 Dátum: 09 dec 30, 17:46:51 »

Valóban ha csak arról van szó h. a Yamma féle akadémián végeztek ők először akkor elképzelhető h. csak 800 évesek...
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6613 Dátum: 09 dec 31, 13:04:06 »

Uj év van Nevet Ilyenkor se manga se anime nincs ugye?
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6614 Dátum: 09 dec 31, 13:22:51 »

Exacta.
Ha anime lenne már rég kijött volna, onemangán pedig fejlécbe van hogy újévkor nincs megjelenő SJ szal manga sincs.
Mondjuk animét szerintem adhattak volna, mert pl. FMA-ból is kijött a heti rész szerencsére Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 439 440 [441] 442 443 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins