Rosszul számolsz megvan az a kettő vagy 1000-1500 is Unohana meg még náluk is öregebb ,mert Kyoraku le senpai-ozta a pendulumban. Sempai =feletted járó ember suliba.
Köszi az infot, bármilyen hihetetlen nem vagyok retardált... de tudtommal a sempai az felettes, aki nem korban, hanem rangban van előtted.
Mond már el a számitásaidat, mert ahogy látom Asthi nak is valami 800 év jött ki...
Rukia is már vagy 150 a tengődéssel együtt kint Rukongaiba. Yamamoto 2000 fölött van jóval. Az akadémia 2000 éve alakult és Uki,Kyoraku meg Unohana voltak ott az elsők. Nehogy azt mond már ,hogy 1000-1200 évig senki nem ment át. FAIL!
Az akadémiát meg ha nem is vagy egy Hitsu,Kaien,Gin akkor is pár év elvégezni.
Kyorakuék az első akadémiából kikerült kapitányok és nem az első kapitányok. A legöregebbnek vannak kikiáltva az akadémiás korosztályból akkor valszeg nem csak 800 évesek és számold bele azt is ,hogy ők se a ranglétra tetején kezdték hanem gyúrtak keményen.
Ebben a mangában csomó minden nem passzol. Hova lett a többi öreg? Eltünt? FAIL!
Meg az Uki,Kyoraku,Unohana előttiek mert tuti voltak hisz Yama nem csak a hasára csapott:"Na akkor csinálok egy akadémiát!" című történet és egyedül csinált mindent. Tanított meg ölte a hollowokat ,felépítette SS-t és minden egyébb feladatot maga csinált. Ez lehetetlen.
Meg hol vannak a Kyorakuék utáni korosztályok? Mind meghaltak vagy mi? FAIL!
Gondolom egy részük elment a ZERO squad-ba. Viszont akkor meg még mindig hibák vannak.
Meg már jó sokan lehetnek a 0-ás osztagba.
Kubo sokmindent nem magyarázott meg ami elég nagy gerenda az emberek szemében.
Mi értelme lenne senpaiozni ? Egy szinten vannak rangba. Hisagit is sempaiozták ,mert 6-od éves volt. Nem a rangra vonatkozik suliba is ez van. Igen én is úgy értem pár év max. Nem kell hülyére venni.
A feletted járó,idősebb vagy mentorod,tanitód. Ergó előtte járt! Képzeld korban van a különbség meg tapasztalatban.
http://en.wikipedia.org/wiki/Senpai_and_kōhai Nézd meg ezt ha nem hiszed el.