six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6330 Dátum: 09 dec 06, 20:00:20 » |
|
De pontosan úgy volt. Ken-chan mesélte Ichi-nek, hogy a 'vén trottyos' sok munkát adott Uraharának. Yama-jii nem lenne ennyire Ken-chanos, hogy "nem jut eszembe semmi... Hát akkor pusztuljon a férgese!" Biztosan nem lett volna ínyére (azért, mert fogai szerintem már nincsenek a vén apónak ), hogy még ha le is verik Aizenéket, akkor is onnantól kezdve mindenki fogja őket látni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6331 Dátum: 09 dec 06, 21:12:40 » |
|
Six saan ezt nem tudhatod. Az animében rendre mutatják h van neki foga xD
Én is ugy tudtam h Kisuke saját találmánya volt a hógolyó. Egy konkrét utalásra se emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6332 Dátum: 09 dec 07, 21:36:59 » |
|
most hogy került ide a hógolyó? most az álkarakura-előidéző-rendszerről volt szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6333 Dátum: 09 dec 07, 22:55:37 » |
|
Igazad van xD Összemosódtak bennem a dolgok. Ezt akartam kommentálni, csak utánna jött egy két zavaró mondatfoszlány kiknek több köze Soul Societyhez nála... Az elméletem, hogy miért lett Ő is Vaizard annyiból áll, hogy kin próbálta volna ki a Hougyokut? Kisuke nem olyan tudós, mint Mayuri. Minnél kevesebb 'áldozat' árán akar eredményt elérni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 22:58:02 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6334 Dátum: 09 dec 10, 20:16:19 » |
|
Banyek de gyenge volt ez a manga. tousen még resurection is nyomot . tousen a legunalmasabb karakter az egész bleachben rá kell pazarolni a drága papírt ?... nagyon kaki volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chpatrik
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6335 Dátum: 09 dec 10, 20:26:28 » |
|
Nem volt valami jó ez a manga, de Hirako kardja nagyon kiváncsivá tett. Remélem legalább megizzasztja egy kicsit Aizent Annyira unom és utálom Tousent, hogy az már fáj... Remélem Ken-chan fogja kinyírni, a hollowizációjával együtt! Tényleg milyen klassz lenne ha Ken-chan is tudna hollowizálódni http://animeprofile.info/load/20-1-0-17
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 10, 20:28:32 írta chpatrik »
|
Naplózva
|
"Now, with my own eyes, I will witness the fall of Soul Society."
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6336 Dátum: 09 dec 10, 20:57:34 » |
|
Meg shikai... meg bankai... és a világ felrobbanna, annyira sirály lenne Kenpachi
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6337 Dátum: 09 dec 10, 21:03:47 » |
|
De kíváncsi vagyok már shinji shikai-ára,azért aizen is meglepődött most egy kicsit. Komamura meg egy csapásból szétzúzta a hippi karját,erre tousen beszart,azt nagyobb fokozatra váltott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 10, 23:20:03 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6338 Dátum: 09 dec 10, 21:20:59 » |
|
Jaja. Komamura meglepett egy kicsit, unahana után őt tartottam a leggyengébb Taichonak. Am tényleg bexarás h annyira agyontápolt ez az egész banda. Fuuuuuu mind1 Ahogy az irót megismertem, biztos nem fogunk tul sok ujjat tapasztalni. Egy Bankai és Ken-Chan Hát ha lenne neki akkor az egész banda együtt nem tudná megse karcolni... Még igy is a top5 ben van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6339 Dátum: 09 dec 10, 23:16:25 » |
|
Nah elolvastam én is az új részt. Hááát. Shinjire kiváncsi vagyok nagyon nagyon nagyon szép hosszú harc ami végre méltó legyen a Bleachhez. Nagyon régen volt egy hosszú érdekes harc már..Egy nagyon jó Shinji vs, Aizent akarok Tousenre kár pazarolni a papírt. Utálom h. ilyen tápos. S utáloma asüketelő dumáját és utálom h. ahelyett h. érdekesebb szereplők harcát lássam ahleyett ennek aa vakegérnek a szupererejét kell néznem...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6340 Dátum: 09 dec 10, 23:21:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #6341 Dátum: 09 dec 11, 00:01:07 » |
|
Ha jól nézem, akkor a Bleachben is lesz egy Itachi vs. Sasuke párbaj.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6342 Dátum: 09 dec 11, 01:18:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6343 Dátum: 09 dec 11, 01:34:35 » |
|
Hoppá!! Ha Tousen nek van resurrectionja AKKOR elméletileg Ichigonak is kell lennie nem?????????? És akkor megint lehet tápolni Ichit!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6344 Dátum: 09 dec 11, 06:21:26 » |
|
Nah ez chapter hasonlóan felháboriító, mint Danzou... Ezek ott fognak egy helyben állni, ahogy illuzíóznak, majd jön Hanataro és levágja AizentXD Shinji!O_O coolXD A vaksinak meg ki kéne nyomni már a szemeit....
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|