24 nov 05, 06:23:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742681 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
Stein-hakase
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hakase

« Válasz #5820 Dátum: 09 okt 27, 12:15:49 »

Ne, én szeretem ahogy integet. >.<#
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5821 Dátum: 09 okt 27, 13:03:01 »

Hisagin is vannak sérülések amit akkor gyerekkorában szerzett----De mostmár tudjuk miért Frankensteinnek öltözött be Ichi elvégre ennyi harc után úgy kellene kinéznie Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 27, 13:04:46 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5822 Dátum: 09 okt 27, 13:07:43 »

Lehet hitelesebben hozná a shinigami szerepet, egy halálistenről mégis csak ijesztő alak jut az ember eszébe. ( Ha nem nézi a Bleach-t )
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5823 Dátum: 09 okt 27, 17:51:45 »

Hm az is igaz...

Eszembe jutott még egy pont a sérülések megrajzolása ellen... Pont a sérülések megrajzolása... Elég aprólékos meló hitelesen visszadni a hegeket minden testhelyzetben ahogy a manusok kalimpálnak... A rajzolóknál szerintem ki is verné a biztosítékot a 100-adik rész után... Nevet

Van pár anime ahol össze-vissza vannak kaszabolva a tagok, de valahogy egyik se hosszabb 1-2 évadnál... De ez off..
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5824 Dátum: 09 okt 27, 18:13:31 »

Igen, valószínűleg ez az oka annak is, hogy a mellék szereplőknek van inkább csak valami megkülönböztetőjele, mint pl. Hisagi tetoválásai, vagy Ken-chan arcán végighúzódó vágás és nem Ichigo-nak.
OFF: Pl. One Piece-ben a főszereplőnek van egy vágás az arcán, de az annyira egyszerűen van ábrázolva, hogy nem sok plusz munka a rajzolónak.
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5825 Dátum: 09 okt 27, 19:09:43 »

A 243 Raw-jába belepillantottam hent és új opening meg ending. A végén elmebeteg Ken-chan megjelenés és röhögés.  Nevet
A 379-be ez a rész a legérdekesebb az Orihimés:
http://www.mangatoshokan.com/read/bleach/1/379/18
Fájt neki az espadák halála. Köze lesz a nagy titokhoz ami vele történt itt HM-ben szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 27, 19:14:57 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5826 Dátum: 09 okt 27, 19:28:46 »

Lehet, hogy köze van hozzá, mióta ott járt, eléggé megvan zuhanva. Remélem nem csak annyi volt, hogy látta nekik milyen rossz, vagy hasonló, és csak megsajnálta őket.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5827 Dátum: 09 okt 27, 22:54:02 »

Új opening????? Vááááááh Nevet Nevet Nevet
Hm...Orihime hát lehetne több szerepe mint Kurosaki-kun kiáltozása többféle hangnemben remélem valami fontosabb dolgot fog mindaz amire rájött eredményezni...De szerintem csak a sajnálat lesz és nagyon egyet fogok vele érteni...Elvégre Négyeskével is elég sokat beszélgetett látta Grimmjow sorsát stb...Remélem elsz vmi értelmes következtetés...Amia  sorozat szempontjából si fontos...Vmi titok amit mi nem tudunk az Espadákról...
Bár mondjuk ügye elvileg az Espadák képviseltek egy-egy jellemző jellemvonást pl. Stark és a magány aminek azonkívül h. magányos volt és megteremtette Lilyt semmi más fenköltebb értelmet nem nyert a harc szempontjából pl. azt h. a magány egyetlen dolog győzi le a barátság és én itt azt vártam volna h. Starkot Ukitake+Kyouraku együttes nyomja le...

Nah megnéztem az új openinget. Csak másodszorra tetszett meg és főleg azért mert szép jelenetek vannak benne  és olyan hátterek amiket ezelőtt még nem láttama  Bleachben. na meg roppantul érdekel a Shirosaki és Ichigo páros harca remélem gazából is benne lesz... Viszont nagyon úgy néz ki eza  filler egy darabig tartani fog viszont ha  Ukitake harcolna alamennyit én boldog lennék (az ő kardja is masírozott fél másodpercig...)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 28, 08:27:57 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5828 Dátum: 09 okt 28, 10:06:46 »

Vááá! Zaraki belépője nagyon odavert!

Suzumebachin jót nevettem! "A sok szabadidődben vehetnél egy új ruhát és beszerezhetnél egy pasit!"

Az openingből ítélve Yama-tata valahogy kiszabadul, szóval lehet, hogy látni fogjuk a 3 legerősebb kapitányt harcolni - bár Unohanát szerintem nemigen fogjuk látni.

Mondjuk Gonryoumaru-ról sem tudtunk meg semmit sem a mangában, itt meg kiderül, hogy a villám-használó, szóval még reménykedem...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5829 Dátum: 09 okt 28, 11:19:47 »

Nekem azért van egy olyan érzésem h. ez az opening mézes madzag...Tök jól néz ki meg nagyon jó jelenetek vannak benne de én szerintem maga a rész korántsem lesz olyan mint az opening. Elvégre a Bleach openingek azt hiszem ponta  2. olyan dolgokat sejtetett mint Uryuu vs. Hitsu aztán közük sem volt egymáshoz... Sztem végül nem fog harcolni sem Yamma, sem Kyouraku sem Ukitake sem Unohana csak a szokásosat hozzák majd. De az is igaz h.a  remény hal meg utoljára... Meg úgy néz ki ha most külön openingje vana  dolognak akkor még tartani fog egy ideig habár el tudom képzelni h. ez az opening majd belelóga a Négyeskés harcokba ugyanígy mint az előző opening belenyúlt ebbe...
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5830 Dátum: 09 okt 28, 11:57:32 »

Az opening egy vödör nyál, már elnézést azoktól akiknek esetleg tetszik! Az előző sokkal jobb volt, nekem legalábbis jobban bejött, bár érdekelne, hogy új OP miért pont a filler közepén kell?? oké az elején megy a duma a zanpikról, de akkor is!

Zaraki szokás szerint kacagva  megjelent, de vele mit csinál Muramasa? Biztos van neve a kardjának, de azt még ő se tudja (mellesleg nem is érdekli) engem spec érdekelne milyen, meg mire képes! Ruri iro kujaku, meg Wabisuke ellen neki sincs sok esélye! AZ előbbi talán elfeküdne a rengeteg reiroku-tól!
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5831 Dátum: 09 okt 28, 12:08:20 »

Hát, nem lehet, hogy a filler végét jelenti az új OP? Amúgy remélem nem derül itt ki semmi Ken-chan kardjáról, mert akkor az eredeti történetben nem fog semmi.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5832 Dátum: 09 okt 28, 12:09:54 »

Az lehet h. vödör nyál de a háttérképek jók meg jó lenne ha tényleg lennének benne pl. az a Yammamotos rész vagy a Shrosaki+Ichigo támadás...Egyébként másodszorra már nem rossz elsőre nekem sem jött be de másodszorra egész jó...Habár az tény az előző openinget soha nem fogja utolérni és nem lesz nálam sem kedvenc ez az új...

Sztem az elég rossz lenne ha a Négyeske harcához mega  Vaizardokhoz ez az opening maradna...Akkor nagyon mérges lennék Kubora én azt hittem eza opening valami Vaizardos elsz és hamarosan vége a fillernek...De hát ez nem úgy néz ki...Lehet h. az 52hetes verzió az igaz amit nyáron vhol olvastam-----
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 28, 12:11:32 írta asthi » Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5833 Dátum: 09 okt 28, 12:31:56 »

Alsó hangon körülbelül 22 részig biztos filler lesz. általában olyan 22 rész után van új opening. A zene szerintem is ömlengős. Az ending is olyan filleres. Amúgy szép meg jó, hogy harcol mindenki mindenkivel, de valami kis lightos háttértörténet is kéne.
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5834 Dátum: 09 okt 28, 12:38:54 »

22 rész? Az szép, akkor még felesleges várnom a filler végét, mert abban van valami, hogy ezzel az OP-al elég hülyén jönne ki, folytatni a történetet, és nem lehet részenként új OP.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins