24 nov 18, 00:33:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757725 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #5640 Dátum: 09 okt 09, 21:54:40 »

Den szeritnem ez nagyon jó movie volt. Az ötlet nagyon tetszett. A sc vs ichi újra igazi Blícs filinget adott az egésznek.
Mikor Ken chan leveszi a szemkötőt. Renji bankai normális alakban... nem abban a bolond formában... ilyen fillereket kéne csinálni! Nem ilyen össze sz*rt mocskokat.

Azért a movienak is lett negativuma. Később mikor több bankait shikait és zampaktout ismerünk jobb lett volna.
Pl egész be lelkesedtem mikor Yama apó eleresztette a szellemi erejét Ichigo előtt. Annyira megnéztem volna Ichi vs sok kapitányos harcot.

Szal szeritnem ez messze jobb volt mint az előző movie.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5641 Dátum: 09 okt 09, 23:37:08 »

Teljesen egyetértek Don hsz-ével. Őszintén szólva én nem is számítottam másra, egy ilyet szintű harcnál mint, hogy valakit előbb utóbb levágnak, és Hiyori került bele a szórásba lehet rám is megharagszanak majd, de Hiyori számomra sem nagy veszteség egyáltalán.  Való igaz eddig mindenkinek az volt a baja, hogy meghalnak a rosszak stb. de most meg ez sem jó. Mondjuk nekem nagy kedvencem Gin, de valószínűnek tartom hogy előbb-utóbb őt is meg Aizent is levágják, az ha előtte levágnak pár vaizardot vagy kapitányt az sem zavarna különösebben. Igazság szerint már csak egy valamit nem értek, most elmondták minden féle sunyi féregnek Gin-t, mert hátba szúrta Hiyorit azért kíváncsi lennék fordított esetben is ilyen vélemények születnének, vagy ha mondjuk Toshiro szúrta volna hátba Gin-t Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 09, 23:39:02 írta Train » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #5642 Dátum: 09 okt 09, 23:41:14 »

A lényeg ugyanaz Gin sunyi féreg marad hátba támadni bárkit lehet... nem azért utálom Gin-t mert Hyorit szúrta le. Azért mert irritál és kész.
u.i. azért sunyi féreg mert ennyit tud... és itt kimerült a tudomány... Aizenre is igaz ugyan ez. Nem szemtől szemben harcol csak egy sz*ros illúzió mögé bújik.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 09, 23:43:37 írta Hiei » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #5643 Dátum: 09 okt 10, 00:33:21 »

Na, én is elolvastam a mangát. Azt gondoltam hogy Kensei Ban Kai formáját fogjuk először látni a Vaizardok közül. Nekem kifejezetten tetszik a Tekken Tachikaze. Mosolyog Hyori pedig remélem nem hal meg. Valahogy túl hirtelen ez az egész.  Hmm? Várom a következő fejezetet. 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5644 Dátum: 09 okt 10, 00:45:09 »

Mindenesetre most Aizenék jegelve lesznek sztem. Bár HM-ben a Yammi-s harcba Ichigo ne menjen bele (de úgysem bírja megállni), vannak ott elegen. Mondjuk egy Unohana vagy Kenpachi harcot megnéznék.

OFF:Köszi Den. Nevet
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5645 Dátum: 09 okt 10, 08:34:57 »

Huhú én Kubo-tól rendelek Nevet egy Shinji revange-ot . Shinji vs. Gin. Sztem ez lesz! Nyelvesít
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #5646 Dátum: 09 okt 10, 10:57:48 »

Van egy olyan érzésem, hogy Yammi harca nem lesz hosszú. Ichigo meglátja őket és menet közben ketté vágja Yammit és megy is tovább. Mondván nincs erre idejexDD.
Láttuk mit művelt a kezével maszk nélkül... szeritnem a 0 pedig nem jelent semmit.
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5647 Dátum: 09 okt 10, 11:35:06 »

Nem is tudom "ennyi" lenne Gin? Egy semmi ,hát.. Aizen alkapitánya volt, zseni, láttuk ,hogy elintézett egy 3 rd seatet akinek korban és tapasztalatban normál esetben 20-szor erősebbnek kellett volna lennie.
Szemrebbenés nélkül képes ölni stb..
Train nem hiszem ,Aizen a végén meghalhat ,de Gin tuti más miatt van vele. Ha le is verik nem meghal ,de egyenlőre nem tartunk itt. Ő öl meg mást egyenlőre ez van.
Hiyori pedig egy zöldfülű hibáját követte el. Tuti ,hogy Gin röhögve levágja az ellenfelet ha ilyen gyenge abban a pillanatban. Nyitott védelemmel.. Én tuti nem rontok rá Aizenre ha tudom ,hogy egy köcsög aki illúziózik és van 2 fedező embere akik ott állnak az egyik meg távolsági shikaos is még ráadásul.
 Ez a shikai meg most tudtuk meg mire jó még. Tudja szabályozni a az erőt és a sebességet.
Ha nagyon bedurvult volna az SS arcban. Ichigo már nem élne és levághatta volna Matsumotot és megöli Hinamorit majd kapásból Hitsugod ellen fordul és ennyi volt.  
Toushiro Gint lol. Neki nincs ilyen shikai-a és esélye sem lenne +-ba teljesen kimerült.  Pontosan
Ez a férgezés kicsit gyerekes. Nem így kéne nézni. Kicsit nézzzük meg a helyzetet is és a körülményeket.
A jóknál is lehetne végre valami nagy stratéga szereplő ,mert Yama az nem az. Ketté osztani a sereget(ami eleve meggyengült 3 kapitány távozásával) na ez is egy hatalmas baki. + Sejthetné ,hogy Aizen ilyesmire is vár.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 10, 11:42:47 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5648 Dátum: 09 okt 10, 12:56:28 »

Én nem hinném hogy gyerekes lenne a férgezés ha 1x az az egész badna, mindhárman ahogy vannak. Bármelyiknek fizikai fájdalmat okozna ha nem hátulrol kéne vki ellen nyitni vagy nem lehetne vki vagy vmi(illúzió) mögé elbújni...de végülis illik is a megjelenésükhöz meg a külsejükhöz is ez a stílus.

A movie meg hát...lehet szánok rá időt ha szerintetek ennyire jó, csak nekem már annyira elegem van ebből hogy movie meg fillerek idején csak az alapcsapat+a gotei létezik Nevet
Naplózva

kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #5649 Dátum: 09 okt 10, 14:36:57 »

Gin és Aizen iszonyat eltalált karakterek és nem tudok rájuk haragudni mert folyamatosan csak magukat hozzák.

Hiyorira se tudok haragudni mert ő is, és el is várom tőle hogy forrófejű és nagyszájú legyen ikszdé ja és alázza Shinjit Nevet de persze közben midnennél fontosabbak legyenek egymásnak, tudjuk ^^, igazából mindhárman izé négyen tetszenek vmilyen szinten,
persze azér Shinji és Hiyori a legjobban úgyhogy Aizen, Gin fujj fujj grr pfff ikszdé

nah izé de...
picit zavart
hogy a spoiler fájdalmasabb és izgalmasabb volt mint a... úgyértem csak a szöveget látva ez az egész jöbban átjött, többet vártam a képektől, ez a rész iszonyat nagyot kellett volna hogy üssön !! lehet hogy csak mert előre tudtam mi lesz? Szomorú

és hát... képileg... nem. Jó volt de, de tízszer ilyen jó is... áh mindegy -.-"

és Hiyorit ne... 
ez a jó oldalon is haljon meg vki és ki mért sír, azért ha erre ment volna ki a játék elég egyszerű lett volna szerintem smirksweat  van ott akárhány szereplő akik a kutyának se hiányoznának, nekem legalábbis biztos nem. Kidolgozatlan, lapos vagy csak egyszerűen semmilyen karakterek akik valahol a történet mentén előkerültek mert szerepük volt de nincs semmi mélység, semmi személyiségük ( vagy csak nem jön be ;D ), ha megjelennek a lapokon olyan mintha papírt kéne rágnom ^^" Yama pl. Vagy Komamura, és majdnem minden hadnagy, aztán Love... uh... Kira is ennek a szélén táncol de azér ő nem unalmas csak elhiteti magáról ^^"

de Hiyori nem ilyen...

szal tényleg nagyon komoly oka volt hogy őt kellett "halálra" sebezni,

és pedig az hogy Yama papa ide, Vaizardok és talponmaradt kapitányok, Aizen, Gin, kulcsgyártás, WW, stb oda,
lehet hogy most Kubonak találnia kellett valamit amivel elhitetheti hogy van egy még ennél is égetőbb dolog,
mégpedig hogy ICHIIGOOOOOOOOooooóóóóó ikszdé visszaér-e vajon időben Orihimével kézenfogva? *SUSPENSE*

és lehet hogy csak azért mert Ichigo nem szerepelt fél éve, de akkor is...

O.O"

tényleg,... és félek, és izgalmas... amit Stark és Soi csatáit, meg Hali beszólását leszámítva egy pillanatig nem éreztem ezalatt az arc alatt. és most el kell felejteni egy picit az eddigi okát a harcnak mert abból nem lehetett kihozni a váltást (?) igenis Kubo mester *__* Azér Hiyorit kettévágni, hát... hatalmas átvezetés pff gratulálok... de ami megtörtént megtörtént, úgyhogy hajrá Hiyori, Shinji Szomorú

Yamát meg csapja le Aizen. most. ^^"

kiváncsi lennék miért ez a hirtelen váltás am ^^"
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5650 Dátum: 09 okt 10, 15:49:10 »

kagura - Én kedvelem Komamurát, meg a hadnagyokat is (kivéve a gépcsajt, őt szabad elintézni Nevet), úgyhogy nem örülnék, ha Kubo legközelebb úgy döntene, hogy ők kerülnek sorra! Ráadásul Kira az egyik kedvencem, ő tabu - ha Kubo élni akar... Ördögi Nevet Love nem hiányozna, a vén szivart meg nagyon rühellem, úgyhogy bennük kiegyezhetünk. Mosolyog Egyébként Soi Fong is hasonszőrű, szerintem később pont olyan lenne, mint Yama. Ha van valami gond, rögtön ki akar nyírni mindenkit - idegesít a csaj. Orihime is, de ő valahogy kell a történetbe - bár szerintem inkább Ishida illene hozzá. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 10, 15:50:13 írta gyalogbagoly » Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5651 Dátum: 09 okt 10, 16:51:49 »

Én azon kezdtem el gondolkozni h. baj van Kensei Bankaijával. Neki nem hosszú egyenes kardja volt mi aza a tör a akezében amiből lett az a bankaijos cucc, ami egyébkét nekem bejön és tetszik jól kitalálta Kubo. De hogyan letta a szép egynes kardjából tőr? vagy aza a shikai formája? Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 10, 17:39:41 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5652 Dátum: 09 okt 10, 16:55:10 »

Az a shikaia ,de már volt mondva. Nevet Az csak a sima katana forma ,a hosszú kard.
Naplózva

kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #5653 Dátum: 09 okt 10, 17:08:16 »

am látod gyalogbagoly, máris volt két közös pont, Love és Yama-jii, pedig nem épp ugyanazoknak a szereplőknek vagyunk a fanjai kacsint
Yamát nem tudom kedveli-e egyáltalán bárki ... úgyértem jobban mint akárki mást a shinigami oldalon ( vagy bármelyiken )

de ha van, tegyefela kezét nehogy kimaradjon a véleménye ^^"
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5654 Dátum: 09 okt 10, 17:11:58 »

Love úgy még cool bár nem vagyok a fanja ,de még így is egyedi és jó karakternek tűnik.Ötletesebb ,mint pár ember.   Viszont Yama egy vénszamár más szavam nincs rá. Stratégiából megbukott lehet akármilyen izomember és tűz kardos. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 10, 17:13:38 írta Don Davido » Naplózva

Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins