Gin és Aizen iszonyat eltalált karakterek és nem tudok rájuk haragudni mert folyamatosan csak magukat hozzák.
Hiyorira se tudok haragudni mert ő is, és el is várom tőle hogy forrófejű és nagyszájú legyen
ja és alázza Shinjit
de persze közben midnennél fontosabbak legyenek egymásnak, tudjuk ^^, igazából mindhárman izé négyen tetszenek vmilyen szinten,
persze azér Shinji és Hiyori a legjobban úgyhogy Aizen, Gin fujj fujj grr pfff
nah izé de...
picit zavart
hogy a spoiler fájdalmasabb és izgalmasabb volt mint a... úgyértem csak a szöveget látva ez az egész jöbban átjött, többet vártam a képektől, ez a rész iszonyat nagyot kellett volna hogy üssön !! lehet hogy csak mert előre tudtam mi lesz?
és hát... képileg... nem. Jó volt de, de tízszer ilyen jó is... áh mindegy -.-"
és Hiyorit ne...
ez a jó oldalon is haljon meg vki és ki mért sír, azért ha erre ment volna ki a játék elég egyszerű lett volna szerintem
van ott akárhány szereplő akik a kutyának se hiányoznának, nekem legalábbis biztos nem. Kidolgozatlan, lapos vagy csak egyszerűen semmilyen karakterek akik valahol a történet mentén előkerültek mert szerepük volt de nincs semmi mélység, semmi személyiségük ( vagy csak nem jön be ;D ), ha megjelennek a lapokon olyan mintha papírt kéne rágnom ^^" Yama pl. Vagy Komamura, és majdnem minden hadnagy, aztán Love... uh... Kira is ennek a szélén táncol de azér ő nem unalmas csak elhiteti magáról ^^"
de Hiyori nem ilyen...
szal tényleg nagyon komoly oka volt hogy őt kellett "halálra" sebezni,
és pedig az hogy Yama papa ide, Vaizardok és talponmaradt kapitányok, Aizen, Gin, kulcsgyártás, WW, stb oda,
lehet hogy most Kubonak találnia kellett valamit amivel elhitetheti hogy van egy még ennél is égetőbb dolog,
mégpedig hogy ICHIIGOOOOOOOOooooóóóóó
visszaér-e vajon időben Orihimével kézenfogva? *SUSPENSE*
és lehet hogy csak azért mert Ichigo nem szerepelt fél éve, de akkor is...
O.O"
tényleg,... és félek, és izgalmas... amit Stark és Soi csatáit, meg Hali beszólását leszámítva egy pillanatig nem éreztem ezalatt az arc alatt. és most el kell felejteni egy picit az eddigi okát a harcnak mert abból nem lehetett kihozni a váltást (?) igenis Kubo mester *__* Azér Hiyorit kettévágni, hát... hatalmas átvezetés pff gratulálok... de ami megtörtént megtörtént, úgyhogy hajrá Hiyori, Shinji
Yamát meg csapja le Aizen. most. ^^"
kiváncsi lennék miért ez a hirtelen váltás am ^^"