24 nov 23, 23:50:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1765010 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Don Davido
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5595 Dátum: 09 okt 07, 17:48:58 »

Kyoraku shikaia ilyen szemétkedős.  Gondolkozik Yama? Ja az kemény ,de hülye. Nevet Ukitake meg most azt mondom valamit vagy tervez vagy más ,mert tuti röhej ha ennyit tud és kész.
Kenpachi:
Tudom ,de a speciális képességét nem tudja használni ,mert nem tudja a nevét ami meg kéne.
Mayuri ésszel győzött. kacsint Én nem a csata ereje miatt tartom jónak az nem olyan kiemelkedő ,de ellensúlyozza legalább. Taktika bizonyos formája ez is.
Itt lehetne nézegetni mi fair mi nem ,de ez egy harc itt nincs fekete és fehér ,mint a manga lapjain.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 07, 17:52:55 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5596 Dátum: 09 okt 07, 17:56:42 »

Őszintén szólva engem sem győztek meg a Vaizardok. Most ide rongyoltak, hogy majd helyre teszik a dolgot, de véleményem szerint Love meg Rose semmit nem érnek, a többiek is állnak mint egy rakás szerencsétlenség. Kérdem én így mit akarnak Aizenéktől :/?
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5597 Dátum: 09 okt 07, 17:58:00 »

Azt honnan vesszük, hogy Kenpachinak alapból shikkaija van? Tudtommal nincs az shikkaiban... Kyouraku és Ukitake erős, ez tuti. A vaizardoknak 100 évük volt bankait tanulni, tökéletesíteni....
Train, teljesen igazad van...  De elösször a jófiukat beleverik a betonba, utána kelnek fel, és mutatják meg mire képesek. EZ általános igazságXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5598 Dátum: 09 okt 07, 18:30:20 »

Azt honnan vesszük, hogy Kenpachinak alapból shikkaija van? Tudtommal nincs az shikkaiban... Kyouraku és Ukitake erős, ez tuti. A vaizardoknak 100 évük volt bankait tanulni, tökéletesíteni....
Train, teljesen igazad van...  De elösször a jófiukat beleverik a betonba, utána kelnek fel, és mutatják meg mire képesek. EZ általános igazságXD
Ment a pü. Idézetet kerestem neked ami alátámasztja ,hogy az shikai. Nem akartam már újra beírni. Egyszer már beszétük. Kb olyan ,mint Zangetsu ő sincs lepecsételve katanába.
Na jó Dancsa kedvéért a oldalakat és mindenki kedvéért megint az idézetet..  
"His Zanpakutō unlike others has no seal on it, its is always in its true form. Despite not knowing its name his Zanpakutō is constantly released in some form of released state due to his immense Spiritual Pressure (much like Ichigo's Zangetsu). In other words his Zanpakutō is constantly in a Shikai state without having the additional abilities a Shikai may grant its user"

Bleach manga; Chapter 109, page 17  
http://www.onemanga.com/Bleach/109/17/
Itt mondja: 'The reason why is no seal ..' Amúgy kb az ,hogy akkora az ő spirituális ereje ,hogy egy pecsét csak ártana.
 Bleach manga; Chapter 120, page 9
http://www.onemanga.com/Bleach/120/09/
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 07, 18:40:49 írta Don Davido » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5599 Dátum: 09 okt 07, 20:52:25 »

Don Davido, bár írtam már korábban, de leírom még egyszer, jelenleg a harc Karakura városában folyik, amit a harc idejére áttettek Soul Societybe, hogy ne tegyenek kárt az emberi világban.
Nézd meg Mashirot, elvileg 15 óránál is tovább tudja fenntartani a maszkot, de szerintem most még 15 percig se húzta, a többiek se bírták 3 percnél tovább, ráadásul annak alapján amit korábban megtudtunk róluk ennél sokkal erősebbnek kéne lenniük.
Ellenben nézd meg Ichigot, mióta Hueco Mundoban van, gyakorlatilag minden harcával ugrásszerűen növekszik az ereje és még át is változott valamivé, ami közelebb áll a hollowhoz mint az emberhez, más szóval a vaizardok azért mutatnak szánalmas teljesítményt, mert egy olyan világban vannak, ahol az ő hollow erejük a mellékelt ábra szerint fabatkát sem ér, látod még az Espadak se voltak formában, Aizent még fel is dühítette, hogy ennyire gyengén szerepelnek, ami azt jelenti, hogy erre még ő sem számított. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 07, 20:55:21 írta Csibe19 » Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5600 Dátum: 09 okt 07, 22:55:57 »

Zaraki valami olyasmit mondott, hogy neki akkora a lélekenergiája, hogy nem lenne képes annyira korlátozni, hogy a kardra kihasson. Szóval ő alapból olyan szinten van, mint más akkor, amikor szabadon engedi a kardja erejét - vagy mi... Gondolkozik (Ez most elég jól kijött a movie-ban is. Nevet)
HM Sado erejének tett a legjobbat, kíváncsi vagyok, hogy hogyan eredhet onnan... Gondolkozik
Azt rühellem Kubo-ban, hogy mindig kiválaszt egy adott helyszínt, és ott is marad - sokáig. Szerintem sokkal jobb lenne, ha gyakrabban váltana, vagy akár felváltva mutatná a történéseket. Az is kiderülhetne végre, hogy Uraharáék mia sz.rt csinálnak, mert totál kivonta őket a történetből - meg eddig azokat is, akik HM-ben vannak, de most úgyis ők jönnek. Sajnos. Mert mielőtt ugrabugrál, legalább Ukitake állapotáról elejthetett volna egy morzsányi információt! Gyáááá
Feliratosan is megnéztem az új részt.
Spoiler: Matsumoto-ék miért nem érezték meg Ichigo reiatsu-ját? Pedig arról volt szó, hogy őt már messziről ki lehet szúrni, úgy "szivárog" a lélekenergiája. Gondolkozik
Oomaeda a gúzsba kötött zanpakutou-jával vicces volt. A gépcsajt meg szerettem volna nagyon megrúgni Ördögi! (Szegény Nemu, őt valahogy nem voltam képes megkedvelni!) Néha ugyan vannak önálló döntései, és időnként valamiféle személyiség is dereng, de annyira embertelen, hogy csak egy eszköznek tudom tekinteni, amit Kurotshuchi használ.
Az Ichigo vs. Senbonzakura fight nagyon tetszett - és így már értem, hogy az endingben miért törött a szamuráj fazon maszkja. Vajon aki alatta van, az pont úgy néz ki mint Byakushi, vagy csak a hangja olyan? Gondolkozik Nevet
Byakuya körül most nagyon megkavarodott a dolog. Kíváncsi volnék, hogy mi történt az elején, amikor körbevették a pengék (mivel még most is azt mondta, hogy egy zanpakutou nem győzheti le). Most lehet agyalni, hogy vagy nagyon megkergült, és azt sem tudja, hogy mit csinál, vagy forral valamit. Gondolkozik Ráadásul azután, hogy "a büszkeségét akarja megvédeni", egy pillanatra elgondolkodtam, hogy talán nem is az ő büszkeségéről van szó. HM-ben ezzel Rukiára utalt, őt nevezte a "Büszkeségének". Bár ezzel először is az a gond, hogy nem tudom, hogy van-e különbség japánul a kettő között, meg ugye Rukiát most miért is kellene megvédenie? Na mind1, előbb-utóbb úgyis kiderül, csak ilyenkor valahogy olyan lassan telik el ez az egy hét... Nevet
Úgy tűnik, ez a Muramasa pali rásegítés nélkül is igen közel áll ahhoz, hogy feldobja a talpát. Ez azért lehet, mert kinyírta a shinigami-ját? Gondolkozik
Spoiler vége
asthi - Ajánlom figyelmedbe a szinkronos 108. rész endingjében az utolsó képet! Nevet (A feliratos verzióban én csak olyat találtam, aminek az endingjében Senna van.)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 08, 02:00:12 írta gyalogbagoly » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5601 Dátum: 09 okt 08, 13:20:23 »

Don Davido, bár írtam már korábban, de leírom még egyszer, jelenleg a harc Karakura városában folyik, amit a harc idejére áttettek Soul Societybe, hogy ne tegyenek kárt az emberi világban.
Őszintén ez volt a gondolatom: Heee?
Véletlen nem az volt, hogy ugye komplett karakurát átvitték SS-be, aztán ide egy replika karakura van? Mert Ezt mondták az animében, ez 99%
Szóval most a harc egy replika karakurában, a való világban van, az igazi karakura az SS-ben van, és ott alszanak benne az emberek.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5602 Dátum: 09 okt 08, 13:58:54 »

Dancsa korrekt. Ezt már én is mondtam.
Csibe ezzel nem magyarázhatsz mindent. Hiába nem fogható erre minden és ezt le se írták amit itt írsz így konkrétan.
Semmi nem derült ki csak ,hogy elszállt a maszkja. A többiek meg eleve kevesebb ideig bírják tartani.
Ichigóhoz nem mérhetőek ,mert ő valami teljesen más.
Ők egy kisérlet alanyai voltak ami elég rosszul sült el.  
A másik Shinji a való világban alázta Grimmjowot. Igaz fél karja hiányzott ,de akkor is. Szerintem ez a helyszínes érvelés nem állja meg a helyét. 15 óráig bírná elméletben ,de ez már nagyon a határ és a folyamatos harc melett is teljesen más jön ki.
Az espadák elég jól nyomták csak Starrk aki nem is annyira adott bele mindent  bekapta Kyorakut. Barragan szivatta a népet csak Hacchi rájött a gyengeségére. Halibel meg a Hitsutól kapott majdnem ki ,de aztán meg 3 shikai-os akiből kettő maszkal ment ellene ,elég jól tartotta magát ellenük.
Azért Aizen elmebeteg kis álmai ugye és ő maga semk tévedhetetlen.
Azt hitte 3 Adjuchas arrancar majd győzni fog ugyan-ugyan.
A vaizardok meg röhejes ,hogy 100 évig ezek szerint csak ültek meg hentai mangát olvastak vagy mi a helyzet?
Semmi értelemes taktika kidolgozása Aizen ellen és csak úgy odamentek ,hogy lesz ami lesz?
Egyébként azt nem várhatnád ,hogy leverjék kapásból Aizent meg a co-t. Én se vártam én nem erre mondtam ,hogy nem olyan kemények.
Igenis nem  erősebbek a SS kapitányoknál.
Aki azt várta ,hogy odamennek és akkor = Aizen halál. Az rosszul számolt.

Aizen meg nem hiába kisérletezett a holowizálással ha talált egy hatékony módszert tuti ,hogy magán használta az immár megbízható módszert.
Kiváncsi lennék mit szólnátok ,ha egy hollow maszkot is villantana.  Nevet Az lenne ám a gáz.
Az viszont tuti ,hogy mindennel megpróbálta még növelni az erejét. Tolni kifelé a shinigamik határa felé.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 08, 14:15:26 írta Don Davido » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5603 Dátum: 09 okt 08, 14:24:32 »

Elgondolkodtam azon amit Csibe írt és beugrott h. mi van akkor ha a kutatási iroda variált vmit a térrel amit átküldött? A 4 pillér amit annyira védtek lehet nem csak arra szolgál amiket már elmondtak hanem vmalamilyen módon elnyomja a hollowok erejét...mert ez akkor se helytálló hogy harc közben nem 15 óráig hanem csak pár percig bírja tartani Mashiro a maszkot ugyan már...meg az espadak is gyengébben szerepeltek a vártnál szóval nem lepődnék meg ha kiderülne vmi ilyesmi. A vaizardok pedig összeségében erősebbek mint az ss kapitányok és ez majd ki is derül...hisz ahogy már említettem a 10 ss-ben maradt kapitány közül már csak 3 van akit nem láttunk teljes erővel harcolni és az egyik épp a földön hever közülük, a vaizardoknál meg csak most fogjuk látni az első bankai,valamint a kapitányok is mindig vert helyzetből nyertek ahogy Dancsa is mondta, itt se lesz másképp.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 08, 14:26:00 írta Den » Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5604 Dátum: 09 okt 08, 14:45:04 »

Na kijöttek az első spoiler képek, ami kijött az nem véres egyáltalán, sokkal inkább meglepő, hogy Hyori két darabban van. Kensai bankaitól többet vártam. Amúgy lehet abban valami, amit mondtok, hogy ahol most vannak az gyengíti a hollowok szellemi erejét. Ez sok dolgot megmagyarázna, hog yaz espadak miért voltak olyan gyengék.

a spoiler képek
http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=52358
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5605 Dátum: 09 okt 08, 14:50:23 »

Hát én erre nem figyeltem az animénél őszintén szólva, de az biztos, hogy Soul Societyben vannak, mert Aizen is mondta, hogy tudja, hogy ott vannak és egyáltalán nem leptem meg ez a húzás. Mosolyog 

Egyébként meg Ichigo is vaizard és annak körülményei ahogyan az lett nem számítanak szerintem.

Tudom, hogy nincs ez leírva sehol, ez csak egy következtetés, de figyelembe véve a dolgok alakulását helytálló lehet.
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5606 Dátum: 09 okt 08, 15:21:09 »

Na kijöttek az első spoiler képek, ami kijött az nem véres egyáltalán, sokkal inkább meglepő, hogy Hyori két darabban van. Kensai bankaitól többet vártam. Amúgy lehet abban valami, amit mondtok, hogy ahol most vannak az gyengíti a hollowok szellemi erejét. Ez sok dolgot megmagyarázna, hog yaz espadak miért voltak olyan gyengék.

a spoiler képek
http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=52358
Nagyon beteg így is.( a képek)  smirksweat
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5607 Dátum: 09 okt 08, 15:24:56 »

Igazából már van raw is. Az elejét leszámítva, az egész arról szól hogy Aizen próbálja felhúzni a vaizardokat, sikerül is neki. Meg van egy kis Ichigo is benne.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
con
Jounin
*

« Válasz #5608 Dátum: 09 okt 08, 16:07:11 »

Aztaaa,gin durván félbevágta hyorit,kubo átment brutálba,de végre valami drámai is van a történetben. Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5609 Dátum: 09 okt 08, 16:39:23 »

Nah megnéztem én is végre a moviet. Nyelvesít
Nem tom még spoilernek számítson? Sztem én voltam az utolsó aki megnézte szóval nem.... smirksweat
Szóval nekem bejötta a film valóban, nagyon pörgött, folymaatos harcok minden kard minden ember kapott szerepet és mindig minden mozgásban volt mégha az alapsztori ugyanaz is maradt de én szeretem ezt az alapsztorit...
Egészet nézve viszont Ukitake (ahogy olvastam gyalogbagoly hszében is) sztem is kevés szerepe volt, én azt hittem hogy mivel Rukiáról lesz szó fuh most ő is rohangálni fog...De nem, viszont azzal nagyon elégedett voltam amikor aza a hülye Yamma végre felfogta a helyzetet akkor a két taicho jól bepörgött  a dupla karddal.Cool full király imádom  Nevet Nevet Nevet (igazad van gyalogbagoly: úgy viselkednek mint két gyerek akinek Yamma az apja...néha elhűlök rajtuk(Uki,Kyouraku))
Kisuke fenomenális volt abban az öltözetben Nevet bár még mindig ott lenne Yamma mellett (talán előbb leesne az öregnek a afatantusz a dolgokról).  
Tetszett az h. más kedvenceim is ott voltak: Rukia, Renji, Byakuya... Egyetlen dolog idegesített : Con. Számomra idegesítő volt h. mindig ugyanazt hajtogatta és végül több szerepet kapott mint ukitake (de viszont végre végre az én kedvencem is bizony bepörgöttXDXDXD). Ja és sztem is a vége hát kicsit hm...hát annál lehetett volna jobbat is csinálni...
Szóval summa summárum ez az eddigi legjobb film és Ukitake eddigi legnagyobb harci aktivítása...(még még még ennyi nem elég)
Jah és felőlem Mayuri megbuggyanhatna...LOL Zaraki (ő is ott volt)...

« Utoljára szerkesztve: 09 okt 08, 16:48:16 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins