Na szóval...
Aizen bastard, WonderWakarék... azé' tudtok neveket kitalálni
Bontakun: ahogy én tudom, az alsó részt hakamának, a felsőt pedig haorinak hívják.
Nexus: nem hiszem, hogy VL lenne, hisz azok "felfedése" elvileg még a mangára vár, szóval nem hiszem, hogy fillerbe beletennének egy VL-t. De hogy amúgy mi az... passz
Miért ne lehetne egy fogyi ilyen erős? Pont ezért veszélyes mert nem kiszámítható. Pedig azért örültem volna ha levadássza Mashirot
.
Az első két mondattal egyetértek... a 3.-kal már nem annyira, de az legyen a legnagyobb baj, hogy nem ugyanazokat a szereplőket kedveljük
Anime: naaaaaaaaaagyon jó volt a tegnapi rész sztem. Volt egy csomó pillanat, aminél én hatalmas értelmi szintet mutattam: "vááááááááá" "húúúúúúúúúú" "aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh"
Pl.:
- Hitsu (és nem törpe, ha kérhetem
) visszaemlékezésnél, mielőtt elkezdett sírni... olyan szép votl a szeme
- Amikor Hyourinmaru a karján vitte le Hitsugayát, az a tekintet... *.*
- Souten ni zase....... Hyourinmaru!!
- Hinamoriék jól elintézték a Zanpakutouikat, ügyesek voltak
Bár Hinamori szentbeszéde nekem nem hiányzott, de na...
Manga: Kensei és Mashiro...? Hm....
Én csak azért "nem bánnám", ha starrkék meghalnának, mert ahogy én látom, Starrk még utolsó pillanataiban is "sry, Aizen"-ezik, így nem sok "hasznát vennék" a jó oldalon, de Halibelből kinézem, hogy átáll. Bár nem azt mondom, hogy Starrkék haljanak meg... inkább legyenek eszméletlenek a további harcok során
Amúgy a helybenkulcs dolog tényleg ütős lenne... És akár tényleg, erre lehetne kitalálva WW. Éééés... akkor mondjuk az lehetne, hogy csak egy ember szállhat szembe Aizennel, mert belőle még nem lehet kulcsot készíteni... éééss... nemtom továbbXD /jóvanna, tetszik az ötlet
/
Movie: Fél óra? Én tegnap vagy 3 órán keresztül szedtem, és ma reggel még kellett neki egy óra (most jött le, megyek movie-zniXD)
ASTHI!!! Tuti, hogy tetszeni fog neked ez a movie
Lényegtelen, hogy szinte semmit nem értek belőle, de jó ez a Fade to Black
Csomó szipi-szupi dolog van benne
Aki látta, gondolom sejti, miről beszélek, aki nem, majd fogja
De jaaajj... a legutolsó pillanatot nagyon elrontották szerintem... Jó az ending, de ahogy az ending kezdődött, az a film végére nem illett... jáj...
Szeeeeeeeegény Kon (illetve, ahogy ő nevezi magát, Kon-sama
)