24 nov 17, 23:12:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757592 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5250 Dátum: 09 szep 17, 14:32:29 »

Látom Asthi megmaradt benned ez a chidoris eszmefutattásxD De az biztos hogy feelinges lenne, márcsak egy lassú szemkinyitás után felvillanó 3 pöttyös sharingan hiányozna és mehet is kaszálni Hiyori Nevet
De ez a kettéosztás fura...aztmondták azt sem tudják h. melyikük volt az eredeti ...áh Kubo-sama ez nagyon homályos, többet akarok Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 14:47:54 írta Den » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5251 Dátum: 09 szep 17, 15:17:24 »

Senpai: Igen valószínüleg ez csak shikai szóval igazad van, de én titkon még reménykedek h. Bankai hiszen nem mondja ki egyértelműen h. shikai csak azt mondja eza  kardjánaka  valódi tulajdonsága h. a gyerek játékokból igazit csinál sztem ez Bankai képesség mert akkor mi volt az a shikai támadás...Szóval én még reménykedek de azt hiszem nem olyan harsányan mint eddig.... Hümm-hümm

Nagyon jó kis rész volt...Nekem nagyon nagyon nagyon tetszett Kyouraku és Stark eza  harca  legjobb mind közül... Sztem jövőhéten ezzel folytatjuka  dolgot ezzel még nincs vége Starknak de elkezdődötta  visszaemlékezés nagyon kiváncsi vagyok Stark múltjára, de igazából jobban örültem volna ha lett volna egy Lilinette vs. Ukitake igazi fight mert lehetett volna Lilinette olyan erős mint Hiyori...És akkor Ukitakénak sem kellene tehetetlenül feküdnie....Szomorú

Az anime rész is nagyon tetszett jókat nevettem Renjin, a szerencse táncon. Volt megfelelő mennyiségű Ukitake isXDXDXD Ukitake vallatása meg Kyouraku beszólása hozzá XDXDXD Viszont sajna sztem találni fognak egy olyan megoldást h. ne kelljen mindenkinek egyenként legyőznia s aját kardját így sajna nem lesz ukitake vs. kardja fight nagy valószínűséggel bár én nagyon reménykedek benne hogy de lesz.... Hümm-hümm Hümm-hümm

Den: Mondjuk éna  chidoris kardot Hiyorinak sharingan nélkül képzelem el de igen megragadott az ötlet Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 15:18:42 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5252 Dátum: 09 szep 17, 15:27:24 »

Nem akarják lelőni Ukitake és kyouraku kardjának képességét és igen ezért ha sztem megölik Muramasát ako a kardok visszamennek jogos tulajdonosukhoz v vmi ilyesmi! és igen Kyouraku egyik kardjának a neve Kageoni! a másiknak meg Katen Kyokotsu! Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 15:43:04 írta Senpai » Naplózva
Den
*

« Válasz #5253 Dátum: 09 szep 17, 15:33:40 »

Téves kacsint A másik kardja Takaoni.

Asthi:De sharingan kell Nevet Anélkül nem menne sokra a chidorival, magas sebességnél ha nem látná merre mozog az ellenfele akkor elpazarolná a támadást hisz az célt vétene...habár a vizard maszk pótolhatná a dolgot Pojén
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5254 Dátum: 09 szep 17, 15:41:21 »

Takaoni? Kyouraku itt hivja elő a kardját: http://www.onemanga.com/Bleach/361/17/  
És ezen az oldalon mondja ki a takaoni szót! http://www.onemanga.com/Bleach/362/09/ Ami vmi támodás lett volna v nemtom! Gondolkozik
Naplózva
Den
*

« Válasz #5255 Dátum: 09 szep 17, 15:56:34 »

http://www.onemanga.com/Bleach/374/06/
Az alsó képsorokat ajánlom elolvasásra, nekem az jött le belőle h. az egyik kardja Takaoni a másik pedig Kageoni, gondolom Takaoni felelős a szél alapú támadásokért.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5256 Dátum: 09 szep 17, 16:14:20 »

Hát akkor mostmár értem...Neki tulajdonképpen két Zanpakutoja van ahogy ez első ránézésre is látszik (Ukitakénak csak egy csak az ketté válik) szóval akkor ez csak Shikai.....
Én azt hittem h. amikor először megkísérelte megölni Starkot mindkét kardját használta az egyiknél a Takaoni támadást http://www.onemanga.com/Bleach/362/09/a másik a bushokoma támadást http://www.onemanga.com/Bleach/362/08/...De úgy látszik ez az egyik kardjának a támadása volt... Fuh Kyouraku kardja Technikai KO Technikai KO elég bonyolult megérteni h. hogyna müködik.... Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 16:19:58 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5257 Dátum: 09 szep 17, 16:21:04 »

Nah megvan elolvastam magyarul! Nevet Most v 2 kard van... de a magyar fordításban az volt...h a kardja (  Katen Kyokotsu) 2 féle játékot játszik: Takaoni és Kageoni! a takaoninak az a lényege h ki van felül, amíg a Kageoinak h kilép az árnyékra. Igy még naon én sem értem..elég idétlen 1 dolog... Gondolkozik
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5258 Dátum: 09 szep 17, 16:45:22 »

Hát lehet h. ez vmi japán játék ezért nekünk nem esik le olyan természetesen... smirksweat De azért ez jó kardképesség már kezdtem megijedni h. Kubo kezd kifogynia  jó ötleteből...Bár h. ez jó ötlet-e ezen vitázhatunk....Viszont kyourakuhoz illik...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 16:46:25 írta asthi » Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #5259 Dátum: 09 szep 17, 16:49:58 »

Hát nem tudom... Kyouraku képességét várom már azóta hogy először megjelent a bleach-ben ...erre kap 1 ilyen skillt -.-
Nekem valahogy nagyon nem jött be, valami látványosabbra/ütősebbre számítottam, főleg azután ahogy kinéz az a twin saber a kezében  Gondolkozik
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5260 Dátum: 09 szep 17, 16:52:19 »

Hát igen..ez a kard már anyira fantázia dús..h nem is értem! Szedjük össze mink van: Volt neki egy szél támodása , azután jött a Takaoni ( ugye az a lényeg , h ki van magasabban) de Stark meglepte 1 ceróval! Utána meg kijött az árnyékból ez a kageomi ( amikor árnyékra lép vki akkor aktiválódik a képessége mert a kardnak csak akkor lesz kedve játszani?) És végül ez a színes játék amit értek. Nevet De azt nem , h a kardnak mikor van nagyjából ezdve teljes erőt adni a hordozójának.... Gondolkozik
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5261 Dátum: 09 szep 17, 17:37:48 »

A végén Starkot eltalálta a black-el és kampec. Erre mondanátok ,hogy nincs fekete rajta. de van. Amikor Kyoraku elé állt  akkor ő árnyékot vetett az egész testére(!) így egy erős és nagy felületű támadást kapott be. Ez után nem fog már pattogni legjobb eset az ,hogy feladja.
Kageoni (影鬼, Shadow Demon):  Kijelenti Stark ,hogy visszatartotta ezt a támadást ,de nem. Kyoraku kardjának kedvétől függ minden ha nem akarja a kard ,ezt a képességet nem tudja használni Kyoraku.
Az eredeti hollow kettéosztotta a lelkét ,hogy ne legyen magányos. A barátai már mind elvesztették a lekük és meghaltak attól ,hogy körülöttök voltak. Irígyli a gyengéket ,mert vannak barátaik,irigyli őket ,mert nem egyedül vannak képesek összegyülni csoportokba. Míg ő nem és kért egy erős ellenfelet ,mint ő aki gyengévé teszi őt. Ez Kyoraku azáltal ,hogy legyőzi.
Úgy gondolom ezzel feloldozza  a terhei és a magánya alól.
Nem megöli ,megmenti. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 17:54:48 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Ranma23
Újonc
*

« Válasz #5262 Dátum: 09 szep 17, 21:14:57 »

Nos a játék menete a következő:
Mondasz egy színt mit akarsz megvágni, és ha nincs rajtad, hiába van az ellenfélen nem sebzel.
Ha olyat mondasz ami rajta is van, és rajtad is, akkor ő is képes megvágni.(Kyoraku nem szándékosan hagyta megvágni a hátát. Ezért mondta hogy kétélű a dolog.)
Valamint számít a szín mérete ami rajtad van minél nagyobb, annál nagyobbat tudsz sebezni az ellenfélen. (Lásd Stark full fehér ruha fekete gatyával)
És mint írtam Stark nadrágja fekete kacsint
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5263 Dátum: 09 szep 17, 22:09:29 »

Jó kis fejezet volt Kyoraku játéka egész érdekes volt Nevet. Nos, de azért kicsit csalódás nekem Stark nem sok mindent produkált, azt meg valahogy nem akarom elhinni, hogy ilyen hamar vége lenne a primera espadanak :/.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5264 Dátum: 09 szep 17, 22:10:06 »

Komolyan ez a színes játék cucc egyre jobban tetszik...Most hogy elolvastam a mangát még egyszer mostmár én is értem...Tök jó, tetszik Nevet Nevet Nevet Csak azért az akkor is durva h. a kard csak akkor müködik ha neki kedve van hozzá... Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 22:10:48 írta asthi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins