Figyelembe véve, hogy egyesek eddig is miket voltak képesek túlélni, én sem hiszem, hogy Stark ennyitől beadná a kulcsot. Ez a harc valahogy túl rövidnek tűnt ahhoz, hogy ennyivel vége legyen. Remélem, hogy Kubo még tartogat nekünk valamit - vagy legalább Ukitake előkerül végre!
asthi - Én is szeretnék már látni egy olyan harcot, amiben Ukitake is aktívan részt vesz, de sajnos erre nem sok esély van. Sanszos, hogy a zanpakutou-s részek is úgy lesznek lezárva, hogy ne kelljen mindenkinek levadásznia a sajátját. Vagy ha igen, akkor csak annyit látunk majd, hogy a végén vígan sétálgat, és közli, hogy már ő is visszatessékelte az ikereket a kardjába. Kubo genya.
Az új rész nagyon bejött.
SPOILER, aki még nem látta!
Már az elején tudtam, hogy tetszeni fog, mert ott volt Ukitake (és még beszélt is - hurrá!), aztán Renji meg Zabimaru.
Vicces volt a szőrös bige megjegyzése, mikor Renji ostobának nevezte őket, meg az a fogócska is, és Unohana néha tényleg ijesztő tud lenni.
Hyourinmaru cool, de stílusra inkább Byakuya, mint Hitsu, szerintem jobban illett volna hozzá. Bár az is igaz, hogy a jég ugye hideg...
Vajon miért akarja Muramasa élve elkapni Ichigo-t?
Kira zanpakutou-ja nem tud beszélni? Nagyon gáz az az izé, pedig a képessége nem rossz.
Byakuya megjelenése nem volt meglepő, már akkor számítottam arra, hogy korábban legyőzte a zanpakutou-ját, mikor Rukia egy percre megdumálta a sajátját. De Byakushi miért csapta le az őröket?
Oomaeda és Gegetsuburi találkozása nagyon vicces lett. Aztán szegény hadnagy hogy le lett gyakva, és még csak nem is érdekelte őket!
Ikkaku bohóckodása Houzukimaru-val már kicsit túlzásnak tűnt, de azért jót nevettem rajta. A harc viszont ütős volt. Soi Fong kiborító! Üvöltözik az embereivel, hogy tartsák vissza a fazont, ő meg nem csinál semmit.
Byakuya most tulajdonképpen megmentette Ichigo-t, hogy ne sétáljon csapdába?
Szegény Renji, ezentúl mindig szivatni fogják?
Az következő rész előzetese érdekes, Hyourinmaru-nak végre akad valami mondanivalója.