24 nov 17, 23:36:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757653 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Ben
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5265 Dátum: 09 szep 17, 23:01:48 »

Vagy inkább azt a játékot játsza amihez kedve van. A Takaoni ment volna az elején  kacsint
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5266 Dátum: 09 szep 18, 01:30:49 »

Most egy elég hülye gondolat jutott eszembe, de ha Kyoraku zanpakutojának az a képessége, hogy valóra váltja a gyerekjátékokat és mindig azt játssza amihez kedve van, akkor bankai formában úgy nézhet ki mint egy bohóc, mert ugye a bankai kinézet valamiképpen mindig kapcsolódik az adott zanpakuto képességéhez. xDD

Egyébként nem semmi, hogy Kyoraku annyira táp, hogy még a Bankai se kell neki, hogy lezúzza Starkot, pedig ő még csak nem is vaizard. Mosolyog
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5267 Dátum: 09 szep 18, 14:18:12 »

Igen pontosan ezért gondoltam h. ennek logikus körülmények között Bankainak kellene lennie... Mert ez azt jelentené h. Kyouraku Vaizard erősségű hollow nélkül...Talán a maszk+Bankai Shinji esetén lezúzná de ebből még két dolog következik, hogy Yama akkor erősebb minta  Vaizardok másrészt pedig h. Ukitakénak is erősebbnek kellene lennie mert így irreális a dolog. Kyouraku Shikaijal zúz mindenkit Ukitake pedig semmire nem volt képes...Igazságtalan vagy Kubo az Ukitake rajongókkal....

Nem hinném h. bohóclesza  Bankai alakja a kardjánakXDXDXD. Viszont akkor miért elmélkedett Ukitakénak arról h. Bankait hív...Miért mondta Ukitake hogy ne hívjon nehogy meglássák... S erre jön egy táposabb shikai akkor minek elmélkedett a Bankai híváson....
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 14:20:02 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #5268 Dátum: 09 szep 18, 14:47:54 »

Ez elég érdekes,hogy kedvenc alkesz kapitányunk ennyire táp...valahogy ez nekem nem szimpi,mármint félre ne értsétek én totál bírom őt,de hogy a primera espada ennyire piskóta legyen neki....mikor véleményem szerint a vaizardok erősebbek mint a shinigamik és Barragant is Hachi zúzta be.....
Bár ha ez a bankai-ja Kyo-nak akkor nem panaszkodom mert elég pöpec és akkor még talán meg is értem ezt a csatát,de akkor is Starknak ilye könnyen elkenni a száját.....
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #5269 Dátum: 09 szep 18, 14:54:49 »

A Bleachben sosem voltak egyértelműek az erőszintek. Elégedjünk meg annyival hogy Kyoraku már nem face-to-face harcot hívott Starkkal, így előhívhatott egy olyan képességet, amit egy ilyen harcban nem tudott volna használni. Nyilván ezért akart Bankait használni, de most hogy voltak akik feltartóztatták az ellent, már teljesen mindegy volt..   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5270 Dátum: 09 szep 18, 15:19:12 »

Igen pontosan ezért gondoltam h. ennek logikus körülmények között Bankainak kellene lennie... Mert ez azt jelentené h. Kyouraku Vaizard erősségű hollow nélkül...Talán a maszk+Bankai Shinji esetén lezúzná de ebből még két dolog következik, hogy Yama akkor erősebb minta  Vaizardok másrészt pedig h. Ukitakénak is erősebbnek kellene lennie mert így irreális a dolog. Kyouraku Shikaijal zúz mindenkit Ukitake pedig semmire nem volt képes...Igazságtalan vagy Kubo az Ukitake rajongókkal....

Nem hinném h. bohóclesza  Bankai alakja a kardjánakXDXDXD. Viszont akkor miért elmélkedett Ukitakénak arról h. Bankait hív...Miért mondta Ukitake hogy ne hívjon nehogy meglássák... S erre jön egy táposabb shikai akkor minek elmélkedett a Bankai híváson....

Hát Ukitake reakciójának oka esetleg az lehet, hogy Kyoraku bankaijának a kinézete totál gáz lehet, ezért is tippeltem a bohócra, lehet ha Stark meglátja abba hal bele, hogy hülyére röhögi magát. xDDD

Hát azt eddig is tudtuk, hogy a főkapitány sokkal erősebb mint a többiek, ennek ellenére nem hiszem, hogy annyira nagy az erőkülönbség, Shionj lehet, hogy szeret arcoskodni, de nem olyan aki alábecsüli az ellenfeleit és mégis Maszk és Shinkai nélkül támadt Aizenre, az más kérdés, hogy közben meg is sérült, de az Tosen szemét húzása volt és még így is egy kis karcolástól eltekintve elkerülte, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy a vaizardok többségénél biztos erősebbek, de azért nem mindnél. Mosolyog
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5271 Dátum: 09 szep 18, 16:32:20 »

Inkább olyan erős és nem kéne ellőni Aizen előtt. Lehet kivédhetetlen ,mint Urahara bankaia és akkor más is veszélybe kerülhet nem csak az ellen. Ukitake figyelmeztette Kyorakut.  "where others can see." Ott ahol mások is láthatják ne használja. Ez nem feltétlen csak a második elgondolásom lehet az 1. vagy mindkettő.
A zanpija emberi alakját ismerjük a zanpi arcból. Egyik szeme fekete szemfedővel van letakarva ugye és fején koponya csontokkal. Elég érdekesen néz ki már ez az alakja is. Bankai nagyon érdekes lesz ,de nem bohóc. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 16:36:51 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5272 Dátum: 09 szep 18, 18:54:25 »

Volt oldalakkal ezelőtte gy kérdés h. linkeljünk egy jó Bleach AMVt... Hát ha még olasod a topicot megtalálod itt van :http://www.youtube.com/watch?v=40JrxyWuQwk&feature=rec-fav-watch-cur_emp-exp_fresh+div

Nem tudom csak azt tudom hogy Kyouraku bebizonyította h. nem véletlenül kapitány olyan rég óta és ehhez képest Ukitake szánalmasan kevés.....S nem hinném h. ezt érdemelné....Tökre úgy néz ki h. ukitake mindig csak rohangál mindent lekés és ha harcra kerüla  sor vagy az ellenség döfi át vagy köhögő görcsök miatt elvéti...Pedig nekem akkor is őa  kedvencem...S nehezen viselem ezt az alázást....

Kyouraku bankaira még várhatunk...Sztem az övés em fog mostanság kiderülni...Stark után az ő harcának sztem vége...

Akkor elszek mérges ha hali elleni harcnál megint Hitsu lesz a király és nem Lisa és Hiyori......
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 18, 19:38:30 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5273 Dátum: 09 szep 18, 20:29:43 »

Starkot azért én még nem írom le. Tudom, mister Kubo szemét lesz velem és kinyírja, de remélem hogy azért is kikényszeríti előtte belőlük a Bankai-t előtte.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5274 Dátum: 09 szep 18, 20:38:48 »

Helyesbítek Stark még 1 fejezetig biztos de esetleg még 2 fejezetig is marad a színtéren de nem hinném h. Kyouraku most még bankait is mondana...Inkább biztos lesz méga  Vaizardoknak szerepe, elvégre most korrigálni kell a Kyouraku übertáp érzést...
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5275 Dátum: 09 szep 19, 06:42:39 »

Figyelembe véve, hogy egyesek eddig is miket voltak képesek túlélni, én sem hiszem, hogy Stark ennyitől beadná a kulcsot. Ez a harc valahogy túl rövidnek tűnt ahhoz, hogy ennyivel vége legyen. Remélem, hogy Kubo még tartogat nekünk valamit - vagy legalább Ukitake előkerül végre!
asthi - Én is szeretnék már látni egy olyan harcot, amiben Ukitake is aktívan részt vesz, de sajnos erre nem sok esély van. Sanszos, hogy a zanpakutou-s részek is úgy lesznek lezárva, hogy ne kelljen mindenkinek levadásznia a sajátját. Vagy ha igen, akkor csak annyit látunk majd, hogy a végén vígan sétálgat, és közli, hogy már ő is visszatessékelte az ikereket a kardjába. Kubo genya. Szomorú
Az új rész nagyon bejött.
SPOILER, aki még nem látta!
Már az elején tudtam, hogy tetszeni fog, mert ott volt Ukitake (és még beszélt is - hurrá!), aztán Renji meg Zabimaru.  Nevet Vicces volt a szőrös bige megjegyzése, mikor Renji ostobának nevezte őket, meg az a fogócska is, és Unohana néha tényleg ijesztő tud lenni. Mosolyog
Hyourinmaru cool, de stílusra inkább Byakuya, mint Hitsu, szerintem jobban illett volna hozzá. Bár az is igaz, hogy a jég ugye hideg... Nevet
Vajon miért akarja Muramasa élve elkapni Ichigo-t?  Gondolkozik Kira zanpakutou-ja nem tud beszélni? Nagyon gáz az az izé, pedig a képessége nem rossz.
Byakuya megjelenése nem volt meglepő, már akkor számítottam arra, hogy korábban legyőzte a zanpakutou-ját, mikor Rukia egy percre megdumálta a sajátját. De Byakushi miért csapta le az őröket? Gondolkozik
Oomaeda és Gegetsuburi találkozása nagyon vicces lett. Aztán szegény hadnagy hogy le lett gyakva, és még csak nem is érdekelte őket! Nevet Ikkaku bohóckodása Houzukimaru-val már kicsit túlzásnak tűnt, de azért jót nevettem rajta. A harc viszont ütős volt. Soi Fong kiborító! Üvöltözik az embereivel, hogy tartsák vissza a fazont, ő meg nem csinál semmit.
Byakuya most tulajdonképpen megmentette Ichigo-t, hogy ne sétáljon csapdába? Gondolkozik
Szegény Renji, ezentúl mindig szivatni fogják? Nevet Az következő rész előzetese érdekes, Hyourinmaru-nak végre akad valami mondanivalója. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 06:53:36 írta gyalogbagoly » Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5276 Dátum: 09 szep 19, 11:29:00 »

Strak egy barátot fog szerezni még mindig  nem esett le? Nem meghal ez szerintem nem realitás. Itt elég lelkizős mondanivaló van most.
Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5277 Dátum: 09 szep 19, 20:20:13 »

Igen Stark szál nincs még lezárva még pár részig tartani fog és én írtóra élvezni fogom. Nevet Nevet Nevet
Igen legyen kyouraku és Stark barátok az jó mondanivaló lenne sokkal több mintha megölné...De majd meglátjuk Kubo mit akar. Egyébként nekem nagyon bejön Kyouraku köpeny meg minden nélkül sima feketében szóval harcoljanak még Ördögi Ördögi Ördögi

Gyalogbagoly: Igen én is örülnék ha jönne Ukitake és bemutatná hogy ő sme csak azért kapitány mert Yma bírja a buráját meg mert hajlandó bármikor kutakodnia  könyvtárban és kezelni az átjárókat...Jó lenne látni végre nem csak teázás meg pihengetés közben...Na de sajna erre nem sok esély van Szomorú Szomorú Szomorú S ahogy írtad már én is írtam vhol hogy sztem is a fillerben sem lesz muattva a harc csak az hogy vígan sétálgatnaka  harc után---- :(Mindegy de most volt az utolsó részben Ukitake megint komoly képpel magyarázkodva.
Az utolsó anime rész nagy volt. Látom ugyanúgy élvezted mint én...ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 20:21:11 írta asthi » Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5278 Dátum: 09 szep 19, 20:33:30 »

Egen, az jó megoldás lenne, ha barátok lennének.

A Mayuri vs. Asizogi Jizo komoly meccs lenne  Nevet Remélem, látni fogjuk.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5279 Dátum: 09 szep 19, 21:26:50 »

Ez elég érdekes,hogy kedvenc alkesz kapitányunk ennyire táp...valahogy ez nekem nem szimpi,mármint félre ne értsétek én totál bírom őt,de hogy a primera espada ennyire piskóta legyen neki....mikor véleményem szerint a vaizardok erősebbek mint a shinigamik és Barragant is Hachi zúzta be.....

Nem értelek Kyouraku az első kapitányok egyike, szerintem ez logikus, h erősebb , mint a Primera még shikaiban is. Hisz nagyjából Starknál erősebb a 4-es Ulgi személyében! A Vaizárdok attól függetlenül , igaz volt kapitányok de Shunsui bizta, h sokal öregebb és tapasztaltabb, ide-oda maszk. azért a shinigamik között is kell lenni über tápnak, nme csak a vaizárdok és espadak között! A 0 . osztag feltehetőleg meg csak ien erős kapitányokból áll! Egy dolgon akadt meg a fülem, Aizen azt mondja Gin-nek, h neizgulj a top 3 espada eltiporja a shinigamikat! Jó igaza isis lett barrinál és Halibellnél de Starknál nem, és végülis Kyouraku simán bedarálná mind a top 3 espádát, persze egyesével!:D Barrinál küld egy feketét azt helo-szia megis murdellt.Nevet  ]
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 21:35:12 írta RoB » Naplózva
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins