Hűű, kicsit kimaradtam, meg jól le. Kb. fél órámba került végigolvasni a közben felgyűlt hozzászólásokat.
asthi - El tudnám képzelni, ahogy Stark és Ukitake egymás mellett fekszik a tetőn, tökig bekötözve, Ukitake közli, hogy szép az idő, Stark pedig indítványozza, hogy inkább aludjanak.
Nem erre mondják, hogy egy szép barátság kezdete? De jó is lenne! Én azt
akarom, hogy Stark élje túl - illetve először inkább Ukitake adjon már valami életjelt!
Azért ha ennyi volt Stark, akkor én valahogy nem vagyok elégedett - Kubo-val. Merthogy túl gyorsan vége lett. Az egész Espada bandából egyedül őt kedvel(t?)em, úgyhogy elnézegettem volna még egy ideig. Halibel-t viszont nem volna rossz hamar letudni, de biztosan több részen keresztül nyúzzák majd, pedig rühellem azt a szukát.
Furcsa, hogy Stark önszántából "lett ketten". Meg az is, hogy én valahogy kezdettől fogva arra számítottam, hogy egyszer majd Kyouraku lesz az ellenfele, mert valahogy olyan hasonlóak. Ha már Kyouraku-nál tartunk, ezek szerint nem csak a színes egyénisége miatt jár ilyen cuccban - a kis sunyi!
Ha tényleg ez a bankai-ja, akkor nem értem, hogy Ukitake miért nem akarta, hogy mindenki előtt használja, nem egy olyan dolog, amit nagyon kellene rejtegetni.
Ukitake bankai-ja változatlanul érdekel, bár van egy olyan érzésem, hogy "nem érem meg hajasan, s kopaszon is bajosan" - ennyit erről.
asthi - Mekkora gáz lenne már, ha Kyouraku tényleg előszedne valami piát, hogy "idáig hurcoltam, de már unom a cipekedést, úgyhogy csökkentsük kicsit a súlyát!"
Hiei - Hogy Hiyori shikai-ja a papucs?
Ez nagyot ütött! Nem is lenne rossz!
Den - Ha a papucs nőne a többszörösére, akkor nem tiltakoznál?
Megnéztem az új részt. Tetszett, itt-ott betegre röhögtem magam, meg így legyen egy ötösöm a Lottón, de - mivel még senki sem írt róla, inkább majd este.