24 nov 24, 04:38:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767046 alkalommal)
0 Felhasználó és 145 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5235 Dátum: 09 szep 16, 21:00:00 »

Sztem pont Kyourakuhoz illő mozzanat lenne Nyelvesít Hjaj elfáradtam...Hiába fárasztó dolog ez a  Bankai hol is a pijám??? smirksweat  Nevet Nevet Nevet
Jah mega  Shikainál sem nagyon volt most nagyon részletezve a dolog (nem volt vers) Ukitakénél meg egyenesen nem is láttuk mikor előhívta...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 16, 21:00:44 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5236 Dátum: 09 szep 16, 21:02:42 »

Hát már Ichigónál se látjuk naon a dolgokat csak hopp már Getsu Tenshu! Én ugy értem , h feelinges, h az első shikaiba v bankaiba menet...a többit már Kubo nem annyira részletezi, hisz az első az igazi meglepi! Nyelvesít
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5237 Dátum: 09 szep 16, 21:15:00 »

Hát a meglepi így is meg lenne, hiszten Kyourakura ki számított hiszen pár perccel ezelőtt  még feküdt aztán meg ült a földön...Én mondjuk azt hittem h.a  abarátját élesztgeti de úgy látszik nem...(Ukitake már senkinek sem számít brühühühühü) De majd meglátjuk h. Shikai-e vagy Bankai... Pojén Pojén Pojén De nekem több érvem vana  Bankai mellett
1. Már tervezte csak ukitake közbelépése miatt nem hívta elő
2. Shikai támadásban mindkét kardot használta és ez nagyon elüt a Shikai támadástól
3. Irreális lenne a Priméra legyőzése simán Shikaijjal amikor  a vaizardok + maszk nem bírtak vele...(jó igaz hátulról támadott)
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 16, 21:18:25 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5238 Dátum: 09 szep 16, 21:19:53 »

High Mountain Ogre means you win if you go to a higher place.
    影鬼は 影を踏まれた方が負け
Shadow Ogre means if your shadow is stepped on you lose.

Ez a versike az árnyékos támodáshoz...

"He slashes Starrk head on" -súlyosabb a támodás, mint ahogy gondoltuk!
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5239 Dátum: 09 szep 16, 21:26:05 »

Spoiler képek:
http://img32.imageshack.us/i/48686262.jpg/
http://img32.imageshack.us/i/83175954.jpg/
http://img32.imageshack.us/i/47075688.jpg/
http://img223.imageshack.us/i/85257715.jpg/
http://img245.imageshack.us/i/88240120.jpg/

Ez tuti Bankai......S sztem 80% h. Starknak nincs vége ezzel...Jajjj de jó Kyouraku vs. Stark...Mindkettőt szeretem...XDXDXD Remélem egyiknek sem lesz komoly baja (max. Ukitake mellé eshetnek h. láthassam h. vele mi van...)
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 16, 21:29:26 írta asthi » Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5240 Dátum: 09 szep 16, 21:37:25 »

Majd kiderül az ezt követő részben! Nyelvesít Addigis lesz miért izgulni! Mert sztem elég fontos , h ez Bankai v Shikai Nevet WW-re vok már kiv. nomeg Lisa és Hiyori shikaira! Ördögi Lisának vmi szent dolgot képzelek el ( maszkjából kiindulva), amíg Hiyorinak vmi brutál kalapácsot v vmi zúzófegyvert Nevet ( Extra méretű papucs) Nevet 
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5241 Dátum: 09 szep 16, 21:45:23 »

Az kéne még, Hiyorinak is egy zúzós sz*r smirksweat Remélem a maszkjához hasonlóan vmi tök feelinges és cool shikait kap, ha vmi magánál többszörösen nagyobb cuccot annyiszor fejelem le izombol a falat ahányszor nagyobb nálaxDD
És ez sztem is bankai de már elmondtam vagy 100x...nincs az a shikai(még maszkal feltúrbózva se) amivel a primerákat le lehetne gyakni.
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 16, 21:46:25 írta Den » Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5242 Dátum: 09 szep 16, 21:49:36 »

Azért Yama apót megnézném, mit művelne "csak" Shikai képességgel.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Hiei
Vendég
« Válasz #5243 Dátum: 09 szep 16, 21:54:12 »

Az kéne még, Hiyorinak is egy zúzós sz*r smirksweat Remélem a maszkjához hasonlóan vmi tök feelinges és cool shikait kap, ha vmi magánál többszörösen nagyobb cuccot annyiszor fejelem le izombol a falat ahányszor nagyobb nálaxDD
És ez sztem is bankai de már elmondtam vagy 100x...nincs az a shikai(még maszkal feltúrbózva se) amivel a primerákat le lehetne gyakni.

Hát a stílusából ítélve valami buzogány járna nekixDD. Azt ki tudja lehet a papucs a shikaijaxDD. Tuti valami hozzá méltó dolgot fog kapnixDD. Pont mint a pöcsfej Shinji isxDD. Én már alig várom Hyori harcát:D. Remélem jól elveri a nagy mellű fenekétxDD.

u.i. Yama apó shikai cucca tuti tűzes lesz:P remélem segítettemxDD.
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 16, 21:54:47 írta Hiei » Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5244 Dátum: 09 szep 16, 22:05:36 »

Kösz, tudom hogy az. Nem most kezdtem nézni. Nyelvesít Csak tudom hogy rohadt erős, azért írtam.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5245 Dátum: 09 szep 17, 00:26:53 »

Hűű, kicsit kimaradtam, meg jól le. Kb. fél órámba került végigolvasni a közben felgyűlt hozzászólásokat.
asthi - El tudnám képzelni, ahogy Stark és Ukitake egymás mellett fekszik a tetőn, tökig bekötözve, Ukitake közli, hogy szép az idő, Stark pedig indítványozza, hogy inkább aludjanak. Nevet Nem erre mondják, hogy egy szép barátság kezdete? De jó is lenne! Én azt akarom, hogy Stark élje túl - illetve először inkább Ukitake adjon már valami életjelt!
Azért ha ennyi volt Stark, akkor én valahogy nem vagyok elégedett - Kubo-val. Merthogy túl gyorsan vége lett. Az egész Espada bandából egyedül őt kedvel(t?)em, úgyhogy elnézegettem volna még egy ideig. Halibel-t viszont nem volna rossz hamar letudni, de biztosan több részen keresztül nyúzzák majd, pedig rühellem azt a szukát.
Furcsa, hogy Stark önszántából "lett ketten". Meg az is, hogy én valahogy kezdettől fogva arra számítottam, hogy egyszer majd Kyouraku lesz az ellenfele, mert valahogy olyan hasonlóak. Ha már Kyouraku-nál tartunk, ezek szerint nem csak a színes egyénisége miatt jár ilyen cuccban - a kis sunyi! Nevet Ha tényleg ez a bankai-ja, akkor nem értem, hogy Ukitake miért nem akarta, hogy mindenki előtt használja, nem egy olyan dolog, amit nagyon kellene rejtegetni.
Ukitake bankai-ja változatlanul érdekel, bár van egy olyan érzésem, hogy "nem érem meg hajasan, s kopaszon is bajosan" - ennyit erről. Szomorú
asthi - Mekkora gáz lenne már, ha Kyouraku tényleg előszedne valami piát, hogy "idáig hurcoltam, de már unom a cipekedést, úgyhogy csökkentsük kicsit a súlyát!" Nevet
Hiei - Hogy Hiyori shikai-ja a papucs? Nevet Nevet Nevet Ez nagyot ütött! Nem is lenne rossz!
Den - Ha a papucs nőne a többszörösére, akkor nem tiltakoznál? Nevet
Megnéztem az új részt. Tetszett, itt-ott betegre röhögtem magam, meg így legyen egy ötösöm a Lottón, de - mivel még senki sem írt róla, inkább majd este.
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 00:32:37 írta gyalogbagoly » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5246 Dátum: 09 szep 17, 05:56:03 »

Az animét még nem volt időm megnézni Szomorú Szomorú Szomorú De majd lesz... Viszont én Hiyori shikainak vmi szépet feelingeset szaratnék ahogy Den is.... Valami tényleg olyan jó ötletet várok mint amilyen Byakuyáé volt... Szóval remélem csak vicc marad a nagy papucs...Legyen inkább chidoris cucc....
Sztema  köv. rész is még Starkos lesz... És utána is jó harc lesz...Hali meg Hyori mmeg Lisa aza  harc is érdekel...
Azért Ukitake helyzete elég ciki: Lilinettével szórakozotte gy kicsit kb. 2-3 percet harcolt Starkkal, aztán azóta kiírtáka  sorozatból pedig mindenki villant csak ő fekszik ott a kapitányok közül Neeem Neeem Szomorú Szomorú Szomorú
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5247 Dátum: 09 szep 17, 13:54:12 »

Alig várom, h vége legyen a fillernek és kezdődjön egy iszonyat jó harc Ichigo és Ulgi személyében! Ördögi Igy belegondolva is , beleborzong az ember mekkora feelinges lesz! Nyelvesít Utána jönnek az espada harcok...Barragan elmegy! Ördögi Hali is elmegy de ugye annak még nincs vége szal bizta lesz ott is fordulat bőven, hisz nem hiába huzza Kubo a dolgokat...a legjobb dolgok mindig a végén vannak! Ördögi Stark harc is naon jó lesz! Ördögi meg a Vaizárd, Kyouraku belépő mekkorát fog már szólni! Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 14:04:37 írta Senpai » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5248 Dátum: 09 szep 17, 14:07:46 »

ÉSSSSSS lesz Ukitake Shikai is  Nevet Nevet Nevet 
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 17, 14:08:32 írta asthi » Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5249 Dátum: 09 szep 17, 14:19:13 »

Nah itzt a heti manga! http://www.onemanga.com/Bleach/374/01/ Lehet lessni! Mondjuk elég kusza a 3 urolsó oldal Technikai KO Majd talán a magyarrul majd rájövök miat..meg közelebbről megnézem! Nevet De ami bizta, h e shikai és Ashti nékem volt igazam!  Nyelvesít Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins