Én is az angol linket kerestem.
Az a fura, hogy a kettő nem egyezik. Érti ezt valaki?
Nagyon várom a fordítást!
Közben az az elvetemült ötletem támadt, hogy meg kéne nézni, vajon mi lenne, ha Aizen pajtit egyszerre több bankai-jal kínálnák meg!
Egyáltalán lehe ilyet csinálni?
Mondjuk így Yama kizárva, mert neki shikai szinten sem tanácsos a közelébe menni, a bankai-ja meg valószínűleg többszörösen elkerülendő, úgyhogy mellé nem állna oda senki a sajátjával.
Megnéztem azt a részt, mikor Byakuya és Renji "begyűjtötték" Rukiát. Szerintetek Byakuya miért nem viselte a szokásos kapitányi haorit?
Vicces, hogy Ichigo viszonylag simán kinyírta volna Renjit, ha a kapitánya nem szól bele - ami egyébként szerintem egy nagyon aljas húzás volt.
Az viszont érdekes, hogy Renji az elején mekkora állatnak tűnik, aztán meg kiderül, hogy a "jószívű gyerek, többnyire a légynek sem ártana" fajtába tartozik a lelkem.
Fura volt látni, hogy csak úgy megölnének egy embert. Ez azért később kicsit változott. Lehet, hogy Kubo ott még ennyire nem tudta, hogy merre megy majd a dolog? Ez megmagyarázná a haorit is. (A kapitány tényleg nagyon furcsán nézett ki nélküle. Főleg azután nézve, hogy még a strandon is ott volt a felsőjén az osztag száma - tök gáz!
)
Arra jöttem rá, hogy nagyon bírom "Byakushi" pofázmányát, mikor Yachiru beceneveket ad neki, vagy éppen hazavágja a kéróját. A 182. rész után az az "itt beszögelték az ajtót, de jééé, ott van egy másik" világbajnok! 10 percig röhögtem rajta.
Olyan a kiscsaj, mint vakond(ok) a gyep alatt. Szegény Byaku alig taposná le az egyik kupacot, máris van három újabb.