gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 09 aug 13, 23:09:26 » |
|
asthi - Köszi! Közben az előzőt is módosítottam, de így már inkább itt kérdezem, hogy a wikia családról szóló adatai vajon honnan vannak, mert ilyet nem találtam a másikban - ez zavart be. Az is hivatalos infó, vagy valaki csak megcsapkodta a pociját, és írt egy csomó érdekes dolgot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 23:10:59 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 09 aug 13, 23:10:56 » |
|
Sztem az angolok (vagy inkább amerikaiak..) elég jól feltűntetika forrásta wikiben..Manga, Anime adatkönyv szóval minden ami kellxD Ezért úgy gondolom elég megbízható és hivatalos jellegű... Bár mondjuk azon már gondolkoztam h. Ukitake valóban mindig éhes??? Mert ez nem igazán eset nekem le eddig az hogy teát iszik teára az rendben van...De hogy tömködné magát édességgel azt nem vettem észre...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 23:16:46 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 09 aug 15, 02:00:03 » |
|
Egy Bleach fórumon találtam néhány hülyeséget, amiket még én is megértettem. Szerintem vicces, de persze egyik taicho kedvelőit sem akarom megsérteni. Captain BitchNinja (Soifon) Captain BetterThanU (Byakuya) - ez igen találó Captain Freakshow (Mayuri) - ez is Captain Mom (Unohana) Captain Superman (Aizen) - esküszöm, az elején tényleg Superman jutott az eszembe róla. Jááááájjjjj, megint régebbi részeket néztem! Hogy a tökben kaphatott Kiyone férfi szinkronhangot?! Különösen nagyot üt, mikor közli a kapitánnyal, hogy ő sokkal jobban szere... izé.. tiszleli őt, mint Kotsubaki. Még jó, hogy később megváltoztatták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 05:09:24 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 09 aug 15, 08:29:18 » |
|
A Zakari Kenpachi az egyik kedvencem (Tousen követte el), de az Arabai Renji is dobogós (Ez a 16. rész címében üt egy nagyot). Csak hogy a legmeredekebbeket említsem. Az már valószínűleg csak nyelvbotlás volt, hogy a halálistenből hálaisten lett, de a szinkronrendező éppen két sarokkal odébb sziesztázott, vagy mi? Júj, amikor néztem a részeket DVD-n, ezt én is hallottam, és pislogtam, hogy Ugye, rosszul hallottam!, de nem mertem visszanézni, mert ha mégegyzser meghallottam volna, ott esek össze... De ezekszerint tényleg így volt...-_-""" Bár ahogy elnéztem, ez az egy csak a dvd-n van, a tévében most láttam azt a részt, és rendben volt. Még szerencse... de elvileg nem úgy van, hogy először TV, aztán DVD? Akkor hogy lehet jó a tv-s verzió és szar a DVD-s? pfffA 24. részben viszont néhány helyen nagyon gázos a szinkron, pl. Hitsugaya olyan hangot kapott, hogy majdnem elsírtam magam. Abban a részben Iba hangja nagyon durva... olyan mint egy robot, vagy nem is tudom... "Hátnaja"... semmi érzelem nincsa hangjában... szörnyű...nem mmintha olyan sok szerepe lenne, de így is fájt hallani... De Mayuri... és HITSUGAYA... szerencséjük, hogy javították... ÉS Kyouraku... megyek sírni... Szerencsére ezt később javították, arra viszont mostanáig nem voltam képes rájönni, hogy Yumichika hangja akkor, mikor Ganju-val baromkodik megegyezik-e a későbbi szinkronnal, mert először nagyon jó volt, később viszont túl lányos, nyafogós lett, és ennyire azért nem nyavajog a srác. Lehet, hogy a hang ugyanaz, csak a beszéden változtattak. De mi a túróért? Nekem először jobban tetszett. Én azon teljesen fel voltam háborodva, amikor meghallottam, hogy lecserélték Yumichika hangját... az első tök jó volt, de ez, ami most van... tök idegesítő... nem tudom, miért volt erre szükség, de nagyon nem jó ez így...Egy Bleach fórumon találtam néhány hülyeséget, amiket még én is megértettem. Szerintem vicces, de persze egyik taicho kedvelőit sem akarom megsérteni. Captain BitchNinja (Soifon) Captain BetterThanU (Byakuya) - ez igen találó Captain Freakshow (Mayuri) - ez is Captain Mom (Unohana) Captain Superman (Aizen) - esküszöm, az elején tényleg Superman jutott az eszembe róla. Jááááájjjjj, megint régebbi részeket néztem! Hogy a tökben kaphatott Kiyone férfi szinkronhangot?! Különösen nagyot üt, mikor közli a kapitánnyal, hogy ő sokkal jobban szere... izé.. tiszleli őt, mint Kotsubaki. Még jó, hogy később megváltoztatták. Ezeket én is láttam, és bár bántóak az drága kapitányokra nézve, tényleg tök jók^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 09 aug 15, 08:53:56 » |
|
Jááááájjjjj, megint régebbi részeket néztem! Hogy a tökben kaphatott Kiyone férfi szinkronhangot?! Különösen nagyot üt, mikor közli a kapitánnyal, hogy ő sokkal jobban szere... izé.. tiszleli őt, mint Kotsubaki. Még jó, hogy később megváltoztatták. Most már legalább tudom miért hittem azt h. Kiyone férfi egy csomó ideig...Mert én ügye először magyarul láttam az első 55 részt... Utána meglepődtem h. Kiyone nem férfi hanem nő...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 09 aug 15, 09:04:37 » |
|
Ha már Narutoban Kurenai kaphatott férfi hangot magyar verzióban (akin NAGYON látszik, hogy nő), akkor megbocsátható, hogy az a hibrid kiscsaj (akit én japán hang alapján is fiúnak tippeltem, és annak is tartottam egy jó ideig) is azt kapott :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 09 aug 15, 10:47:57 » |
|
tudja véletlen vki h meddig tart ez a zanpaktou- filler?? már nagyon idegesít h megint eltérnek az espada harcoktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 09 aug 15, 12:17:36 » |
|
Hát, valószínűleg csak pár hét, de tulajdonképpen semmi sem biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 09 aug 15, 13:47:34 » |
|
Nikolka17 - pont tegnap volt az a rész, és a hollow ugynúgy "félrebeszélt", mint a dvd-n. A magyar szinkronnál néha nagyon benéznek dolgokat, a japán hangokban viszont azt nem bírom, hogy fiatal fiúk hangját nők adják - ebből van aztán a kavarodás. Bár Hitsugaya hangja szerintem nagyon jó - főleg, mikor kiabál, hogy "Matsumotooooo!". (Egyébként a legmeredekebb Kurama a Yu Yu Hakusho-ban. Eredetileg is nő adta a hangját, ezért magyarul is nőként szinkronizálták - aztán lehet, hogy feltűnt nekik, hogy fiú, csak már nem változtattak rajta). Ezért sokáig azt hittem, hogy csaj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 14:40:51 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 09 aug 15, 17:21:17 » |
|
valakinek meg már idegesítően lányos hangja van....( japán orihime )....de am nem nagyon zavar....van aki kicsit érdekes de hozzá lehet szokni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 09 aug 16, 11:30:25 » |
|
Engem csak egy okból érdelekne most HM: szerintem király lenne, ha Unohana Yammy-t is "kezelésbe venné". Nagyon kíváncsi vagyom már, hogy mit tud a csaj. Ahogy nézem a régebbi részeket, időnként vannak dolgok, amiket nem nagyon értek. Pl. az első movie-ban valami olyasmit mondanak, hogy egy shinigami nem emlékezhet a földi életére. Miért? Az a kissrác is emlékezett, aki a papagájban volt - igaz, belőle valszeg nem lesz shinigami. Viszont Rukia sem a SS-ben született, a nővérével a haláluk után kerültek oda - csakhogy ő meg még akkor csecsemő volt, ezért nem emlékezhet semmire. Eddig rendben, de ezek szerint később csak annak lehet nagyobb lélekenergiája, aki úgy került át az emberi világból, hogy korábban még alig élt? Szóval ez nekem nem világos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 09 aug 16, 11:34:34 » |
|
Rukia élt az élők világában ezt mikor mondják.?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 09 aug 16, 12:26:43 » |
|
Nem túl sokat, tekintve hogy csecsemőként került át onnan. Byakuya mondta Rukiának, hogy Hisana miután meghalt az emberi világban, Rukiával együtt Inuzuriba vagy hova került - tökmind1, a peremvidékre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 09 aug 16, 17:55:47 » |
|
Egyáltalán a rukogaiaknak lehet saját gyermekük? :"D. A "mennybe" nem csak a halál után lehet eljutni? Amihez előbb meg kell hallni? . Befejeztem a mangát... Hogy Soi Fon', hogy utálja Kisukét ........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 09 aug 16, 18:03:08 » |
|
Soul Societyben is születnek gyerekek. Ezt említik is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|