24 nov 04, 22:50:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 328 329 [330] 331 332 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740667 alkalommal)
0 Felhasználó és 221 vendég van a témában
gyalogbagoly
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4935 Dátum: 09 aug 13, 23:09:26 »

asthi - Köszi! Nevet Közben az előzőt is módosítottam, de így már inkább itt kérdezem, hogy a wikia családról szóló adatai vajon honnan vannak, mert ilyet nem találtam a másikban - ez zavart be. Az is hivatalos infó, vagy valaki csak megcsapkodta a pociját, és írt egy csomó érdekes dolgot? Gondolkozik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 23:10:59 írta gyalogbagoly » Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4936 Dátum: 09 aug 13, 23:10:56 »

Sztem az angolok (vagy inkább amerikaiak..) elég jól feltűntetika  forrásta  wikiben..Manga, Anime adatkönyv szóval minden ami kellxD Ezért úgy gondolom elég megbízható és hivatalos jellegű... Bár mondjuk azon már gondolkoztam h. Ukitake valóban mindig éhes??? Mert ez nem igazán eset nekem le eddig az hogy teát iszik teára az rendben van...De hogy tömködné magát édességgel azt nem vettem észre... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 23:16:46 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4937 Dátum: 09 aug 15, 02:00:03 »

Egy Bleach fórumon találtam néhány hülyeséget, amiket még én is megértettem. Szerintem vicces, de persze egyik taicho kedvelőit sem akarom megsérteni. Nevet

Captain BitchNinja (Soifon)
Captain BetterThanU (Byakuya) - ez igen találó Nevet
Captain Freakshow (Mayuri) - ez is
Captain Mom (Unohana)
Captain Superman (Aizen) - esküszöm, az elején tényleg Superman jutott az eszembe róla.  Kúl

Jááááájjjjj, megint régebbi részeket néztem! Hogy a tökben kaphatott Kiyone férfi szinkronhangot?! Technikai KO Különösen nagyot üt, mikor közli a kapitánnyal, hogy ő sokkal jobban szere... izé.. tiszleli őt, mint Kotsubaki. Kiüt Még jó, hogy később megváltoztatták. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 05:09:24 írta gyalogbagoly » Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4938 Dátum: 09 aug 15, 08:29:18 »

A Zakari Kenpachi az egyik kedvencem (Tousen követte el), de az Arabai Renji is dobogós (Ez a 16. rész címében üt egy nagyot). Csak hogy a legmeredekebbeket említsem. Technikai KO Az már valószínűleg csak nyelvbotlás volt, hogy a halálistenből hálaisten lett, de a szinkronrendező éppen két sarokkal odébb sziesztázott, vagy mi? Júj, amikor néztem a részeket DVD-n, ezt én is hallottam, és pislogtam, hogy Ugye, rosszul hallottam!, de nem mertem visszanézni, mert ha mégegyzser meghallottam volna, ott esek össze... De ezekszerint tényleg így volt...-_-"""

Bár ahogy elnéztem, ez az egy csak a dvd-n van, a tévében most láttam azt a részt, és rendben volt. Még szerencse... de elvileg nem úgy van, hogy először TV, aztán DVD? Akkor hogy lehet jó a tv-s verzió és szar a DVD-s?  pfff

A 24. részben viszont néhány helyen nagyon gázos a szinkron, pl. Hitsugaya olyan hangot kapott, hogy majdnem elsírtam magam.
Abban a részben Iba hangja nagyon durva... olyan mint egy robot, vagy nem is tudom... "Hátnaja"... semmi érzelem nincsa hangjában... szörnyű...nem mmintha olyan sok szerepe lenne, de így is fájt hallani... De Mayuri... és HITSUGAYA...  szerencséjük, hogy javították... ÉS Kyouraku... megyek sírni...
Szerencsére ezt később javították, arra viszont mostanáig nem voltam képes rájönni, hogy Yumichika hangja akkor, mikor Ganju-val baromkodik megegyezik-e a későbbi szinkronnal, mert először nagyon jó volt, később viszont túl lányos, nyafogós lett, és ennyire azért nem nyavajog a srác. Lehet, hogy a hang ugyanaz, csak a beszéden változtattak. De mi a túróért? Nekem először jobban tetszett. Szomorú Én azon teljesen fel voltam háborodva, amikor meghallottam, hogy lecserélték Yumichika hangját... az első tök jó volt, de ez, ami most van... tök idegesítő... nem tudom, miért volt erre szükség, de nagyon nem jó ez így...

Egy Bleach fórumon találtam néhány hülyeséget, amiket még én is megértettem. Szerintem vicces, de persze egyik taicho kedvelőit sem akarom megsérteni. Nevet

Captain BitchNinja (Soifon)
Captain BetterThanU (Byakuya) - ez igen találó Nevet
Captain Freakshow (Mayuri) - ez is
Captain Mom (Unohana)
Captain Superman (Aizen) - esküszöm, az elején tényleg Superman jutott az eszembe róla.  Kúl

Jááááájjjjj, megint régebbi részeket néztem! Hogy a tökben kaphatott Kiyone férfi szinkronhangot?! Technikai KO Különösen nagyot üt, mikor közli a kapitánnyal, hogy ő sokkal jobban szere... izé.. tiszleli őt, mint Kotsubaki. Kiüt Még jó, hogy később megváltoztatták. Nevet
Ezeket én is láttam, és bár bántóak az drága kapitányokra nézve, tényleg tök jók^^
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4939 Dátum: 09 aug 15, 08:53:56 »

Most már legalább tudom miért hittem azt h. Kiyone férfi egy csomó ideig...Mert én ügye először magyarul láttam az első 55 részt... Utána meglepődtem h. Kiyone nem férfi hanem nő... Pojén
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #4940 Dátum: 09 aug 15, 09:04:37 »

Ha már Narutoban Kurenai kaphatott férfi hangot magyar verzióban (akin NAGYON látszik, hogy nő), akkor megbocsátható, hogy az a hibrid kiscsaj (akit én japán hang alapján is fiúnak tippeltem, és annak is tartottam egy jó ideig) is azt kapott :p
Naplózva

Takahane
Chuunin
*

« Válasz #4941 Dátum: 09 aug 15, 10:47:57 »

tudja véletlen vki h meddig tart ez a zanpaktou- filler??
már nagyon idegesít h megint eltérnek az espada harcoktól
Naplózva

Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4942 Dátum: 09 aug 15, 12:17:36 »

Hát, valószínűleg csak pár hét, de tulajdonképpen semmi sem biztos...  kacsint
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4943 Dátum: 09 aug 15, 13:47:34 »

Nikolka17 - pont tegnap volt az a rész, és a hollow ugynúgy "félrebeszélt", mint a dvd-n. Gyáááá
A magyar szinkronnál néha nagyon benéznek dolgokat, a japán hangokban viszont azt nem bírom, hogy fiatal fiúk hangját nők adják - ebből van aztán a kavarodás. Bár Hitsugaya hangja szerintem nagyon jó - főleg, mikor kiabál, hogy "Matsumotooooo!". Nevet
(Egyébként a legmeredekebb Kurama a Yu Yu Hakusho-ban. Eredetileg is nő adta a hangját, ezért magyarul is nőként szinkronizálták - aztán lehet, hogy feltűnt nekik, hogy fiú, csak már nem változtattak rajta). Ezért sokáig azt hittem, hogy csaj. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 14:40:51 írta gyalogbagoly » Naplózva
Takahane
Chuunin
*

« Válasz #4944 Dátum: 09 aug 15, 17:21:17 »

valakinek meg már idegesítően lányos hangja van....( japán orihime )....de am nem nagyon zavar....van aki kicsit érdekes de hozzá lehet szokni...
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4945 Dátum: 09 aug 16, 11:30:25 »

Engem csak egy okból érdelekne most HM: szerintem király lenne, ha Unohana Yammy-t is "kezelésbe venné". Nevet Nagyon kíváncsi vagyom már, hogy mit tud a csaj.

Ahogy nézem a régebbi részeket, időnként vannak dolgok, amiket nem nagyon értek. Pl. az első movie-ban valami olyasmit mondanak, hogy egy shinigami nem emlékezhet a földi életére. Miért? Az a kissrác is emlékezett, aki a papagájban volt - igaz, belőle valszeg nem lesz shinigami. Viszont Rukia sem a SS-ben született, a nővérével a haláluk után kerültek oda - csakhogy ő meg még akkor csecsemő volt, ezért nem emlékezhet semmire. Eddig rendben, de ezek szerint később csak annak lehet nagyobb lélekenergiája, aki úgy került át az emberi világból, hogy korábban még alig élt? Szóval ez nekem nem világos. Gondolkozik
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4946 Dátum: 09 aug 16, 11:34:34 »

Rukia élt az élők világában ezt mikor mondják.?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4947 Dátum: 09 aug 16, 12:26:43 »

Nem túl sokat, tekintve hogy csecsemőként került át onnan. Byakuya mondta Rukiának, hogy Hisana miután meghalt az emberi világban, Rukiával együtt Inuzuriba vagy hova került - tökmind1, a peremvidékre.
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Niggah-chan

« Válasz #4948 Dátum: 09 aug 16, 17:55:47 »

Egyáltalán a rukogaiaknak lehet saját gyermekük? :"D.
A "mennybe" nem csak a halál után lehet eljutni? Amihez előbb meg kell hallni? ikszdé.
Befejeztem a mangát... Hogy Soi Fon', hogy utálja Kisukét ikszdé........
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #4949 Dátum: 09 aug 16, 18:03:08 »

Soul Societyben is születnek gyerekek. Ezt említik is.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 328 329 [330] 331 332 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins