24 nov 23, 23:15:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764901 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Senpai
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

"Sorry Tobi!"

« Válasz #4215 Dátum: 09 júl 10, 13:26:44 »

De az sokkal feelingesebb, ha 1 embert mutatnak és ö engedi ki a kardját, az sokkal hangulatosabb, menőbb Ördögi Nevet Háát Shinji érti a dolgát... de Yama-bá is. és háát igen ez a 2 esélyes a győzelemre...ha Ichit nem veszem bele..Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 13:29:02 írta Senpai » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4216 Dátum: 09 júl 10, 13:29:59 »

Egyetértek Mosolyog
Ott volt Hisagi neki is hogy meg volt csinálva Kazeshini(pláne animében), nem örülnék ha a shikaiok is el lennének lőve egy duplaoldalon és kész.
Ichigo sztem egyelőre esélytelen Aizen ellen, maszkal+bankaial volt egálban a 6. espadával akit Aizen a reiatsujával földhöz vágott, maximum ha megint előjönne az a maszk de akkor meg nem tud gondolkodni se szóval Aizen eléggé sz*vatná.

Asthi: Jaja, number one-t a maszkok alá Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 13:36:50 írta Den » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4217 Dátum: 09 júl 10, 13:33:58 »

Ha ezt elsüti egy duplaoldalon Kubo akkor törheti a  fejét miről írjon.... smirksweat smirksweat Látni akarom Hiyori Shinji és Lisa kardjának képességeit Nevet Nevet :DEgyenként több fejezeten keresztül...Eza  minimum azért mert nem láthatom azt h. mi van Ukitakéval... Nevet

Jah meg ezt a részt animéban fuh de király lesz ahogy felhúzzák egyszerre valami jó kis zenére a maszkot.... Hümm-hümm Hümm-hümm Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 13:35:24 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4218 Dátum: 09 júl 10, 13:44:25 »

Csak sajnos még rohadt soká lesz, mire az anime elér idáig. Főleg ahogy most áll a dolog. Szomorú Bár az a strandos rész érdekesnek tűnik - Kubo nem csak a nőnemű karaktereket tudja figyelemfelkeltően ábrázolni... Pirul
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4219 Dátum: 09 júl 10, 19:44:56 »

Ja egyenként mutatják a shikaiokat meg a banakaiokat  és egy manga elről fog szólni.  Nevet  smirksweat
Yama-jii szerintem ki lesz rekesztve a harcból most. 
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 19:45:46 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4220 Dátum: 09 júl 10, 19:53:24 »

Egy valamiről azért ne feledkezzünk meg:
Oké, hogy a főkapitánynak és Shinjinek van esélye leginkább Aizen ellen, de Aizen a fő...fő...fő... És mint olyan, először feláldozza a bábuit, hogy önmagát védje... És neki az Espadakon kívül van két nagyon segítőkész bábuja... Valakinek Gint és Tousent is le kell rendeznie, ha meg akarják állítani Aizent. De kinek?

Mellesleg rendben van,hogy olyankor nem ő irányít, de szerintem Ichigo a teljes hollow-alakban tudna problémát okozni Aizennek... Csak azt tudnám, hogy az a görcs mitől ilyen átkozottul erős... Mármint Aizen. Hogy lehet, hogy hozzá se tudnak érni?hogy lehet, hogy a hollowok ill. az arrancarok elfogadták vezérüknek... miért...? Mi van ezzel a fickóval, hogy nem tudnak neki ártani???Hisz elvileg ő is csak egy átlagos halálisten lenne, nem? Ilyen sokat érne a hatalmas reiatsuja??

A Vaizardok kardjainak erejét én is egyesével szeretném látni... Jaj, alig várom a kövi részt... HM, vagy Vaizard fight?  Ha HM, akkor gyorsan(persze csak viszonylagXD) rendezzék le, mert látni akarom a kapitányok döbbent tekintetét, amint ichigo hollow alakot ölt... (meg persze a VaizardokXD)... és a megsemmisült őrosztagi csapat előtt durva fightba kezd:D azt még nem igazán látták a kapitányok, ugye? mármint ichigot maszkostól, mindenestől?

És ha megint teljesen átalakulna, akkor... vá, előttem lebegnek a képek... mindenki ijedt/ döbbent,  Aizen meg majd' megpukkadXD Nem tudom, észrevehető-e, de imádom azt az alakot... igaz, hogy amiatt halt meg az én drága ulquiorrám, de mégis... annyira tetszik...

Ukitakeeeeeeeeeeeeeee!!!!  Sír Tudni akarom,mi van vele...

>> Vajon WW-nek ki fog nekiesni?
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 19:57:36 írta Nikolka17 » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4221 Dátum: 09 júl 10, 20:48:55 »

Mert Aizen a b***fejű shinigami. Nevet Nevet Nevet
Na jó szerintem azért mert Aizen egy nagyon intelligens és jól képzett shinigami (Kido)aki tudja mit akar (a világ ura lenni) és dolgozik ezen már nagyon rég óta (több száz éve). Tehetségesen kiválogatta azokat az embereket akik segítik őt: az 5. osztag egy időben az összes tehetséges embert lenyúlta majd Aizen kiválogatta h. ki kell és ki nem. A Hipnózis pedig valljuk be nagyon erős fegyver bárki ellen ezt is láthattuk: 46 tanácsának lemészárlása, Hitsu és Komamura ellen is tökéletesen müködött. Aizen baromi jól tud tervezni és jól ismeri az embereket és képességeiket, tipikus vezető aki képes terveket szőni nem abban nagy hogy karddal neki rrohan az ellenfélnek ő méga  csata előtt megnyeria  csatát. Mert tudja előre mi fog történni. S kihasználta azt h. a 13 őrosztagban nincs összefogás hanem mindenkia  saját feje után megy, pedig egyséégben az erő....
 Hm..S az sem volt semmi ahogyan megszökött, miután szinte minden úgy történt ahogyan előre megtervezte. De ettől függetlenül h. alapvetően nagy shinigami utálom azért amit csinál. Mindenkit feláldoz a saját céljaiért... Mindenkit átver.  De tehetséges...és okos....De amit Shinjiákkel csinált...Az nem volt szép.Minek kellene a világ urának lenni miért kéne átlépnia  shinigami határokat? Miért kell elárulnia  barátokat ,miért kell kinyírni ismerősöket...
Mondjuk az Arrancarok valszeg azért fogadták el vezérnek mert erőt adott nekika  lopott Hógolyóval. De az a  nagy izé (aki WWvel jött) miért szövetkezett vele? Mert valszeg csak  a nagy izé miatt tűrik meg HMben. S egyébként furcsa Aizennek van érzése a taktikákhoz de pl. nem tudós végülis a Hógolyó azaz Urahara nélkül meg lenne most lőve nem lenne Wondika...
Legalábbis én valahogyan így gondolom h. Aizen ezért nagy... S ezért tud mindenkt és mindent írányítani. De azért lesznek itt még olyan dolgok ahová talán nem ér el a  keze... A vizardokra nem tudom mennyire számított az arckifejezéséből nem tudtam leolvasni...De ha azért Yama bá sejtette h. élnek még akkor Aizen biztos tudott róluk..Lehet hogy nincs mindenben igazam de valóban érdekes kérdés h. miért képes minderre Aizen...
Egyébként az a  fura h. én Aizent valamennyire tisztelem, nem gondolom ősgonosznak, csak hát a céljai hát nem éppen avgyok meggyőződve róla h. ha ő lenne a világ ura az jó lenne a világnak is...Na meg az nagyon rossz ahogyan ezta  hatalom átvételt meg akarja oldani és mindenkin átgázol aki az útjában van azt megöli gondolkodás nélkül...
De akit rühellek az Tousen az a álszent rohadék arra nem találok szavakar mennyire utálom...
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 21:14:48 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4222 Dátum: 09 júl 10, 21:08:08 »

Érdekes de engem a három áruló közül Tousen idegesít legjobban. Akkora egy barom, ölje már meg valaki! Ördögi
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4223 Dátum: 09 júl 10, 21:26:11 »

Szívemböl szóltatok Tousennel kapcsolatban Nevet Nincs még egy anime karakter akit annyira utálok mint őt.

Aizen meg nagyon erős ez tény. Vannak akik szerint csak a kardjával bohockodik közbe egy senki. Sztem ez viszont nem helytálló, rengeteg ponton alá lehet vágni. Harcok közben is jól látszik mikr használja a kardját és mikor nem, mondjuk betudhatjuk az eltünéseket egy nagyobb hipnózis részeként is ha nagyon akarjuk. Viszont ottvan a Hógolyó amt WW kreálásánál használt és erre csak olyasvalaki képes aki egy átlagos kapitányénál minimum 2x nagyobb reiatsu birtokában van. Nameg ottvan Grimm esete akit földhözvágott és ott hozzá sem nyúlt a kardjához...szal lesz itt kínlódás Aizennel rendesen.
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4224 Dátum: 09 júl 10, 21:30:12 »

Engem inkább az érdekelne, hogy a hülyegyereknek mekkora ereje van. Őt vajon ki fogja elintézni, és mennyire lesz nehéz dolga vele? Gondolkozik
Ha Tousen ereje nem növekedett, akkor nem lesz gond vele - bár most nincs itt Zaraki, hogy legyakja. Ukitake után Hülyeállat Zaraki a másik nagy kedvencem, de ő is egy barom, mert nem ölte meg azt az idiótát, mikor lett volna alkalma rá. Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 01:01:21 írta gyalogbagoly » Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4225 Dátum: 09 júl 10, 21:35:33 »

Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 01:01:10 írta gyalogbagoly » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4226 Dátum: 09 júl 10, 21:52:21 »

Tousen leverésére van egy Kensei tippem, elég morcos lehet rá.... smirksweat Tousen nem nagy szám, őt leverni sztem nem nehéz...Csak közben győzd elviselni az álszent dumáit az igazságról éés az igazság útjáról séa kevesebb vérről....Én arra lennék kiváncsi ki fog Ginnel harcolni. Gin egy zseni s ráadásul őt nem is nagyon ismerik a Vizardok...
(((Nagyon zárójeles megjegyzés: a kettős hsz-t bűntetika  moderátorok...Szóval ne használd gyakran...Inkább módosítsd...mielőtt büntetnek érte...)))
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 21:59:36 írta asthi » Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #4227 Dátum: 09 júl 10, 21:54:58 »

Nembaj, majd Kensei megteszi helyette...És ő örömét is leli benne:DAm azért Tousennek van ereje, szal nem lesz könnyű ellen... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 22:03:31 írta Senpai » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4228 Dátum: 09 júl 10, 22:26:41 »

Tousennek ismerjük a bankaiját..., nem volt nagy cucc. Hogy emellett milyen kidoukat tudd, na az már nem mind1.
Ginnek nem ismerjük a bankaiját, ami azt illeti, semmit se tudunk róla, azon kívül hogy zseni.
Aizen... Nefeledjük neki se ismerjük a bankaiját, és szövegelés nékül nyomja a 90es szinti kidoukat csak úgy. (amúgyis hiányoltam, hogy harc közben senki se használja). Elméletileg a 3 árulót le kéne tudniuk nyomni a vaizardoknak, végülis mind szintetlépet taichou és fuku-taichou, taichouk bankaijal.  Jelenleg pedig a jók túlerőben vannak számtanilag is (Gillianokat nem számítva, azok bemelegítésnek jók), szóval biztos, hogy 1 vs 1 harcok lesznek? (Tudom, idáig a bleachben nem nagyon volt másmilyen)
Azon kívül még mindig ott van a Hógolyó. Ki tudja Aizen mit bűvészkedett vele? Milyen rejtett képességei lehetnek? (Kisuke nem épített-e bele self-destruct-otXD), Hógolyó képes ideiglenesen megsokszorozni valaki reiatsuját, ha jól emlékszem. Kérdéses, hogy mi történik, akkor, ha egy kapitány reiatsuja megsokszorozódik? Milyen ultimate-forbidden-jutsukat nyomhat be?

Nanao-chan hol van egyébként, kutató munkán van? Pedig Lisa mellet ott lehetne... mindketten szeretnek olvasni (más-más témábanXD, de csakis az egészséges érdeklődésük miatt)

Én az összes rosszfiut utálom a bleachből asszemXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4229 Dátum: 09 júl 10, 22:58:04 »

Nanao-chant nem hiányolom ugyanúgy ahogy Kiyonét és Sentarot sem, ők nem alkalmasak a harcra, hiszen elléggé hát nos gyengék. Én nekem van egy olyan teóriám h. Nanaot Kyouraku lelkiismeretfurdalásból nevelte fel és tett meg hadnagyává h. vigyázzon rá, s mellesleg elvégezze a papírmunkát mait ügye ittasan elég nehéz.... Nyelvesít Nanao csak a léleknergiaszinttől elájulna, így nem neki való eza  hely, viszont az sem baj hogy néhány lelkes emberke ott maradta  SSben...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins