SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 09 márc 28, 22:40:29 » |
|
Szerintem Isshinnek lesz még szerepe a mangában is, talán még a múltját is megismerjük szóval gondolom azért nem került, és nem is fog fillerbe kerülni. De az igaz, hogy ez a póverréndzser ichigo halálgagyi lesz vszeg, pedig rengeteg jó sztorit kitalálhattak volna.
|
|
|
Naplózva
|
RAWR!! Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 09 márc 28, 23:11:14 » |
|
Isshin szerintem is feltünik ez tuti Ryukenel együtt, szerintem amilyen überállat lehet mindkettő a vl-ek elleni harcban lesz majd szerepük. Egyébként engem nem idegesít Wonderweiss, érdekes a karaktere. Nála jóval idegesítőbb Neliel két fraccionja, már a fejem vertem volna a falba sokszor, minden harcot elk*rtak a baromságaikkal és a bénázásukkal.Bleachbe csak őket rühelem, mindenki másba van valami jó (több-kevesebb)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 23:27:33 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 09 márc 28, 23:17:12 » |
|
Ezt nagyon remélem, kiváncsi vagyok milyen a kardja! (messzebb menve a Bankai-a, meg Uraharanak is) a vizardok úgyis meggyorsítják az espadak és padawanjaik halálát! poverréndzser ichigo kicsit olyan mint anno. Son Gohan volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 09 márc 28, 23:52:28 » |
|
Miért beszél itt mindenki Wonderweissről? Kb. ha 5 jelenetben szerepelt...erre már jönnek az ötletek, hogy Vasto Lorde, és hasonlók. Minden espadanak van valami speckója, lehet, hogy neki pot a reiatsu elrejtése...nem kell ezt túlbonyolítani. Inkább az az elmélet fogott meg, hogy Ichigo Vasto Lorde- e. Nos, Ichigo semmiképp, maximum a benne lévő hollow, ami nem lenne baromság, hiszen pontosan Ichigo mása, azaz emberi formában létezik. Azon kívül mindenki érzi Ichigoban a brutális erőt (ami még mindig nem lett teljesen kihozva! - szerintem) és megjegyzik, hogy még szerencse, hogy nem tudja irányítani azt Btw a mangában lehetett látni, hogy Ichigo szemei összeszűkültek, mint anno a vaizard trainingen, valamint nekem az egészből egy gyűlöletféleség áradt, ergo nem hiszem, hogy Ichigo irányított volna. Biztos, hogy nem végezte volna ki ilyen brutális módon Uluqui-t.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 09 márc 29, 00:18:29 » |
|
Nos lehet, de így meg is adta a löketet, hogy teljes brutalitással kivégezte .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 09 márc 29, 00:48:57 » |
|
Am megszólalhatna már ichigo is mert 2 mangán keresztül csak ment és díbolta ulqit. ha mondana 1-2 szót akkor tudnánk h most mi a helyzet O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 09 márc 29, 02:49:31 » |
|
Szerintem sok mindent nem fog hozzá fűzni. Mert van egy olyan érzésem, fogalma nincs a lezajlott eseményekről .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 09 márc 29, 09:06:31 » |
|
Ichigo brutálisan erős lett (lesz), ahhoz képest ahonnan indult, bár a hollowja nélkül nem sokra vinné, ez a VL elmélet hangzatos, (jó lenne, ha lenne neve a lidércének) de az is lelkének a része, csak valami oknál fogva jobban fejlődik, mint a halálisten része. Arra viszont nem emlékszem, hogy amikor a Vizardok tanítják, hogy hogyan használja a lidérc erejét, akkor ugyebár majdnem átváltozik lidérccé, de az így nézett ki??!! Szerintem nem, és ha feltesszük, hogy a lidércce akkor egy adjuchas szintjén állt, nos akkor ez a mostani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 09 márc 29, 09:13:57 » |
|
Simán lehet, sőt, szinte biztos, hogy a benne lévő hollow fejlődik. Én úgy képzelem el, hogy valahányszor Ichigo a vaizard formáját használja, azaz tulajdonképpen a hollowra támaszkodik - hiába ő irányít, attól még ez a hollow ereje - , akkor a hollow fejlődik, méghozzá elég rendesen. Van -e neve? Nemtom, de poén lenne Bár Ichigo sosem próbált semmit sem megtudni róla, mindig elutasítóan viselkedett vele szemben. A shinigami ereje meg hova fejlődjön? Elérte a legmagasabb szintet, a bankai használatának szintjét. Max. új technikákat tanulhatna meg, meg még a kidou területén fejleszthetné magát, de ez nem vallana az ő karakterére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 09 márc 29, 09:33:05 » |
|
Ichigo szerintem abban a hitben van (bár lehet tévedek), hogy a lidérc énje az Zangetsu része! Amikor legyőzi a hollowját a Vaizardoknál, akkor a hollow a ló és lovasa hasonlattal búcsúzik, illetve azt mondja, hogy most te vagy a lovas, de ez még változhat! Senki nem mondta, hogy a Bankai fölött nincs tovább, csak még senki nem érte el Ichigo lehetne (lesz szerintem) az első, aki magasabb szintre jut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 09 márc 29, 10:55:48 » |
|
Csomószor levezetik, hogy a shinigamiknak 3 szintjük van. Illetve átértelmezve, ugyebár a kardnak van 3 része, de mivel az a shinigami része, etc... alap zanpaktou: ez van mindenkinek Shikai (általában az őrosztagok tagjai rendre képesek úgymond "megidézni" a kardjaikat) Bankai: Byakuya mondja, hogy elméletileg kezdetben csak a 4 nagy családnak volt ereje ezt kihozni a kardból, és ez a legmagasabb és legvégső szintje a kardnak, ez a legtöbb, amit egy shinigami elérhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 09 márc 29, 11:03:39 » |
|
Ezt idáig én is feldolgoztam, hogy oké mint tiszta halálisten ennyi a vége, de pl. a Vizardokat se láttuk kiengedni a kardjukat, amikor Ichigot edzették, és ugyebár ők is "halálistenek" csak képesek uralni a bennük lévő lidércet. Ráadásul mindegyikük kapitányi szinten (tudom 4 kap. 4 hadnagy felállásban voltak) vannak, milyen náluk egy bankai?? Igen Byakuya monjda ezt, de az érdekelne, hogy ugye a lelkek világában csak halottak vannak, akik rukongai-ban, összeállnak és amolyan családként próbálnak megmaradni. Sereitei-be viszont csak az mehet be, aki halálisten, vagy az akar lenni. Összeáll két lélek és összehoznak egy kis lelket vagy mi??? Ez nekem csöppet ködös
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 29, 11:05:34 írta Srodack »
|
Naplózva
|
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 09 márc 29, 11:51:50 » |
|
A vaizardoktól gondolom azért nem láttunk se shikait se bankait eddig, hogy majd amikor ők is beszállnak a harcba és releaselnek akkor még nagyobb durranás legyen. Arra meg, hogy a benne lévő hollow fejlődik még nem is gondoltam, könnyen lehet, hogy ez a magyarázat a mostani kinézetére is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 09 márc 29, 13:37:32 » |
|
Azt viszont nem értem Ulqiorra miért maradt ott egyedül (Yammi-t nem vettem számításba, még Ishida is simán leverte), ugye Aizen rábízta Hueco Mundo-t, de miért nem vitte őt is? Szerintem Aizennek tervei vannak Ichigoval, még Ulq is mondta, hogy még az is lehet hogy csatlakozik hozzájuk, ha hollow-vá változik (első találkozásuk), Az meg nem indok rá, hogy ott tartsa Ichigo-t Hueco Mundoban, meg a kapitányokat, mert a Gargantákat lezárták. Bár Ichigo lehet meg tudja nyitni őket az új erejével, ha már Cero-t is használ, de Urahara is dolgozhat már az ügyön mivel alapból ő nyitotta meg őket.
Viszont ami jobban érdekel az az hogy a vaizardok kinek az oldalán állnak, Hiyori azt mondta utálja a shinigamikat és az embereket, erre Shinji meg azt mondta neki legyen türelmes. Urahara és Isshin is beszélt erről (Bleach/188/14,15.oldal), Isshin bűnözőknek hívta őket, de Urahara azt mondta ők is az ő oldalukon fognak harcolni (Ichigoék, Uraharaék, Soul Society) Aizenék ellen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 29, 13:43:16 írta Ben »
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 09 márc 29, 13:52:16 » |
|
Utálják a shinigamikat, hiszen 100 éven át kellett bujdosniuk. Sokkal tartoznak Aizennek is mivel ő árulta el őket de egyben ő adta az erejüket is, szal elég zavaros a dolog. De szerintem a shinigamik oldalán fognak harcolni hiszen eddig is felléphettek volna ellenük, mert elég nagy hatalmuk lehet de mégse tették. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mi lesz majd ha újra találkoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|