balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1905 Dátum: 08 okt 30, 08:36:21 » |
|
Bleach 192. letudva.... Ez tök jó rész volt..... Nel! Szerintem tök jó hangja van! Illik a személyiségéhez! Hát de a harc közbeni komolyságához meg egyáltalán nem illik, megha már a címben is kiemelték a mellét, akkor már nőiesebb hangot képzeltem volna el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1906 Dátum: 08 okt 30, 12:50:23 » |
|
Én is megnéztem magyar felirattal, de hangja még mindig idegesítő, miért nem tényleg mélyebb hangot adni, mondjuk az Ichigos ölelgetős résznél, pont jó volt oda, de a többinél. Az végén mekkora volt, hogy megint Yachiru bejön édességért és nem kell neki az a fura alaku csoki, de az előzőben meg, hogy megette a virágot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tigrirs
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1907 Dátum: 08 okt 30, 15:06:08 » |
|
oooooi Vki tud vmit az új mangaról... monjuk spoilerként v vh mash... ma nagyon varom, foleg az Ichigo Ulquiorra harcot (hajra Ichi adj neki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1908 Dátum: 08 okt 30, 15:19:35 » |
|
oooooi Vki tud vmit az új mangaról... monjuk spoilerként v vh mash... ma nagyon varom, foleg az Ichigo Ulquiorra harcot (hajra Ichi adj neki ) http://bleachasylum.com/showthread.php?t=6592
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1909 Dátum: 08 okt 30, 15:25:35 » |
|
Hát úgy látszik, hogy a Gotei 13 kapitányait és hadnagyait hülyére verik Barragan fraccionjai, ami nem semmi, mert ezek szerint vannak olyan erősek mint némelyik Espada.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1910 Dátum: 08 okt 30, 16:12:20 » |
|
Hát megnéztem a részt,Nel hangja LOL olyan mint egy 5éves kislány aki héliumot szívott xDD Amúgy most hol van a 10. Espadánk? Eltűnt vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1911 Dátum: 08 okt 30, 16:16:38 » |
|
Hát megnéztem a részt,Nel hangja LOL olyan mint egy 5éves kislány aki héliumot szívott xDD Amúgy most hol van a 10. Espadánk? Eltűnt vagy mi? Elvileg HM-ben van, de szerintem fél a kapitányoktól és inkább elbújt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1912 Dátum: 08 okt 30, 16:44:07 » |
|
Egyet értek Nel hangja nagyon idegesítőxDD én is valami sokkal nőiesebb hangot képzeltem el nekixDD ez teljesen illúzió romboló volt... Sajnos ez van nincs mit tenni ellenexDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1913 Dátum: 08 okt 30, 17:40:41 » |
|
ez teljesen illúzió romboló volt...
Igen, ez a jó szó rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1914 Dátum: 08 okt 30, 18:18:14 » |
|
Hát lehet, hogy én tudom rosszul tudom, de úgy emlékszem, hogy a 10. Espada halott, azt hiszem Ikkaku vagy Urahara ölte meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 01, 01:28:47 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1915 Dátum: 08 okt 30, 20:27:11 » |
|
Hát lehet, hogy én tudom rosszul, de úgy emlékszem, hogy a 10. Espada halott, azt hiszem Ikkaku vagy Urahara ölte meg. Yammi még él. De akkor megnézem a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1916 Dátum: 08 okt 30, 22:07:10 » |
|
Na jó ez azért tényleg erős!!!!!
Nagyon de nagyon illúzió romboló rész ez,de remélem azért hamar utoléri az anime a mangát mert ez igy nagyon olyan mintha egy ismétlést néznék
kicsit kiegészítve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1917 Dátum: 08 okt 30, 22:12:23 » |
|
Hát úgy látszik, hogy a Gotei 13 kapitányait és hadnagyait hülyére verik Barragan fraccionjai, ami nem semmi, mert ezek szerint vannak olyan erősek mint némelyik Espada. Tuti biztosra veszem, hogy itt is valami pokoli nagy 180 fokos változás fog bekövetkezni, ahogy az mindig is lenni szokott. A kapitányok szépen előhozzák rejtett tartalékaikat és legyűrik az ellent
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1918 Dátum: 08 okt 30, 22:17:14 » |
|
Vagy lesz vmi visszemlékezéses cucc és mindenki full tápolt lesz....... mint mindig De amúgy tényleg szeritnem nem lesznek olyan rosszak a fight-ok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1919 Dátum: 08 okt 30, 22:22:43 » |
|
Persze, biztos nem lesznek rosszak...így legalább megtudunk valamit a kapitányokról is, meg arról, hogy miért lettek azok Ettől függetlenül kezd unalmassá válni a séma, igazán belevihetne már valami flasot az író, mert unom, hogy mindig úgy néz ki, mintha megdöglenének, aztán szupertáp, és tádámmm: győzelem
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|