Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 08 aug 20, 16:36:32 » |
|
Hát szerintem ezen a héten tuti lesz bár még sehol nem láttam még csak spoilert sem, pedig ilyenkor már szokott lenni hiteles.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 08 aug 20, 19:22:31 » |
|
Elméletben lesz Kira and Kifune, Offense and Defense of 3rd Division ezt találtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 08 aug 20, 19:37:04 » |
|
Elméletben lesz Kira and Kifune, Offense and Defense of 3rd Division ezt találtam Ő a mangára gondolt, animéből már RAW-ot meg is néztem ma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 08 aug 20, 21:42:15 » |
|
Manga is lesz ahogy olvastam oldalon a manga és az anime ezen a héten visszatér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 08 aug 21, 01:25:40 » |
|
őőőőőő most belevágok a témátokba bocsi , de réges régen 4-5 hónapja max találtam valahol egy Toushirouról szoló bleach előzményt (hogy hol laktak momoval meg a nagyival +hogy álmában látta jégsárkányt meg ilyenek....) na és alényeg az az, hogy a link elveszett és lövésem sincs ,h hol keressem de ha valaki tudja és van szive megoszteni velem az írjon nekem egy püt és cserébe küldök neki 1001 köszit
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 08 aug 23, 17:59:49 » |
|
Nem mondtak sok újdonságot ebben a mangában.. de kövi fejezet színes oldalakkal lesz,remélem Ichigo vs. Ulquiorra! Jó lenne már..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 08 aug 23, 18:15:50 » |
|
Hát ja, meg ideje is... Nagyon húzzák azt a meccset...remélem jó is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1822 Dátum: 08 aug 23, 18:19:01 » |
|
Hát ja már, kicsit idegesítő, hogy mennyire húzzák a nagy meccset Ichigo és Ulquiorra között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1823 Dátum: 08 aug 23, 22:13:41 » |
|
Szerintetek mi lesz Amagaijal, ha vége a fillereknek? Hogy vezetik ki az animéból, mert a mangába ugye nem illeszkedik... Kirúgják ellenszegülés miatt? Újabb küldetés? Meghal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 08 aug 24, 13:59:41 » |
|
B****us hol nézitek ti ezeket, mert engem is érdekelne ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 08 aug 25, 01:45:38 » |
|
Hát ha jól számolom akkor eddig 15 filler részt adtak le és általában úgy szokott lenni, hogy ha fillerek vannak akkor az egy egész évadon át tart, bár a bauntos fillerek kb. két évadot tettek ki, szóval nehéz megmondani meddig fillereznek még. A hírek szerint októberig lesz filler, azaz kb a 190. rész körül vége lesz elvileg a fillernek. 187. részig tart majd a 8. évad szerintem azzal vége is lesz a fillereknek de lehet, hogy lesznek visszaemlékezések Szerintetek mi lesz Amagaijal, ha vége a fillereknek? Hogy vezetik ki az animéból, mert a mangába ugye nem illeszkedik... Kirúgják ellenszegülés miatt? Újabb küldetés? Meghal?
erős a gyanúm, hogy Hitsugaya kapitány fogja kinyírni Az infók innen vannak: http://www.tv.com/bleach/show/28625/episode_guide.html?season=8&tag=season_dropdown;dropdown;7Ja és Handynek köszönöm a Hitsus linket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 01:50:31 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 08 aug 25, 21:27:55 » |
|
Magyarul most csütörtökön kiderül. Megküzdenek, mert Amagai a parancsnak ellenszegült és Ichigot támogatta. Majd a végén kidumálják, ahogy az eddigi párharcoknál. Azért fura lenne, ha Hitsugaya kinyirná/ki tudná nyírni. A Bleachben nem láttunk még kapitány szintű ember elestét normál harc következtében (kivéve Z. Kenpachi élre kerülését), sőt alacsonyabb rangúét sem a jó oldalról, ahogy írták korábban. Meglássuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 08 aug 25, 21:48:18 » |
|
Pár költőinek tűnő kérdés, de hátha olvasott valaki valahol erről... - Mit csinált/csináltak, mire várt/vártak Aizen/Vaizardok/Urahara stb.100 évig? - Ha van (volt) egy 46-ok tanácsa (sok arrogáns alakkal), elvileg itt a főparancsnok 2000 éve, az akadémia ki tudja mennyi ideje, akkor hogy a francba nem voltak képesek megszervezni valami normális hierarchiát? Hogy támadhatnak egymásra különböző egységek a csapatokból? Hogy lehet egy harcra létrehozott szervezetben ekkora szervezetlenség? - Mire tippeltek: vannak-e a királyi családból tagok valamelyik városban, akár a shinigamik, akár az emberek közt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1829 Dátum: 08 aug 26, 15:06:44 » |
|
Első kérdésedre a válasz: -Szerintem a Hollow erőket tanulták irányítani. Rá kellett jönniük, hogyan is kell. -Ha most Yama-jiire gondolsz, akkor a válasz egyszerű: pocsék vezető így amit csinál az is mind pocsék lesz. -Az emberek között én személy szerint nem hinném, de ha most te a Királyról és nem a nemesi családokról beszélsz, akkor a válasz egyszerűen nem. A királyról semmit sem tudunk csak azt hogy egy elszigetelt dimenzióban él és és egy elit kapitányokból létrehozott testőrség vigyáz rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 15:07:43 írta rondar »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|