24 nov 04, 22:46:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740611 alkalommal)
0 Felhasználó és 229 vendég van a témában
Kyuubi-x
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1830 Dátum: 08 aug 26, 19:02:17 »

Én azt nem értem, hogy a vaizardok, mért nem segítenek Soul Society-nek vagy Ichigo-éknak az arrancarok elleni csatában. Meg az is érdekes hogy Ichigo-nak, amikor elvileg 11 mp-ig volt meg a maszkja,  egy csomó ideig harcolt... Aztán meg hirtelen már baromi sokáig volt rajta a maszk amikor Grimjow-val harcolt...
Naplózva

Lécci nézzétek meg a honlapom: http://kyuubi.gportal.hu/
Az összes Naruto, Death Note, Bleach, FMA rész, meg Inuyasha, Naruto Shippuuden...
balu01
Gennin
*

« Válasz #1831 Dátum: 08 aug 26, 19:16:58 »

Vaizardok már elindultak harcolni, csak még nem érkeztek meg.
Ichigo meg azért tudta sokáig magán tartani a maszkot, mert fejlődött, ez ilyen egyszerű.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1832 Dátum: 08 aug 26, 19:22:35 »

hát amennyiben a halál fejlődést jelet igazad van, de ezt igazából én se értem, de nem is volt ideje fejlődni, mert mikor Ulquiorra ellen harcolt akkor még nem tudta 11 mp-nél tovább fenntartani a maszkot, viszont azután hogy Orihime felélesztette már nagyon sokáig rajta volt a maszk. Pontosan

egyébként kíváncsi vagyok,  hogy Ichogo a jelenlegi szintjén mire megy majd Ulguiorra ellen. Mosolyog
Naplózva

balu01
Gennin
*

« Válasz #1833 Dátum: 08 aug 26, 21:01:51 »

Orihime és Nel védelme érdekében már csak azért is próbálta minél tovább magán tartani a maszkot, az már megint más dolog hogy Grimmjaw legerősebb technikáját maszk nélkül simán leverte.
Ja és Ulquiorra ellen biztos lesz valami új technikája, mert a full powere semmit se ért a kard nélküli Ulquiorra ellen.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 21:04:11 írta balu01 » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1834 Dátum: 08 aug 26, 21:07:25 »

Ez igaz, de erős a gyanúm, hogy egy fullos Ulquiorra ellen fog harcolni, szóval reméljük, hogy Grimmjow ellen ráérzett arra hogyan kell a hollow énje erejét kihasználni, mert nagyon tápnak kell lennie ha le akarja győzni a 4. espadat. Pontosan
Naplózva

Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #1835 Dátum: 08 aug 27, 11:24:26 »

Az első részeiben kicsit altató a történet, de ez ne vegye el senki kedvét, mert utánna kiderül ,hogy mennyire izgalmas a story és küzdelmek sem utolsók! Ami engem illet gyorsan le is töltöttem az egészet bár még nem sokáig halattam (50. rész) de már alig várom hogy legyen egy kis szabadidőm hogy meg tudjam nézni a folytatást. Pontosanhttp://
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1836 Dátum: 08 aug 27, 21:08:58 »

Áhh, tök becsapás volt a mostani rész!  :/
Cím alapján aszittem lesz egy Hitsu Amagai csata, erre megin Kira szenved azzal a Kifune vagy Kibune-val, azt csaka  végén van, hogy elkezdik a csatát! Aztán előzetesben se láttam őket, de rem azé lesz vmi abból a harcból!  Neeem

Hmm, jóhír viszont, hogy 3.-án jön ki a movie2 DVD-n, vagyis nemsokára jön ntere íís!  Pojén Húh, már annyit kutattam utána, meg találtam angolul szövegeket, hogy lassan tudom mi lesz benne. xD najó, azért nem, szal csak még izgatottabb lettem, és angol tudás híján a webfordítás.hu elég érdekes mondatokat adott ki, szal naon nem is értettem mit írt az az angol oldal, de érdekes dolgok lesznek benne!
Pl annyit megjegyeznék, hogy ugye van ez a Kusaka, Hitsu régi barátja. És azt olvastam, hogy Hyorinmaru valójában egy ikerkard, és a másik ennél a Kusaka-nál van.  Pojén
Meg ezt találtam neten, egy AMV féleség, de nem igazán a képekre/vidire kell figyelni, mert leginkább Hitsu beszél benne,meg Kusaka is, és Hitsu hangja annyira szomorú benne! Komolyan, mintha minnyá sírna! x33
http://www.youtube.com/watch?v=JvTlqv1YM40&NR=1
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1837 Dátum: 08 aug 27, 22:26:40 »

Ez az szeptember 3. már nincs messze, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második movie. Nevet

Handy ne spoilerezz, mert a végén meg lelövöd a történet fő poénjait. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 00:41:03 írta Csibe19 » Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1838 Dátum: 08 aug 27, 22:36:57 »

Mivan áthúztam a spoilert!  Ohh My God  Neeem

Hmm, meg van ien drama CD movie2-ből:
http://www.youtube.com/watch?v=7B6eKjhj3eY&feature=related part1
http://www.youtube.com/watch?v=m7VLbTVriFo&feature=related part2
http://www.youtube.com/watch?v=gldaO2KQWoI&feature=related part3
Igazn japán, de sztem érdekes.  Mosolyog Amm part 3-ba van a végén, hogy a seiyuu-k beszélnek a filmről, és szte tök dúrva Paku Romi hangja, mert ott sokkal vékonyabb, vagyis normális.  Nevet Érdekes azzal a hanggal elképzelni Hitsut! De tök dúrva, hogy így tudja változtatni a hangját. =D
Naplózva
kornel1992
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #1839 Dátum: 08 aug 29, 11:33:17 »

szasztok ha tudtok akkor pls adjatok egy oldalt ahonnan le toom tölteni 125-142-ig Dattebayo  relase-kehez a feliratot merft eddig egy magyyar fordító csapat oldalán se találtam és animeaddicts-on sincs

lécci segítsetek mert most kezdeném el a 6. évadot   

PÜ-ben kérek választ ha lehet köszi
Naplózva
balu01
Gennin
*

« Válasz #1840 Dátum: 08 aug 29, 12:38:19 »

Kira az új manga chapterben kemény, főleg a legvégén  Kúl
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1841 Dátum: 08 aug 29, 13:45:53 »

Jah, Kira milyen bölcs lett hirtelen  Pojén De végre egy élvezhető fejezet legalábis a számomra. ^^ De poén, írták, hogy szines oldalakkal, azt volt kemény 2 szines oldal xD
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1842 Dátum: 08 aug 29, 17:58:25 »

Kizártnak találom, hogy Hitsu megölne egy captain-t. Legyőzni valószínű legyőzi, de megölni nem fogja, nem vinné rá a lelke
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #1843 Dátum: 08 aug 29, 17:59:39 »

Urahara shopon mikor lesz fent a fordítás?
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1844 Dátum: 08 aug 29, 19:44:37 »

Az új fejezet nagyon komoly volt, Kira most őszintén meglepett engem, nem gondoltam volna hogy ennyire könyörtelen is tud lenni, már már Ginre emlékeztetett egy kicsit csak nincs olyan mézesmázos stílusa mint neki. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins