Kyuubi-x
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 08 aug 26, 19:02:17 » |
|
Én azt nem értem, hogy a vaizardok, mért nem segítenek Soul Society-nek vagy Ichigo-éknak az arrancarok elleni csatában. Meg az is érdekes hogy Ichigo-nak, amikor elvileg 11 mp-ig volt meg a maszkja, egy csomó ideig harcolt... Aztán meg hirtelen már baromi sokáig volt rajta a maszk amikor Grimjow-val harcolt...
|
|
|
Naplózva
|
Lécci nézzétek meg a honlapom: http://kyuubi.gportal.hu/Az összes Naruto, Death Note, Bleach, FMA rész, meg Inuyasha, Naruto Shippuuden...
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 08 aug 26, 19:16:58 » |
|
Vaizardok már elindultak harcolni, csak még nem érkeztek meg. Ichigo meg azért tudta sokáig magán tartani a maszkot, mert fejlődött, ez ilyen egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 08 aug 26, 19:22:35 » |
|
hát amennyiben a halál fejlődést jelet igazad van, de ezt igazából én se értem, de nem is volt ideje fejlődni, mert mikor Ulquiorra ellen harcolt akkor még nem tudta 11 mp-nél tovább fenntartani a maszkot, viszont azután hogy Orihime felélesztette már nagyon sokáig rajta volt a maszk. egyébként kíváncsi vagyok, hogy Ichogo a jelenlegi szintjén mire megy majd Ulguiorra ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 08 aug 26, 21:01:51 » |
|
Orihime és Nel védelme érdekében már csak azért is próbálta minél tovább magán tartani a maszkot, az már megint más dolog hogy Grimmjaw legerősebb technikáját maszk nélkül simán leverte. Ja és Ulquiorra ellen biztos lesz valami új technikája, mert a full powere semmit se ért a kard nélküli Ulquiorra ellen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 21:04:11 írta balu01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 08 aug 26, 21:07:25 » |
|
Ez igaz, de erős a gyanúm, hogy egy fullos Ulquiorra ellen fog harcolni, szóval reméljük, hogy Grimmjow ellen ráérzett arra hogyan kell a hollow énje erejét kihasználni, mert nagyon tápnak kell lennie ha le akarja győzni a 4. espadat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 08 aug 27, 11:24:26 » |
|
Az első részeiben kicsit altató a történet, de ez ne vegye el senki kedvét, mert utánna kiderül ,hogy mennyire izgalmas a story és küzdelmek sem utolsók! Ami engem illet gyorsan le is töltöttem az egészet bár még nem sokáig halattam (50. rész) de már alig várom hogy legyen egy kis szabadidőm hogy meg tudjam nézni a folytatást. http://
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 08 aug 27, 21:08:58 » |
|
Áhh, tök becsapás volt a mostani rész! Cím alapján aszittem lesz egy Hitsu Amagai csata, erre megin Kira szenved azzal a Kifune vagy Kibune-val, azt csaka végén van, hogy elkezdik a csatát! Aztán előzetesben se láttam őket, de rem azé lesz vmi abból a harcból! Hmm, jóhír viszont, hogy 3.-án jön ki a movie2 DVD-n, vagyis nemsokára jön ntere íís! Húh, már annyit kutattam utána, meg találtam angolul szövegeket, hogy lassan tudom mi lesz benne. xD najó, azért nem, szal csak még izgatottabb lettem, és angol tudás híján a webfordítás.hu elég érdekes mondatokat adott ki, szal naon nem is értettem mit írt az az angol oldal, de érdekes dolgok lesznek benne! Pl annyit megjegyeznék, hogy ugye van ez a Kusaka, Hitsu régi barátja. És azt olvastam, hogy Hyorinmaru valójában egy ikerkard, és a másik ennél a Kusaka-nál van. Meg ezt találtam neten, egy AMV féleség, de nem igazán a képekre/vidire kell figyelni, mert leginkább Hitsu beszél benne,meg Kusaka is, és Hitsu hangja annyira szomorú benne! Komolyan, mintha minnyá sírna! x33 http://www.youtube.com/watch?v=JvTlqv1YM40&NR=1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 08 aug 27, 22:26:40 » |
|
Ez az szeptember 3. már nincs messze, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második movie. Handy ne spoilerezz, mert a végén meg lelövöd a történet fő poénjait.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 00:41:03 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 08 aug 29, 11:33:17 » |
|
szasztok ha tudtok akkor pls adjatok egy oldalt ahonnan le toom tölteni 125-142-ig Dattebayo relase-kehez a feliratot merft eddig egy magyyar fordító csapat oldalán se találtam és animeaddicts-on sincs
lécci segítsetek mert most kezdeném el a 6. évadot
PÜ-ben kérek választ ha lehet köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 08 aug 29, 12:38:19 » |
|
Kira az új manga chapterben kemény, főleg a legvégén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 08 aug 29, 13:45:53 » |
|
Jah, Kira milyen bölcs lett hirtelen De végre egy élvezhető fejezet legalábis a számomra. ^^ De poén, írták, hogy szines oldalakkal, azt volt kemény 2 szines oldal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 08 aug 29, 17:58:25 » |
|
Kizártnak találom, hogy Hitsu megölne egy captain-t. Legyőzni valószínű legyőzi, de megölni nem fogja, nem vinné rá a lelke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 08 aug 29, 17:59:39 » |
|
Urahara shopon mikor lesz fent a fordítás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 08 aug 29, 19:44:37 » |
|
Az új fejezet nagyon komoly volt, Kira most őszintén meglepett engem, nem gondoltam volna hogy ennyire könyörtelen is tud lenni, már már Ginre emlékeztetett egy kicsit csak nincs olyan mézesmázos stílusa mint neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|