Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 08 máj 25, 21:11:19 » |
|
Higgyétek el ez is lesz vagy 50 részes hiába nem szeretnénk, mert muszáj fillerezniük, hogy legyen anyag amiből később fojtatják a Hueco Mundoi eseményeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 08 máj 25, 22:25:36 » |
|
Jaja, de hátha vmi igényes ( ) filler alakul ki ebből. Bár nekem az a véleményem msot róla, hogy oan középszintű. Nem oan hűde király meg stb, de nem oan idegesítő haláluncsi filler, szóval élvezet nézni. De kivi vok köv részbe, mert ott volt egy Gin is... O.O Kivi vok hogy kerül oda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 08 máj 26, 20:45:33 » |
|
na ez no comment: animaxon: a 2. osztag kapitány hitsugaya toushiro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 08 máj 26, 20:51:44 » |
|
Őőő, kicsit félreírtad, mert ő a 10. osztag kapcsija... :'X Amm az az egy szerencséjük az animaxosoknak, h nem hagyták meg a legelső szinkronját... Bár a mostani se vmi jó, de az bizti h az előzőnél jobb :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 08 máj 26, 20:54:13 » |
|
azt tudom, h a 10. oszatttgban van, csak animaxosok(már ha valamit nem halottam 3szor is félre) szerint ő a 2. osztagosok kapitánya, gondolom azt akarták mondani, h az első osztag kapija a 2. oszatgé és hitsu aláírta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 08 máj 26, 21:28:22 » |
|
szerintem Gin a kov. ep-ban, nem kerul vissza SS-ba tenylegesen, csak Kira emlekszik vissza ra, azaz az o emlekeit fogjuk majd latni...sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 08 máj 26, 21:59:50 » |
|
Ezt a második osztag kapitányát én is hallottam,néztem is h vmi itt nem jó...
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 08 máj 27, 13:55:48 » |
|
Jaja, de hátha vmi igényes ( ) filler alakul ki ebből. Bár nekem az a véleményem msot róla, hogy oan középszintű. Nem oan hűde király meg stb, de nem oan idegesítő haláluncsi filler, szóval élvezet nézni. De kivi vok köv részbe, mert ott volt egy Gin is... O.O Kivi vok hogy kerül oda! Egyet értek hugi. Ez a filler a türhetö kategoriaba tartozik szerintem, a rajzolasa is jo meg a történet megsugom utala mangára, legalabbis jelenleg ahol tart a manga azokra a részekre, bár csak néhány hejen de utal rá!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 08 máj 27, 23:14:02 » |
|
Hát igen egyenlőre jobbak mint a bauntos fillerek, de azért érződik az egészen, hogy köze sincs Kubo-sensei történetéhez, pedíg azt mondták, hogy aki nem olvassa a mangát annak fel se fog tünni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 08 máj 28, 07:05:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 08 máj 30, 08:30:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 08 máj 30, 16:15:41 » |
|
Hát, sztem ezzel lett vége a visszaemlékezéseknek, mert amúgy is 2 hónapról volt szó, és elértük a 100. fejit. De tök cuki Gin kicsinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 08 máj 30, 17:12:52 » |
|
Hát szerintem még van legalább egy fejezet az egészből, egyébként ugyan az történt kenseiékkel is mint ichigoval mikor Byakuya ellen harcolot, de az ő arcán csak félíg jelent meg a maszk és szerencsére elég gyorsan vissza vette az irányítást a teste felett, viszont Kenseiék esetében kicsit más a helyzet ráadásul nem is tudjuk, hogy mitől kezdtek el hollowá válni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 08 jún 01, 21:26:20 » |
|
Szori de tudna nekem valaki mondani egy oldalt ahonan le tudnám az zenéjét szedni a Bleachnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|