24 nov 04, 22:42:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 684 685 [686] 687 688 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740526 alkalommal)
0 Felhasználó és 198 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #10275 Dátum: 11 szep 21, 21:24:19 »

Picit olyan volt ez a kijelentés mint egy emlékeztető arról, hogy ne feledkezzünk meg Aizen bácsiról.
Ecsém :O OMG, ezt most nem is figyeltem, csak néztem a mangát, lehet, hogy igazad lesz. Mondjuk nem rossz következtetés, bár már kicsit irritáló lenne, ha visszatérne...
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #10276 Dátum: 11 szep 21, 21:35:33 »

Hát szerintem lehet ez azt jelenti hogy Aizen kiszabadult Nevet Mivel Toshiro is említette hogy van egy másik ok amiért visszaadták az erejét de erről később beszélnek.... De ennek semmi értelme nem lenne amit Renji mondott ha nem szabadult volna ki mivel akkor miért akarna megküzdeni vele? Ha ezt Toshiro mondja megértem de Renji?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10277 Dátum: 11 szep 21, 21:43:32 »

Hát azért kicsit vicces lenne, ha egyszer csak feltűnne Aizen, fekete fehér rabruhában egy vasgolyóval a lábán Nevet.
Bár igaz, hogy róla azt sem tudom elképzelni, hogy 20000 évet egyhelyben üljön Nevet.

Szerintem valami olyasmi lesz, hogy a Shinigamik öszetűzésbe keverednek a lélek királlyal vagy az embereivel és Aizen valahogy végül velük lesz. Aizen nekem valahogy mindig is kicsit olyasmi karakternek tűnt mint Mukuro a Hitman Reborn!-ból(Gonosz de nem eszetlenül hanem mert céljai és érvei vannak), szóval nem tartom lehetetlennek.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10278 Dátum: 11 szep 21, 21:55:45 »

Amire felfigyeltem, h Hisagira azt mondja h Senpai... ez érdekes, lehet h Hisagi kapitány lett?:OO
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10279 Dátum: 11 szep 21, 22:14:22 »

Ez nem feltétlen igaz, de benen van a pakliban. Ugyanis senpai-t inkább arra használják (saját nézőpont, lehet nem így van) aki tanította, nevelte, lásd mestere volt esetleg. Nos Hisagira ez igaz, ugyanis mikor, Aizen benyalt Hinamorinak az emberek világában Ginnel egy gyakorlat alatt, akkor Renji, Hinamori és Kira éppen Hisagi seggét mentették. Ő vezette a gyakorlatot, ezért inkább mondhatja rá, hogy senpai szerintem. De a Te érvelésed is elfogadható Mosolyog

Byakuya higgadsága meg lazán ragadós. Renji is kezdi már. Remélem a bankait azért sikerült már valamivel magasabb szintre emelnie irányítás terén, de nem várom el tőle, hogy elővegye már most!
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10280 Dátum: 11 szep 21, 22:43:09 »

A Senpai az valaki olyan valaki akivel egy azon dolgot csinálsz (pl: egy iskolába jársz vele, vagy egy helyen dolgoztok) és az a személy régebb óta csinálja az adott dolgot mint te. Renji esetében arról van szó, hogy amikor Shinigamiképzőbe jártak akkor Hisagi hozzá képest felsőbbéves volt és elöbb végzett, vagyis régebb óta felesketett shinigami mint ő, ezért mondja rá h Senpai.
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10281 Dátum: 11 szep 21, 22:49:24 »

jogos, máskor lehet előtte inkább bele kéne olvasni a kultúr rovatba, mint kommentelni! My bad sorry bow
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10282 Dátum: 11 szep 22, 12:27:51 »

Bestian: Renji nem azt mondta, hogy azért edzett, hogy megküzdjön Aizennel, hanem, hogy akár még vele is megküzdjön. Mosolyog Van azért különbség.

Gondoltam, hogy pont ebben a sorrendben adják majd a harcokat Ikkaku, Renji, Rukia, Byakuya, Ichigo. Azzal kell kezdeni akire a legkevésbé kíváncsiak az olvasók xD. Ha Rukia lesz a következő, akkor az biztos vicces lesz. Nevet
Ikkaku bedurvult rendesen. Először azt hittem, hogy az akaratával növeszti az izmait. xD Azért a csillogás ott volt a fején.^^
Renji nem fogja megölni Jackiet, mert akkor már megtette volna. Vagy lehet, hogy csak menőzni akar még egy kicsit. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10283 Dátum: 11 szep 22, 13:02:24 »

Ahogy az előttem szólók is írták Renji kezd Byakuyásodni Nevet Most kíváncsi lennék egy Renji vs Ichigora. Kérdéses lenne hogy ki nyer.Nagyon laza volt Rejitől az az ütés,kis erőfitoktató  Kúl Aizen bácsival nem tudom mit tudna kezdeni.Max.a ha Aizen a shinigami erőit használná akkor legyőzhetné.Esetleg... De azt nagyon bírom h most a fullbringerek feltáposodtak és rögtön elkezdenek vagánykodni h most véged.Az eddigi nyertes(ek) megalázóan verték le ellenfelüket.Remélem ez nem is lesz másképp  Mosolyog
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #10284 Dátum: 11 szep 22, 14:39:18 »

És mivan ha van egy dolog, amit még nem tudunk, és a többi shinigami is edzhetett valamennyit a dangaiban?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10285 Dátum: 11 szep 22, 14:50:06 »

Elképzelhető,de akkor gondold el ,hogy Kenpachi milyen erős lenne már...Bár neki lehet hogy elég volt meg tudnia a kardja nevét.Remélem h nem lesz lerendezve ennyivel a fullbringerek.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #10286 Dátum: 11 szep 22, 17:29:37 »

@Tilon: Úgy fogalmaztam hogy Renji azért edzett hogy elég erős legyen hogy harcoljon Aizennal. Nem azt hogy azért hogy megküzdjön vele.(ne másítsunk ikszdé) Így is 17 hónap édes kevés lenne egy Aizen szintű terminátor ellen, akinek a kapitányok a legyek, a Zanpakutoja meg a légycsapó. ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #10287 Dátum: 11 szep 22, 17:52:07 »

Hát a zanpakutoját nem is használta..... vagyis mikor már hógolyóvá vált, akkor már nem, pedig kellene legyen bankaija is, bár kérdés h a tökéletes hipnózis után mivel lehet még tápolni a bankai-t.
Amúgy ha renji olyan tápos, vajon miért nem kapitány? neki nincs olyan ambíciója h a kapitánya alatt haljon meg nem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Putir
Vendég
« Válasz #10288 Dátum: 11 szep 22, 17:53:21 »

ha aizen shinigami erőt használna akkor még nem lenne esélye max ha még nem látta a shikai-át
szerintem renji akkor lesz kapitány ha erősebb lesz mint byakuya mert neki az a célja nem?
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10289 Dátum: 11 szep 22, 18:08:11 »

Igen igazad van.De most gondolj bele ha Renji most ilyen erős és nem kapitány akkor Byakuya most már mennyire erős?Mint egy Kilecfarkúval megáldott terminátor? xD Most már a jövő hetet várom de nagyon de még messze van  Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 684 685 [686] 687 688 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins