Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10290 Dátum: 11 szep 22, 18:17:13 » |
|
szerintem byakuya mindig is nagyon erős volt csak azt nem értem hogy ichigo hogy gyözhette le még ss-be amikor rukiát akarták megmenekiteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10291 Dátum: 11 szep 22, 18:20:14 » |
|
Lehet, hogy azért tűnek most ilyen erősnek mert az ellenfelek gyengék. Hiába a nagy fullbring ha gyenge a Shinigamikhoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10292 Dátum: 11 szep 22, 18:53:23 » |
|
Azért most nekem durván bejött Renji, a hidegvérű stílusa, a lazasága, nagyon jó, kiváncsi vagyok, hogy mennyit fejlődhetett a Bankai-ja.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10293 Dátum: 11 szep 22, 20:03:11 » |
|
Azta! Renji nagyon ottvolt most... Lehet végre egyszer erősebb lessz Ichigónál?!
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10294 Dátum: 11 szep 22, 20:04:58 » |
|
Szerintem azért most sokan erősebbek Ichigónal. Hát én már várom, hogy a csaták után Renji kioktassa Ichigót, hogy hogy tudta Tsukishima mindenki agyát átmosni, ha ott volt, vagy valami xD. Egyik interjúban volt, hogy Kubo tervez egy rövidebb meg egy hosszabb Arc-ot. Utána meg azt mondta, hogy a Bleach még 10 évig menni fog. Kíváncsi leszek, hogy a fullbringes arc meddig fog menni és, hogy mi lesz utána mert az Arrancar arc ment 3 évig és az elég hosszú volt. És ha így vesszük, akkor kizárt, hogy 2 évad kitartson 10 évig, szóval még van jó pár dolog Kubo tarsolyában. De most egy Espada-hoz képest a fullbringerek sehol sincsenek. Grimmjow lazán leveri az összeset, ha jó napja van, akkor még egyszerre is. Főleg, ha nem csak a sebeit nyalogatta, hanem edzett egy kicsit.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10295 Dátum: 11 szep 22, 21:57:55 » |
|
Most felmérni Ichigo erejét még nem lehet. Nem láttunk tőle még semmit. Az biztos, hogy a parancsnokoknak jót tett az Aizen elleni blama és ezért nem csak henyéléssel töltötték az idejüket. Bár ha eszembe jutnak Ukitake és Kyouraku azon képei amikor a kocsmában heverésznek. Nem is tudom. Másrészt láttuk Toshirot aki keményen hajtott. Másrészt ahhoz, hogy igazán komolyan fejlődjenek Renjiék a 18 hónap nem sok idő. Ichigonak pedig valószínűleg szüksége lesz egy kis szoktatásra, hiszen látuk, hogy más lett a kardja is. Ez pedig arra utal, hogy a szellemi erejének szerkezete nem pontosan olyan mint annak előtte volt. Ehhez még kapcsolódik a fullbring ereje is. Ahhoz, hogy ezt megszokja kell egy kis idő. Erőben biztos, hogy ő is fejlődött, hiszen ő is idősebb lett és megkapta a fullbring képességet. Én is úgy gondolom, hogy ezek a fullbringek nem komoly ellenfelek egy hadnagy vagy kapitány szintű shinigaminak. Még többen egyszerre se ha az komolyan veszi. Egy átlagos shinigaminál viszont erősebbek, főleg ha az nem ismeri a képességeiket. Jól látható, hogy a fullbringek még nem harcoltak erejük teljében lévő shinigamik ellen. Ezért nem is tudják felmérni reálisan a saját erejüket. Ezért viselkednek olyan arrogánsan és vannak eltelve a saját képességeik dicsőítésétől. Egyedül Ginjounak és talán Tsukishimának lehet elképzelése a shinigamik valódi erejéről. Tsukishimának is csak talán tudott róla szerep jut, ráadásul nagyon rossz ellenfelet kapott harcostársul. Ginjounak viszont tudnia kellett erről csak annyira elvan telve önmagától, hogy nem is foglalkozott ezzel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10296 Dátum: 11 szep 23, 21:30:03 » |
|
De az is lehetséges hogy akkor amikor ő helyettes halálisten volt akkor még gyengébbek voltak a hadnagyok/kapitányok, ezt arra alapozom (hülyeség de lehetséges) hogy pl: az espadánál Nel példája aki egykoron mikor harmadik espada volt akkor Noitra csak a 8-adik, tehát elképzelhető hogy anyi idő elteltével erősebbek lettek a halálistenek és ezzel Ginjo nem számolt, bár kitudja ez csak egy feltételezés. Mindenesetre még így is elég magabiztosnak tűnik pedig nem hiszem hogy anyival erősebb lenne a többieknél, sztem Tsukisima erősebb nála, de az is érdekes, hogy Tsukisima mért nem kapott Ichigo erejéből? Na de nekem nagyon tetszik ez az új Renji ez a komolyság meg minden tényleg kicsit Byakuya beütés de anyira még nem a büszkeség megszállotja. De én még mindig nagyon reménykedem hogy lesz még valami a Bleach névhez, úgy mint a Narutonál. Ha jól tudom (javítsatok ki ha tévednék) de a Naruto mint mangában a neve még mindig Naruto, vagyis nem Naruto Shippuuden manga ezt csak az Anime készítők adták hozzá ugye? mert akkor nyugottan lehet reménykedni, és ha belegondolunk, akkor jobb lenne ha más nevet adnának neki mivel új karakterek, mind animékbe mind gamekbe és így könnyebb lenne megkülömböztetni a régitől. Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10297 Dátum: 11 szep 23, 22:55:49 » |
|
Erre nem lehet alapozni. Nellielék története teljesen más. Ott az erő növekedését a Hogyoku okozta és nem csak úgy magától történt. Másrészt vannak olyan kapitányok akik biztos régebb óta ott vannak mint Ginjou létezett mint shinigami helyettes. Például Ukitake aki mesélt Ichigonak a shinigami helyettesekről és a jelvényükről. Tehát Ginjou biztos régóta shinigami de nem azóta, hogy ne ismerné a kapitányok és hadnagyok erejét. Olyan nagy eltérés az erőben nem igazán lehetséges mivel ismerünk néhány régebbi, azóta már nem szereplő parancsnokot is.
A címre gondolva szerintem a készítők is megrágták ezt a témát és a régi mellett döntöttek. Ez történt az One Piece esetében is. Ott sem fog változni a cím a két év elteltével. Egy alcím persze ezeknél is elfért volna, de nemigazán osztott vagy szorzott volna.
Kíváncsi vagyok, hogy mi és hogyan vezetett idáig, hogy Ginjou ilyen aljas lett. Szerintem ennek valami komoly indoknak kell lenni. Nem lepődnék meg például ha összefutott volna egy olyan hollowal ami megszállta és ellopta volna a shinigami erejét, kapott viszont mást a hollowtól. Így jött talán az a képessége, hogy eltudja lopni ő is mások képességét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 23, 23:14:57 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10298 Dátum: 11 szep 24, 08:03:29 » |
|
Ha jól tudom (javítsatok ki ha tévednék) de a Naruto mint mangában a neve még mindig Naruto, vagyis nem Naruto Shippuuden manga ezt csak az Anime készítők adták hozzá ugye?
Ez így van , csak az anime címe változott , a mangáé maradt továbbra is Naruto. De ilyen a Dragon Ball is , ott is csak az anime kapott Z nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miharu17
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10299 Dátum: 11 szep 24, 17:06:20 » |
|
Remélem azért a Bleach-nél nem terveznek ilyen név változást. Nekem valahogy megfelel ez a mostani név Meg most az izgat a legjobban, hogy nemrég találtam egy manga oldalt, amin Ichigo Bankait használ, hogy vajon igazi e, meg hogy vajon hogy fog kinézni az új Bankaija ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10300 Dátum: 11 szep 25, 14:03:20 » |
|
Csak most eszméltem rá, hogy ha Ginjou ember, (fullbringer) akkor neki is normálisan kéne öregednie. És mindenki egyet ért abban, hogy Ginjou nem tegnap volt Shinigami helyettes. Na akkor ő, hogy oldotta meg, hogy úgy öregedjen, mint a Shinigamik, ha ő is csak egy ember (fullbringer) Shinigami erővel ? Akkor, ha így vesszük Ichigo is öregedhet úgy, mint a normális Shinigamik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10301 Dátum: 11 szep 25, 15:25:01 » |
|
am ha most ichigo meghalna ss-be kerülne vagy hova?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #10302 Dátum: 11 szep 25, 15:28:27 » |
|
Tényleg ez egy jó kérdés...Most vajon ha meghal akkor hivatalos halálisten lehetne?Akadémia meg minden ,csak cseppet komolyabb erővel ,aztán végül kapitány is lehetne ,ki tudja lehet Kubo egyszer ezt is meglépi majd.,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10303 Dátum: 11 szep 25, 15:43:25 » |
|
Szerintem a történet vége lehet két féle. Vagy elveszíti megint az erejét véglegesen vagy valóban meghal. Viszont az egyáltalán nem biztos, hogy SS-be kerülne mert kerülhetne HM-ba is egy lidérc által.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10304 Dátum: 11 szep 25, 16:45:03 » |
|
Megölik pl Karakurában és fél óra múlva, már jön is vissza SS-ből tovább harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|