Hát én Hinatára szavaztam;)Hát igen én is NaruHina-s vagyok,de nem ez okból tettem Hinatára,épp ellenkezőleg,Hinata miatt gondolom úgy,h Naruto csak vele tudom elképzelni,netán 1 új lánnyal,akit eddig nem láttunk,de akkor kicsit csalódott lennék,és kicsit hülyén adná magát a sztory,mert régóta kerülgetjük a forró kását....
Végtelenül kedves lány,bár önbizalomhiányban szenved 1 kicsit,DE eléggé biztató volt a Pein elleni csatában,ahogy kiállt,még ha majdnem az életébe is került.....Remélem elindult felfele a karaktere,és végül megtalálják egymást Narutóval....Most így visszagondolva,Hinata 1 eléggé kidolgozott,és 1 hosszútávon kibontakozó karakter...Még az Akadémia elött,csak 1 nagyfejű lány volt,aki olyan erős akart lenni,mint az apja,és olyan kedves lenni,mint az anyja....Naruto nagy részében, amikor láttuk,a kis aranyosat,akkor vagy 1 oszlop,vagy 1 fa mögé elbújva nézegette szerelmét,netán mikor beszélgetésbe folytak a dolgok,vagy elájult,vagy pedig a szokásos mozdulatait csinálta.Naruto végefele,már csatát is nyert:D.Mikor Shippuddenben újraláthattuk,az én véleményem szerint, sokkal nőiesebb lett,és sztem rajta látható a legjobban a külső változás(ha vkinek van tippje,h nem így van,az mondja nyugodtan,vagy helyeseljen:D).Rengeteget gyakorolt és edzett,és láthattuk,h csatákban már nem sír,hanem odaáll,és csinálja....ezután jön a híres 166. rész(Hina-Pein),amiből kiderül,h nem is annyira 1 szégyenlős lány,de igazából,ezt a jövőben derül ki,h ez 1 pillanat volt,vagy sikerült túllendülnie a nehézségeken.Ez a rész összefoglalja Hinata érzéseit,életét,összefoglalja mind a külső,és belső tulajdonságainak fejlődését....sztem még tartogat 1-2 dolgot ez a lány;)Kíváncsi vagyok,h szerintetek ki változott a legtöbbet... am igaz, a ruha....nade kérem szépen,ha úgy nézne ki,mint Temari,hiába állna neki jól,kicsit hülyén jönne ki a bujkálás,pirulás,és dadogás,szóljon vki,ha tévednék,szerintem így jó ahogy van....
Elnézést,h kicsit kitértem a NaruHinára,mert ez igazából a ki kihez illik,de ezzel tudtam rámutatást nyerni a véleményemre,és tulajdonságaira,mert nekem vhogy a belső is számít,mert az is 1 szépség;)
Röviden ennyi lett volna,szeretném megköszönni annak,aki kitartott,és elolvasta
Tsunade-hoz,sztem mikor ő is 16 volt,kár h keveset láthattuk úgy...